Där satt den!

   2016-03-29 - 18:42:26
Klockren varmrätt och praktiska slutprovet är med detta klart. En bild från början och en nu från slutet av utbildningen bjuder jag på :)
 

Praktiskt slutprov

   2016-03-23 - 19:47:00
Provet gick riktigt bra. Måste justera graderna på oxfilen och gör det på tisdag. Resten fick "mvg" rätt igenom :)
 
 
 
 
 
 
 
Sen vill jag säga sov gott och lycka till åt lilla Bouncy som idag vandrat vidare över regnbågsbron. Hälsa min vackra Joey <3 
Foto: Maria Carlsson
 

Slutprov

   2016-03-23 - 02:26:45
Idag går mitt praktiska slutprov av stapeln...uppdatering kommer!
 
 

Snart examen

   2016-03-17 - 18:33:50
Den 15 april går jag ut skolan som färdigutbildad a la carte kock. Kan väl säga att det är med skräckblandad lycka detta kommer ske. Är just nu mitt uppe i mitt praktiska och teoretiska slutprov. Prov på allting jag lärt mig sedan starten samt planering, menysättning, kalkylering, av middag för 4 personer. Men arbetet är mycket mindre än M2 provet. Dock måste vartenda gram vara perfekt denna gång. Varje krona, varje syrlighet, varje dillkvist, varje liten hallonkärna måste veta sin plats. Allt går jättebra hittills och på onsdag är mitt praktiska prov förlagt.
Hann baka lite gott till fikat idag när jag ändå bara preppade i köket. Rensade även ett av mina 2 skåp på kockkläder å tvättade ett lass jag ska behålla och gav bort lite till närmsta vännerna i klassen.
 
Idag har farfar flyttat till storängsgården, det kommer nog bli jättebra för honom. Stannade till på vägen hem innan jag hämtade Isabell på dansen. Finfarfar med alla sina samlar-äggkoppar :)
Puss

GRATTIS PAPPI

   2016-03-16 - 20:39:02
Pappisar fyller oxå år... :) den här pappan är den BÄSTA!
 
 
 
 

Pool och mysigheter

   2016-03-13 - 19:01:08
Det ska bli så skönt att flytta till Finspång igen. Nu stinker det död råtta från de andra garderoberna i hallen å snart kräks jag på detta! 
Vi håller ju på å dö lappsjukedöden här ute dessutom så vi har fått lov att gå på bio, åkt till Ulfåsa möbler...hittade massa fina saker, men köpte ingenting eftersom vi vill sälja massa grejer först och så. Vi planerar poolområdet vi ska skapa, och planerna för bröllopet fortskrider
Några favoriter var dock...
 

Pergotime

   2016-03-11 - 22:54:28
Jag ska börja med Pergotime om någon månad, det innebär en markant ökad risk/chans för inte bara tvillingar utan även trillingar. ;) 
Blir ju mycket spännande måste jag säga!
Idag har vi sovit hela eftermiddagen, well det händer inte så mycket här hemma just nu.
Skillnad med skolan där det nu återstår 4 veckor av allting, ojojoj! 
Idag var en sån dag då jag var väldigt tacksam över att jag är så beslutsam om att aldrig röra en benzo till i mitt liv. Både M och jag är rätt nedstämda förmodligen pga.att det är så jävla mycket med precis allting omkring oss just nu. Vi är väldigt glada att vi har varandra, men vi går som spöken här och glor på varandra...:/
 
 

Fuck you skola!

   2016-03-10 - 22:06:00
Jag är så jävla LESS på skolan å alla jävla idioter till psykfall, sveriges sociala avskum och rätt å slätt missanpassade muppar som AF placerat i klassen tillsammans med en hand full mer normala å fräscha människor (inklusive mig själv då :p).
 
Idag hade vi liggbok och S satt å stirra på mig å pratade...ja höjde ögonbrynen lite å frågade om de va MIG hon prata mä...för hon prata m simon å titta på mig...men blev osäker..då slängde den labila häxan ur sig massa jävla skit mot mig...så då sa jag bara, men om det inte passar fröken så kan jag gå härifrån...kallade henne subba, drog igen dörren och åkte hem. Har pratat med bla min stödkontakt i skolan på Pomona så jag får åka till deras kontor å plugga i morrn istället om jag vill. Måste dock hämta mina papper mm. I skolan innan. No problem!
 
Har nu 4 veckor kvar av min utbildning...med blandade känslor. Finspångs kommun har ringt och gett mig vikariat och jag vill bara spy på det.
 
Nu till något roligare...jag har hittat mina skor till bröllopet som jag ska beställa rrån utlandet. Å som grädde på moset satt jag och min blivande make å drack vin å blev på pickalurven.
 
 
 

JOEY

   2016-03-08 - 22:27:00
2 år, 11 månader av den största sorgen och saknaden.
Jag säger fortfarande godnatt till dig varje kväll och varje morgon vaknar jag åter igen för att inse att du är borta...kommer nog aldrig förstå det...på riktigt!
 
 

Akuthäng

   2016-03-03 - 23:31:00
Sitter på akuten igen med M för vi har inget roligare för oss en torsdagkväll :p
Finspångs vårdcentral å läkaren vi har där  inte är klok någonstans!!! ( HEJ PAPPA ;) ) Har försökt få hjälp nu i en månad å det vettigaste hon lyckats klämma fram ur sin fula käft är att jaa, man kan ju alltid amputera huvudet, söka privatläkare om man har råd, att hans blodsocker var lågt fast det enligt akuten som kollat journalen säger det även då var normalvärden, kärringjäveln sitter mä benen i kors i stolen å svär, sa att M skulle höra av sig igen om vidare sjukskrivning men då kontakt nu tagits så bedömde hon via telefon att han ska gå å jobba i morgon?!, inget är ju bättre, snarare tvärtom! 
Är på medicin nu, men kommer garanterat bli rådda at ta vc i morgon igen...och nu jävlar ska dom få!!! 
Den där jävla barbieläkaren ska bli så jävla anmäld!!! Har haft kontakt med enhetschefen där hela tide
RSS 2.0