Välkommen te hajk!

   2020-07-26 - 20:30:15
Vi har varit på hajk i helgen! 
Hundarna har lekt träskmonster, härlig grill, fantastiskt väder, myrfritt, hundarna kunde gå en stig bort till platsen där deras hussar stod å fiskade lite några ggr. De gick fritt hela tiden! Det var så jäkla skönt att bara VARA! 
 
 
 
 
Sen var jag å Malin på Lux!
 

Hemester

   2020-07-12 - 16:47:54
Är lite mycket just nu, och mycket lite mat!
Gått ner typ 11 kg typ på 4.5v och häromdan fick jag beställa nya brallor på jobbet å gå ner 2 strl. Äter max 1 liten banan, eller lite crabsticks Pepsi max och nåt pyttelite ibland på kvällen. Tränar som ett svin och smärtan i kroppen är håll i er.....bättre!
Har sprungit 6.5 mil på 1v😂
 
Vet inte vad jag ska skriva egentligen...
Har både larm som även skickar gps var jag är och att jag utlöst det det går bla. Till familjen samt en väktare i stan! och nu en kniv i bilen! Händer skumma saker omkring mig! 
Men känner mig säker hemma, men iakttagen överallt! Fått meddelanden om att helt främmande människor har svinkoll på mig när jag jobbar!
 
Har semester och målat en hel jävla massa mellan skurarna. Varit en sväng till Märsta och haft de allmänt gött! Just nu fryser jag dock som en gnu utan päls...🙄
 
Fick blommor av M på vår bröllopsdag 2/7. Nu är liljorna helt sjuka och när jag var ute i morse kände jag på doften att mange vaknat och öppnat ytterdörren! HELT AMAZING!
 
 
 




RSS 2.0