MORFINET FLÖDAR

   2011-04-26 - 20:41:40
Idag fick jag en akuttid till reumatologen...fick morfinplåster som jag så snyggt placerade på skulderbladet=)
Känns lite bättre i lederna i händerna men inte bäst...men det tar säkert ett tag...det lite småintressanta är att när man började läsa bipacksedeln så kan man få långsammare andning. Om man dessutom tar mediciner mot depression, oro, lugnande, antihistaminer (mot allergi) eller piller mot sömnsvårigheter ....så kan andningstillståndet förvärras....jaooo men så att...jag har ju alla de medicinerna...men om jag dör av det så har jag i alla fall fått komma till en bättre plats!!! Vi kan inte komma till helvetet...vi lever ju i helvetet...såklart man kommer till himlen då...inget e ju värre än livet:S (fast ja tror inte  på någe av de);)

Annars har det varit ganska lugnt idag...varit jättetrött...vi ska sova nu...nya tag i morgon e det som gäller=)
(javisst ja om ja lever då *moahahaha*!!)

Big up =)


DET PÄLSFRIA SOVRUMMET=)

   2011-04-25 - 22:06:26
Igår storstädade jag å Joey sovrummet=) Jag fattar inte varför det var klätt i grå päls?;) Sladdarna till lamporna i fönstret var typ 1 cm tjockare än normalt för den hade lixom vinterpäsen på eller någe...luddigt va det i alla fall...MWAHAHAHA=) Hittade några dammråttor som morrade lite åt mig oxå...men dom åt superdammsugaren RAKEL upp=) Hon e så superbra att hon åt upp en tangentknapp på laptopen oxå:D Så sem lekte vi "bullimileken" där jag grävde runt i hennes "magsäck" efter den förlorade knappen...:)Är på bättre humör idag...varit med moster, M, kusin M och S till Vingåkers Outlet...skulle köpa jeans i storlek normal passform för jag har ju inga brallor längre...hittade ett par...eller ja flera par, men tog dom finaste...de e ett litet dilemma nu när allting lixom passar utan större svårigheter...;)
Köpte även röga, röda gummistövlar=) (Valde bort de underbart ljusrosa eftersom jag har röd regnkappa) Dagens fynd var ändå ett par rosa pumabrallor för 25 spänn=)
I går var vi på en liten kvällsutflykt allihopa...kastar upp lite bilder från turen=)
jag har ju dessutom lovat bilder på min alldeles egna rainbowcake...men jaja den e inte så snygg...finns ju andra metoder att få den bättre på...men detta var min första, men definitivt inte den sista=) Jag gjorde ju även mango/hallon glassbomb=)


Najtinajt=)

PAINPÅSK!!!

   2011-04-23 - 22:18:20
I dag har varit en riktig jävla SKITDAG!!!
Började väl ok i morse då jag å Joey gick upp före gråsparvarna å gräddade hälsomuffins, gjorde glassbomb med mango och hallon och bakade rainbowcake=) Kände mig hur bäst som helst!!! Men sen är det somom luften lixom försvinner ur en och redan innan jag åkte till till min moster o co. så hade jag fått en sån svintung, jobbig ångest...tänkte att SHIT! Nu får jag ta med xanor just  in case...och såklart glömde jag det ...ångesten blev bara värre å värre och jag orkade inte riktigt umgås med mina nära å kära idag kände jag!!!

Jag har även svinont i mina fingerleder...jävla förbannade helvetes reumatismskitshelvete!!!!!
Kan knappt skriva, knappt göra silver, knappt klappa Joey, knappt göra ett enda jävla skit överhuvudtaget...inte ens citodon funkar ju längre...så det är så här det e å vara "riktig" reumatiker...fy fan nu vill jag inte vara med längre...!!! Och det lär knappast bli bättre med tiden utan snarare tbärtom i så fall!!!:(

Ångesten som är så här kraftig är så sjukt jobbig att bära...det känns somom någon står å trycker på bröstkorgen på en ...samtidigt som man vill hyperventilera, skrika, dö och springa från sig själv!!!

Har en "bok" där man gör sitt liv till listor...man fyller i typ pizzasorter jag käkat i livet, alla husdjur och deras namn, saker jag slutfört, bla bla....så kom jag till en sida med rubriken beslut jag ska fatta i år....SHIT!!! om jag ska leva elelr dö....!!!??!!! Det var det enda jag kom på just nu!!!

Äh...skitsamma...livet pissar ändå på mig hela tiden...varför får man aldrig må bra för????
Folk som inte upplevt liknande saker kan inte förstå hur man ena stunden kan vara glad och på bra humör och sedan vända och vara helt övervälvd med ångest  och mest av allt bara vilja skära av sin egen kroppspuksåder eller nåt....ÄH!!! Men jag begär inte att någon ska förstå heller...inte så jag menade!!!

Love u all !!!
LITE KNARK OM DAGEN ...DE E TOPPEN FÖR ALLA "JAGEN"

   2011-04-22 - 23:11:38

Nu ligger jag i sängen och funderar på hela den kostcirkel av piller jag pressar i mig varje dag....en del är mest eftersom jag gjort min gastric bypass operation för att förebygga brister...(men har ju inte lyckats göra det i alla fall). Dessa kommer jag få stå på resten av mitt liv...håller på att trappa ner Cymbaltan nu i alla fall=)

...men seriöst kolla här....
NAMN PÅ MEDICINEN-vad den används för- några få av de biverkningar den kan ge!!!

-CONCERTA-ADHD (narkotika-klassat) -huvudvärk, sömnsvårigheter, hjärtinfarkt, svimning,  förlamning, ökat blodtryck,   psykos,  viktminskning, ledvärk, trötthet, hyperaktivitet, darrningar, höga levervärden, ilska, rastlöshet, plötslig död, koma mm. 

-LYRICA
- Generaliserat ångestsyndrom, epilepsi - förvirring, irritabilitet, minnesstörning, svårighet att tänka, muskelskador, ögonsmärta, yrsel, nedsatta reflexer, halucinationer mm.

-CYMBALTA-Depression, generaliserat ångestsyndrom- Kramflöshet, tinnitus, ångest, domningar i huden,aptoitlöshet, desorientering, trötthet, sömnsvårigheter, smakförändring, bristande motivation, leverinflammation, lättare få blåmärken, hjärtklappning, självmordstankar, uttorkning, hallucinationer, gulsot mm.

-KALCIPOS-förebygga kalciumbrist-Buksmärta, utslag mm.

-FOLACIN-Brist mot Folsyra-
utslag, klåda mm.

-BEHEPAN-Förebygga brist på B12, blodbrist- feber, klåda, utslag mm.

-DUROFERON-Förebygga blodbrist, blodbrist-magsmärta, skada på matstrupe, utslag mm.

-ARCOXIA-reumatism, artros, gikt-
andnöd, gulsot, yrsel, svaghet, trötthet, ödem, lättare få blåmärken, hjärtinfarkt, stroke, näsblod, depression, nedsatt mental skärpa, ångest, muskelsmärta, stelhet, minskade vita/röda blodkroppar, hallucinationer, rastlöshet mm.

-MULTIVITAMIN- förebygga vitaminbrist-
okänt

-KESTINE-antihistamin, allergi-ödem, sömnlöshet, nervositet, utslag, huvudvärk, buksmärta mm.


VID BEHOV:

-SINGUL AIR-säsongsbunden allergisk rinit-
huvudvärk, buksmärta, ökad blödningstendens, hallucinationer, depression, sömnlöshet, ångest, rastlöshet, yrsel, krampanfall mm.

-XANOR (narkotika-klassat)-ångestdämpande lugnande, paniksyndrom, ångesttillstånd, oro - minnesluckor, sömnstörningar, förvirring, dåsighet, koordianationssvårigheter, huvudvärk, dimsyn, illamående, trötthet, muskelsvaghet, nedsatt leverfunktion mm.
  
XANOR DEPOT(narkotika-klassat)-ångestdämpande lugnande, paniksyndrom, ångesttillstånd, oro - minnesluckor, sömnstörningar, förvirring, dåsighet, koordianationssvårigheter, huvudvärk, dimsyn, illamående, trötthet, muskelsvaghet, nedsatt leverfunktion mm.

-STILNOCT(narkotika-klassat, beroendeframkallande, toleransbildande)-sömnmedel- huvudvärk, yrsel, sänkt medvetandegrad, hallucinationer, mardrömmar, förvirringstillstånd, irritabilitet, rastlöshet, ilska, beteendestörningar, trötthet, gångrubbningar, läkemedelstolerans, fallolyckor, dubbelseende, muskelsvaghet,  ödem, utslag, buksmärta mm. 

-CITODON
(kodein/paracetamol-beroendeframkallande)- smärtstillande- leverskada, allergisk reaktion, trötthet, illamående mm.  

-PREDNISOLON-antiinflammatorisk vid tex. reumatism, svåra allergiska tillstånd- sämre sårläkning, hämning av egen kortisolutsöndring, ödem, psykiska rubbningar mm. 

OCH SEDAN UNDRAR MAN VARFÖR MAN IBLAND KÄNNER SIG DÅLIG:s *DÖÖÖÖÖÖH???!!!*

För övrigt har jag städat här hemma idag med=) Jag har varit på långpromenad med Joey-Boey och sen har vi varit hos mor å far där även mina fina kusiner var idag=)
Kusin M hjälpte mig sy in 2 klänningar=)
Jag har även gjort degen till hälsomuffins som jag ska grädda i morgon när jag vaknar och då ska jag även göra en regnbågskaka...så håll alla tummar och tår för att jag kommer lyckas med denna skapelse=)

I går var jag på Viberga med mamma å pappa och det var första gången på otroligt länge...insåg att nästan ingen jag kände igen som jag mötte hälsade på mig...om dom tittade på mig så vände de sig sedan om minst 2 gånger för att kolla VEM JAG VAR!!! (man ser mycket i ögonvrån)...har fattat nu i alla fall att folk verkligen inte känner igen mig längre....sjukt men sant:S

Min externa hårddisk har ju kraschat...den är körd så nu ska jag skicka den antingen till Stockholm eller England...jag får lösa det nästa vekcka...hela mitt liv finns på den disken...varenda liten bild jag tagit sedan 2005!!! Om det inte går att fixa fram det igen så kommer jag rasera:(

Nu ska jag sova...men jag ger er lite bilder på snygga regnbågskakor och LOVAR att ni ska få se resultatet på min egen framöver=)
Äh, ta en bild på lite hälsomuffins med=)


Puss på er...


GLAD PÅSK MINA HARAR!

   2011-04-21 - 21:00:15
http://vimeo.com/4095670


LIVET ÄR INGEN DANS PÅ ROSOR!

   2011-04-14 - 12:20:46
Jag vet inte...känner mig bara nere idag...känner inte för att göra någonting alls egentligen....fan!!!

Äh jag behöver kärlek i mitt liv....var finns den????:(


JOEY, ELLIE och JAG=)

   2011-04-13 - 21:27:16
i dag har jag och Joey varit i Linköping och träffat finaste Ellie=)
Vi gick en långptomenad i Valla för att sen åka till öööh...Valla;) Ja alltså Joey skulle till veterinären eftersom han kliar sig så ...:( I dag har det i alla fall varit bättre och nu har jag duschat honom med nåt klorhexidinschampoo jag köpte...=) Han fick vara med på silvret idag och det var inte speciellt skoj tyckte han så jag gjorde  bara klart min armring med ett Bob Marley citat=) Kan tyvärr inte lägga upp bild på det eftersom jag lämnat in Galaxyn på service igen och min gamla mobil inte e så sugen på att göra som jag vill:(

Jag lägger i alla fall upp en bild på mina underbara =)

Vi prövade veterinärernas "boskapsvåg" alla tre och vi tyckte inte alls den stämde så vi fick hejda oss för att inte börja plocka av oss massa kläder å grejer ;)


Ellie är en sån tjej som det på någe sätt känns som om jag känt mycket längre än jag har....


....Om någon förresten hittar på en billig, sista minuten-resa till solen så säg till...vill åka senast 23e april...C  och jag har tänkt att dra iväg från allt å alla...Ellie får plats i väskan..haha LÄTT=)

Puss

PLÖTSLIGT HÄNDER DET!!!

   2011-04-12 - 22:03:40

Väntar på att Skattemyndigheten kommer ringa i morrn eller nåt å säga att dom skickat fel deklaration te mig...för de kan väl inte vara möjligt att JAG....JAAAAAAG ska få skatteåterbäring...det har jag typ fått en gång i mitt liv och då var det 30 spänn så dom fick jag inte ens ut:S
Jag vågade knappt kolla på pappret nu ikväll när jag kpom hem och det låg å glodde på mig med bitsk uppsyn på dörrmattan...:S FY FAAAN! Tänkte jag och jat fick kolla FYRA gånger innan jag BOKSTAVERAT mig fram till att jag verkligen skulle få PENGAR TILLBAKA...ca.11.000 spänn...jahapp...nu e det bara å vänta å se...jag tror fortfarande inte på de!!!

Jag har varit på silversmide i dag....men först var jag hos reumatologen...mina prover visade mycket riktigt att något händer i kroppen och att jag har inflammation!!! Så  nu får jag äta Cortison varje dag ett tag framöver...:(
Bekantade mig med supertrevliga A på smidet och insåg att shiiit...den här superkvinnan e ju grymt lik mig=) Jag lånar mer än gärna ut alla mina egna grejer till henne...men när sen hela gruppen typ kommer och vill låna allting och sprider ut det år alla håll så blir man lite småirriterad till slut!!!
A är engagerad i BRIS och det har ju jag funderat på att bli länge...men alltid har jag bara sett att dom vill ha pengar...det kan jag inte ge dom just nu...så det har ionte blivit något med det lixom...men jag ska allt kolla upp detta igen...=) Vill ju engagera mig...vet ju själv när det knakar och man inte har någon att prata med...!!! Hur jag själv ringde dit när jag var ganska liten någon gång i smyg...!!! Åååhh....äh jag gillar i alla fall min nya vän=)

Kom hem till en vovve med allergichock och jag har ju sett att han sliskelislaskat på sina små tassar och kliat sig en del sista dagarna, men det brukar ju kunna vara upp å ner annars med...men så påpekade mamma att han kliat sig mycket i kväll då han varit hos dom...tro fan det för han har i princip kliat sönder skinnet på flera ställen så jag fick tag i jouren på Valla en halvtimme innan den stängde typ! han skulle få samma cortison som jag hämtade ut idag....samma som man ger hundar om de blir ormbitna och har själv mot allergi mm... men hon skulle kolla hur de synkade med alla hans andra mediciner och ringde sedan tillbaka och sa att nej de funkar inge bra ihop:(
Så jag fick ställa honom i en kall dusch och han pep för han frös:( Mitt lilla hjärta:(
Näpp alla glada,...nu ska vi sussinussa=)
VI SKA LUKTA PÅ HUNDKISS STRAX!

   2011-04-11 - 09:32:07
I dag e det måndag...de e hanska skumt...Jag har tex. söndagsångest fast jag inte ens har ett jobb just nu att få ångest inför då en ny arbetsvecka närmar sig...VARFÖR har jag då söndagsångest varje jäkla vecka???
Någon annan som har det fast ni egentligen inte har någon bra anledning att ha det?

I dag ska jag på lite bestyr i stan men först ska jag skriva ansökningarna till skolan och stipendiet jag tänkt söka...Joey "sovve kojjen" fortfarande å e sååå goooos=)

Vi ska ta en långpromenad om en stund...höja volymen i rastalurarna och bara sjunka in i reggaevibes en stund medan han nosar på andra vovvars kiss...=) ...Fast jag vill nog hänga på honom;)

Jag har lagt ut massa crap på MITT TRADERA igen....la ut mitt badkar oxå;)

JAG LÄGGER UT BILDER FRÅN BLA. I LÖRDAGS I STUGAN OCH LITE SILVERGREJS=)


Näpp...upp å IVÄÄÄÄG=) !!
JOEY Å HANS ÄLSKADE RULLE!!!


MIN PÅLLE=)


LEKSTUGAN STÅR KVAR=)HÄR SOVER ALLA MINA SMÅ HJÄRTEGULL...VI SES PÅ REGNBÅGSBRON MINA FINASTE ÄLSKLINGAR!!!

KAN JAG SE STJÄRNORNA MED ÖGONLASER?

   2011-04-11 - 08:36:48

Jag har funderat på om man kan korrigera ett brytningsfel med ögonlaser??? När jag blir rik så ska jag allt kolla upp saken närmare...=)
Jag har funderat på det ganska mycket och har kikat lite på en sida som verkar bra och som jag tror jag ska kolla upp närmare sen=) Vad tror du? Har du några erfarenheter av ögonlaser?
Jag behöver ju inte glasögon hela tiden...men behöver använda dom oftare än förut...men det är väl åldern oxå;)
Jag undrar vad det kostar?:)
Det finns ju både LASER och LASEK...det är dom mest använda metoderna! Det finns oxå RLE men det är mer för de som ser sämre pga. att åldern smugit sig på! Vanligaste synfelen är ju översynthet, närsynthet och astigmatism men brytningsfel då? Jag undrar vilka permanenta bieffekter det finns...om det finns?
Jag tycker jag ser sämre nu än för bara några månader sedan...och då var jag ändå hos optikern innan jul...
...Jag ska nog ta å reda ut begreppen llite mer om ögonlaser och börja spara=) Så om någon vill ge mig ett jobb kan ni ju skrika ;)
Om det fungerar på brytningsfel så skulle jag bli riktigt glad, nu ska jag ringa dom....kram på Er=)

5 TIMMAR PÅ AKUTEN MED VÄRLDENS SNYGGASTE MAN;)

   2011-04-09 - 23:27:20
Igår var jag på akuten i stan..det tog nätta 5 timmar...men det fanns en sååååå go kille där som jobbade som skötare...men han gick hem sen...*gäsp*
Ok....har nåt med min muskel i bröstkorgen som verkligen pajjat...så jag får inte lyfta, träna eller så...=S Så det firade jag idag med att åka ut till stugan å klippa halva gräsmattan me en stor sax;)
Ont....JA...men ROLIGT!!!

Ska inte skriva mer just nu för i morrn är det söndag och ni som känner mig VET att söndagar 07.00-11.30 så är det TVÄTTA som gäller  i min å Joeys´s lilla familj=)

Han har varit ute hela dagen och han har grävt, busat, solat och njutit=)
Bilder kommer i morrn eller så=)
Uppdaterar med lite "slimshots";)

Pöss

IT´S SPRING IN THE AIR!

   2011-04-06 - 22:39:19

I dag har jag varit på psyk och så varit på silver i 5 timmar=)
Dagens kreationer blir det bilder på en annan dag för jag har nämnligen inte tagit en enda bild på något av det idag=)

Sis och P kom hem från MAldiverna och var lite småbruna...eller småsvarta;) Å jag som besökte "Solarieholmarna" igår å allt;)

Nä nu ska jag sova...inte mycket skrivet idag heller...men ni får lite pics å kolla på....var ju på lung/thorax röntgen igår.....de var rätt skojsigt faktiskt...jag ÄLSKAR de blå "rockarna" de e enoooormt sexiga =)

Puss å kram på Er=)MOI

DAGENS BEN;)

FÖRSTA STEGET PÅ EN GÅVA TILL NÅGON JAG TYCKER OM OCH HENNES DOTTER=)
ÅÅÅH, JAG VILL ÄGA EN SÅN HÄR SNYGG;)

HAR BURIT UT ALLA MINA LIK FRÅN GARDEROBEN Å GÖMT I SKOGEN=)
NO COMMENTS!!!


ÄH VI VÄLJER HAPPY LIFE=)

   2011-04-04 - 21:09:47
Vad säger man ...!!! Jag väljer att v ara tyst trots allt=)

HIPPO or HAPPY LIFE!!!

   2011-04-03 - 22:07:45
I går ryckte jag till slut upp mig och rensade alla stora lådor i hallen med vantar/mössor och annat kraffs...fattar inte varför jag ska ha så himla mycket av allting?:S Tog även ett varv i garderoben i hallen som jag faktiskt oftast glömmer bort att den står där antagligen sen 60-talet då hus-skrället byggdes...Kan ju bara konstatera att de jackor jag köpte förra våren e ...eeeh....liiite för stora nu...så alla andra jackor behöver jag väl inte ens nämna status på:P

I adg har varit en MYCKET bättre dag...gick upp tidigt och tvättade...sen har jag plockat lite i dag med...jag och Joey var på långpromenad sen var jag ute och rastade KIAn lite för att landa hos mamma och pappa för att såga lite silver...har ju skickat en "masterpiece" till CL nu...hon flyttar till USA på tisdag och jag var noga med att hinna få iväg armbandet hon beställt i tid.
 

Så var det me det!!!

Lägger upp lite andra bilder på mina verk...=)

Lika bra vi tar lite andra bilder oxå när vi ändå är på G va?=D


Årets första Fästing Berndt hälsade på Joeys öra...=)


Har fixat lite med S´s hår=)

Hittade denna då jag röjde i hallen...var sjutton kommer den ifrån?...
*HAHHAAHA* Falun kanske......---------------------------------------------------------------->v


NÄR LÖVEN FALLER FINNS JAG INTE MER!!!

   2011-04-03 - 00:13:38
Gick upp 16.30 idag......skurit mig...gråtit...STRAFFAT MIG!!!
Brutit ihop på badrumsgolvet......kramat min älskade hund!!!bett I komma...för jag var rädd att jag skulle ta mitt liv...men han "HADE INTE TID"...
bröt ihop ännu mer... Gett upp hoppet om livet...när löven faller finns jag inte mer!!!

Under kan ske...min vante har hittat hem!!!

DANDELION

   2011-04-01 - 23:56:01
Ångest...ångest...ångest...ångest...ÅNGEST!!!


Jag har ingenting att skriva idag!!!!

TOM!!!

BÄJB HAR BLIVIT VÅRFIN...MEN HAN FRYSER=(

MONGOJÄVEL!!!!

HOS CATHARINA


RSS 2.0