I TOLD U ALREADY YESTERDAY!!!

   2013-06-27 - 19:53:19
I dag skrivs det överallt om vilket trafikkaos Bråvalla festivalen har orsakat och många besökare är besvikna då de nu missar band som de velat se men istället sitter fast i långa bilköer som knappt rör på sig. Som jag sa till arrangörerna redan igår...-NI KOMMER FÅ PROBLEM om ni inte gör om planeringen för detta....SUCK! Jag följer eländet bara för att jag drabbades redan igår och då var det ändå lugnt men kaos uppstod pga. gamla kärringar som stod å särbehandlade bilister som skulle åt samma håll, men vissa, däribland jag fick vända och åka runt hela stan fast vi skulle till samma ställe som de som fick passera egentligen....(se gårdagens inlägg)
 
I dag har jag varit hos frissan och då var Bobby-boo hos Catharina för första gången. De var ute och hälsade på alla granntanterna som tydligen kröp omkring som småbarn på marken framför honom så då jag kom var han så trött så trött=) Fick te och jordgubbar med grädde hos Catharina och sedan snackade vi lite om pride och att det snart är dags för vår årliga tripp upp dit.
 
Fick i dag brev från läkaren på mag och tarm-kliniken igen...prover visar dåliga värden vilket kan vara inflammation i tarmarnas slemhinnor så nu kommer fler undersökningar och tester att utföras! *håhåjaja*
 
Det var finfint att träffa Catthis i dag i alla fall för det var en månad sedan sist då jag som snabbast stannade till och visade upp Bobby samma dag som han kom till mig.
 
Nu tar vi det bara lugnt i sängen monstret och jag =)
Igår upptäckte jag att han ätit sönder en mobil-laddar kabel...metalltrådarna spretade åt alla håll och det var två snygga hugg i sladden:( I dag var han på sladden till laptopen men då surna jag till ordentligt! :(
 
Nä nu ska jag nog kolla in någon film och slappa en stund innan det är dags för kvällskissen...=)
 
 
 
 

BRÅVALLA FESTIVALEN SUCKS

   2013-06-26 - 20:09:19
Tror helt enkelt vi tar en radda bilder från senaste tiden ...för att sedan avsluta med en kopia av vad som försegår i stan å den förbannade Bråvallafestivalen som  kan fara åt fanders:)
 
 
 
 
 
Seriöst SKRIKET Bråvallafestivalen kan SUGA KUK.....ska vi som dissar skiten inte få ta oss till/ från stan/vårt eget hem.....??? Hur kompenserar arrangörerna min extra soppa och att jag nu lär bli sen till mitt möte på kommunen?
Glömde visst en LITEN DETALJ....det är bara vid området man ej får passera...skulle jag till svärtinge så hade jag fått köra igenom...men väl runt hela stan å ut andra vägen så visar det sig allt är som vanligt....så det man gör är alltså att PRIORITERA de som ska till svärtinge å leda om de andra....Å inte nog m detta.....från andra hållet PÅVISAR MAN ATT ÅK MOT bråvalla å visar orangea pilar som om det skulle vara dit trafiken leds och det är avstängt nånstans på stora vägen dvs den jag fick ta istället.....HAHA SKÄMT!
FUCK OF BRÅVALLA FESTIVALEN!!!
 
 
 

<3

   2013-06-25 - 16:52:09
Jo jag lever...

FAMLAR I MÖRKRET

   2013-06-19 - 21:27:23
 
 Det har aldrig varit meningen att jag skulle fötts till denna jord. Förlåt att jag inte kunde hindra det...det enda jag kan göra är att ställa allt till rätta igen och ge mig av.
FÖRLÅT!
 
Tiden rinner ut...låt mig vara självisk...
 
 

DARRIG, VIRRIG, STIRRIG, LEDSEN, FÖRVIRRAD, ENSAM.....

   2013-06-18 - 10:28:00
 
Känner en hel massa just  nu...Mår på ren svenska inte särskilt bra....:(
Var i ala fall på anställningsintervju i går och det kändes som om det gick väldigt bra faktiskt. Det var gruppinformation innan den enskilda intervjuen och 70% av mötet satt de två som höll i det från företaget och pratade och tittade på mig som om jag var den enda i rummet...(obs, jag satt då inte å stirrade på dom:P det FÅR man inte på intervjuer men ögonkontakt är bra.)
Låter ju bra, man utgår hemifrån med firmabil som man har hemma hela tiden som sin egen, bensinkort till den, gps, allt material till arbetet som ska utföras, man får ordrarna på mail dagen innan så man vet vilken zon och vad man har att göra dagen efter. Fast lön, 2000kr för tex. träning/år. gemensamma resor med företaget till bla. sälen osv. kontoret finns i Norrköping som är det som jag i så  fall skulle jobba under.
 
Det kändes för bra för att vara sant ...så kul jobb alltså=) MEN så känner jag bara PANIK, och TOMHET på samma gång....Ritalinet gör mig ännu mer rastlös såklart, men igår fick jag städat i badrummet i ala fall för första gången på 100 år ungefär.TACK TILL RITALINET FÖR DET! Äter dåligt...trycker i mig mättande piller istället för att jag inte har nå sug ändå fast jag kan vara lite småhungrig ibland....men för att slippa den känslan så blandar jag min egen coctail av alla möjliga konsiga "bantningspiller" kanske självskade beteende....jag vet inte faktiskt...men när jag mår riktigt dåligt så är det ju känt att jag slutar äta direkt! Vet inte hur blandningen är tillsammans eller hur den är alls...men min lever är ändå på väg att förstöras och jag hoppas nästan att jag kommer bli riktigt dålig så jag får dö en "naturlig död pga sjukdom" framöver....det skulle lösa mycket våndor i mitt huvud....
 
(Jag har inte dyslexi, men mitt tangentbord är så segt att när jag skriver så missar den en del bokstäver emellanåt....så ni vet:S)
 
 
 
Nu ska jag strax iväg tiill beroendekliniken och träffa härliga Bettan bla. Jag hoppas dagen kan kännas bätttre senare...solen skiner utan ett moln på himlen och jag borde vara ute...men jag känner för att ta mer benzo och krypa ner i sängen och vänta på kvällen igen....livsgnistan finns inte längre....!!!
 
 

ÄH!

   2013-06-16 - 22:59:00
Säger bara det!

FUCKING BLACK!

   2013-06-16 - 18:02:37
Skitdag idag igen. Tog dock en Ritalin 30 idag för att se vad som händer nuförtiden...blev rastlös som förr, men det sket jag i...tämker fortsätta på dom nu i alla fall å döva rastlösheten med benzo. Jag har i alla fall orkat städa i badrummet för första gången i år typ så någon positiv effekt hade det nog trots allt.
 
Jag antar att det är slut med M...lika bra jag säger det...Jag tycker han har blivit konstigare och konstigare senaste tiden och nu sista 4 dagarna har han blivit totalt helförändrad:( Var är den rara killen som jag föll för?
Nu har vi knappt kontakt och jag känner mig faktiskt ganska  tom:(
 
I morgon ska jag på anställningsintervju, känns inte så peppande just nu om jag ska vara ärlig.
Vill helst av allt bara ligga i sängen och inte göra ett skit...inte "data", inte se på film, inte gosa vovve, inte snacka i telefon....inte ens tänka! Bara ligga å glo i taket.
Det känns som om han egentligen inte bryr sig om MIG, att det var JAG som var med honom....utan som om han bara behövde NÅGON:(
 
Han säger att hans vänner säger si och dom säger så...att han är värd någon bättre än jag....fyfan så mycket som jag lagt ner på honom...energi, pengar, ......som vanligt:(
 
Jag är en idiot som bryr mig om folk...sen kallar han mig" pundare" när jag går på mina mediciner som är FÖRESKRIVNA FÖR MIG!!!! Det är väl skillnad om man hade gått å köpt dom på gatan för fan?!
 

VARFÖR ÄR JAG INTE BARA GLAD?

   2013-06-15 - 19:58:00
 

ÄNU EN HATDAG...

   2013-06-14 - 21:09:37
Vad har jag gjort idag? Nä inte ett skit....sovit bort nästan hela dagen på lugnande igen för att slippa tänka...känna...Bobby´s behaviour går mig på nerverna nu sista 2 dagarna och idag har jag börjat ensamträna honom på alvar. Blir skapligt sned då han precis varit utte å går raka vägen in ch rar en skvät på mattan....va fan e de för fel på kräket??? Just nu längtar jag bara bort....till Jamaica....varför skulle jag ta en hund till? Just nu känner jag bara NÄÄÄÄH ja klarar inte det här:(
 
Borde väl åka till Himpan med när solen skiner nån lördag, men orkar inte tänka tanken knappt och så får jag ångest för det med...:(Idag suger verkligen livet...precis som det gjorde stor del igår...:(
 
Känner mig ensam...utanför hela jäva samhället....och att å ha ett vilddjur farandes omkring och inte en  lugn vovve som Joey var.....mitt humör blir bara ännu sämre:( Känner jag håller på att tappa kontrollen över mitt liv...börjat kolla på annat boende....ska fan sälja min lägenhet....jag har ingenting som håller mig kvar här längre ändå ....Funderar på att göra en gadd till...något av detta men lite egenhändigt förändrat ....viken tycker ni? treskallion (den lilla rödsvarta) ska jag göra i vilet fall...men vad mer....vad tycker du?
 
One love
 
 
 
 
 

GASTROSKOPI E JU KUL!

   2013-06-13 - 23:35:06
Idag har jag varit på gastroskopi.....det enda jag hört om det är att det känns som om man ska dö....HAHA pyttsan.....de enda äckliga va smaken av bedövningsmedlet i halsen=) Jag skulle lätt göra om det igen...flera gånger om det vore så om det behövdes..Man hittade i alla fall ingenting:S
 
 
 
Så nu i kväll har vi varit hos vovvarnas gudmor Heléne o Danne och Helénes föräldrar kom för att träffa Bobby. Han fick jätteroliga leksaker av dom alla och har lekt så in i bomben=) Nu är han trött och slocknade direkt då vi kom hem=)
 
Nu är jag med trött igen så jag ska ta å nanna ikapp med Bobby...men det är ju en dag i morgon med, vi hörs då=) <3

RÖVLIV!

   2013-06-12 - 21:40:51
Mår inget vidare...känner mig sviken något så förbannat:(

DET ÄR ÖVER!

   2013-06-12 - 15:46:01
Nu har jag fått nog...nu kommer jag att fortsätta mitt liv som singel...Jag VILL INTE och ORKAR inte med all jävla drama som utspelar sig varje dag....allt fjantsnack om att man inte har pengar å inte kan betala igen skulder man har fast man dagen innan hade 5000kr på kontot! Bli hotad att få ett nackskott, att HA ska komma och ta mig, u name it! I HAD ENOUGH!!!! FATTAR NI DET ÄR NOG NU....PÅ ALLVAR....DET ÄR NOG!!!
Bli beskylld att vara otrogen varenda jävla dag med ens ex och jag vet inte vad som jag träffat en gång över en snabbkaffe på över 2 år.....dessutom tillsammans med Marie som var den som faktiskt fråga om han inte skulle komma upp på en kaffe.
 
NU ÄR DET NOG....trodde jag skullle få lite fred i mitt liv, men så var tydligen inte fallet...spelar ingen roll hur mycket man tycker om en person....blir man hotad med ett nackskott (som man sen säger man inte menar, vilket inte spelar någon roll i mina ögon) då finns det ingenting...INGENTING!!! att bli kallad "vittu"........att försöka leva med någon som är så självupptagen att man alltid kommer för sent vart man än ska, DET ÄR NOG NU!!!
 
Vi har haft roliga stunder...men nu orkar jag inte mer....och alla som anser att borderlinare är manipulativa lögnare kan fara åt helvete....i mitt fall stämmer det i ala fal inte....men det är klart min diagnos är med nöd och näppe kvar över huvudtaget!
 But once a borderliner always a freak and a liar??????

Vad jag fått erfara så är det vissa andra som är de som ljuger merst!!!

Hans vänner säger ju tydligen att han är FÖR BRA för mig.....ok fint...men skaffa nån liten 20-åring som gillar å sitta å supa, å leva rövare varenda jävla helg.....utmattningsdepressioner finns ingen hänsyn till!!!
 
 
 
Kommer säkert sakna dig som fan emellanåt...men jag är INTE beredd att ta ett nackskott från dig!!!

HUR SJUK E JAG EGENTLIGEN?

   2013-06-11 - 20:36:00
Idag var jag på mag-tarmkliniken för att kolla upp allting på remiss eftersom mina värden och framför allt då lever och PK värden inte varit normala. Man har ännu inte hittat VARFÖR, men nu ska jag på remiss till ultraljud på lever och se om den är förfettad vilket den tydligen kan bli när man går ner mycket i vikt fort. då har vi en diagnos men inte direkt mycket att göra något åt...på torsdag ska jag i alla fall på gastroskopi för att se hur det ser ut, man misstänker sår inne i min kropp :S och efter leverultraljudet kan det bli biopsi på lever om man inte hittar något annat...så nu mina vänner har nykteristen fått alkoholförbud till 99% antagligen resten av mitt liv...:S Men jaja jag dricker ju inte speciellt mycket ändå...så det bör inte vara några större problem:)
 
Är lite nervig inför gastroskopin på torsdag faktiskt...:( Vad man hört ska det ju vara en skapligt otrevlig upplevelse...äh jag har överlevt allting annat så jag överlever nog det med=) GOGOGO Frida GO!!!
 
 
Haft en hel del ångest idag...funderar på hur mycket av alla mediciner som egentligen är med och förstör min kropp??? 
Jag tror seriöst i alla fall att jag vill pröva ritalinet igen...ska höra med medicinskötaren hur jag ska göra.
Idag pratade vi om litium med...ahja e man inte redan självlysande så blir man väl snart...
Har ju gått upp några kilo i vikt med och det ska man kika på med gastroskopin med hur allt egentligen ser ut och om det eventuellt kan behövas någon mer operation av något slag.
 
Jaa det vart ju ett hälsoinlägg i dag kan man säga...Nu är i alla fall intervjun på jobbet jag vill ha satt till nästa måndag igen så jag kommer gå dit och verkligen visa vem jag är för detta jobb bara SKA jag ha så det så!
 
Jag ska skona er från hundbilder idag och lägger helt enkelt upp lite fina blommor...hoppas ni blir glada över det...blommorna är för att jag tycker om er alla så himla mycket=) Nu ska jag nog sätta mig och kika över bostadsmarknaden tror jag=) 
 
Puss å kram
 
 
 

REGNIG MÅNDAG

   2013-06-10 - 23:38:11
I dag har jag varit på 3-parts samtal på AF med min coach på Eductus. Har även fått veta att anställningsintervjun som inte blev av förra veckan då en av de som håller i intervjuerna blev sjuk kommer att bli av nästa måndag.
 
Idag var det 9 veckor sedan mitt hjärta, mitt allt i livet dog:( Känns fortfarande ofattbart! <3
 
 
 
Är i Norrköping, det har regnat som attan och i går åskade det. Då passade jag och Bobby på att ligga på balkongen hemma och mysa och lite för att se om han var åskrädd med..det är han INTE kan jag glatt meddela. Han har även lärt sig SITT och HOPP=) Han är smart min lille Bobby. Han e även tillräckligt smart att fatta att det godaste finns i kylskåpet och att man faktiskt KAN slicka på insidan av frysdörren utan att tungan fastnar:D
 
Nattinatt <3

GE MIG SEMESTER...NUUU!

   2013-06-08 - 21:06:48
Jag har ett MONSTER här hemma...just nu i full färd med att slita sönder en stor kartong i småbitar:S
Nyss tugga han på armstödet i bilen...JAJA HAN ÄÄÄÄR EN VALP ...men kan hundar ha DAMP? My god asså....jag tänker inte skriva mer utan låta lite bilder tala för sig själva...SUCK!
 
BTW Grattis Prinsessan Madde å Chris på bröllopsdagen!
Brun...nä blå...eller brun...eller blåögd..ääähh....hmmmm!
Myser med matte i hammocken=)
Här bor inte monstrena under sängen...men lik förbannat i sovrummet...:S
Nya Messi...heja Barca=)
Testar Joey´s bilbälte.....nu får de va nog lixom:) Njaaah de passa någorlunda i alla fall=)
 
BARA GE MIG SEMESTER ....EN ENDA DAG .....Nu ska han in i papperskorgen under skrivbordet eller nåt....suck...nu bliré arresten!!! (valphagen)
 
<3

SAKNAD

   2013-06-07 - 19:36:00

SKUTTIG SOM ETT KNOTT

   2013-06-04 - 23:56:28
Nu bor ju Bobby hos mig sen i söndags...pga oseriösa säljare så valde jag bort Bosse (ett litet samtal till en av deras fd. veterinärer avgjorde det hela.) Han var ju den första valpen jag tittade på för någon månad sedan och nu kändes det bara så RÄTT och det gjorde det inte fullt ut då jag hälsade på honom för en månad sen.
Det var för nära inpå Joeys död och är väl nu med...men på något vis kändes beslutet mer rätt nu!
JOEY GÅR INTE ATT ERSÄTTA...men Bobby kan hjälpa mig och vara ett "plåster på såret".
 
Idag har jag och Bobby varit mest i stan trots att man ska hålla sig mycket hemma i början med ny vovve. Vi var på Grizzly och införskaffade lite nya jätteroliga leksaker som han bla. valde själv och tuggisar mm.
Sen var vi hos Helene å Danne och busade loss och fikade, knaprade toarullar, grönsaksbuljongspaket å märgbenskex som var en riktig hit:P
 
När vi så kom hem till slut efter att ha stannat till hos mor å far på vägen hem dessutom så trodde jag min gök att Bobbsan skulle vara trött...HAHAHHAHA vilket SKÄMT!!!
Nänä då ska det jagas bollar, tuggas ben, hoppas jämfota, studsa runt som en tok överallt, leka elefant med toarulle på nosen å härja som bara den :S Jag höll på att dö av garv=D
 
I går var det 8 veckor sedan JOey kämnade mig jag älskar honom, saknar honom men Bobby hjälpte mig igenom dagen i alla fall....men det gör jävligt ONT att inte Joey är med mig längre::(
 
Nu är "monstret i arresten" igen i alla fall och sover som en stock....det ska jag med göra ...<3
 
 
 
RSS 2.0