Bröstoperation del 3.

   2022-08-27 - 09:12:26
Länge sedan sist men det gör det väl mer värt att skriva om.brösten och hur det går eller hur?!😄
 
Läkningen går framåt och det närmar sig 3 månaders-födelsedag för mina implantat.
Jag har haft fruktansvärda smärtor i v. bröst hela tiden I underkant där det är sytt. Det är sytt inuti med väldigt grova och många trådar och det är dom som gjort att det gjort så fruktansvärt ont på detta ställe på och morfin inte ens hjälpt. För någon vecka sen myste vi i en lite annan style än senaste 3 månaderna (man får knappt ligga i början med brösten) och då känner jag plötsligt som om en gummisnodd går av I bröstet och TADAA där var den hatade, fruktansvärt akuta smärtan borta till slut. Så det var nog tråden som gick av då dessa stygn ska lösa upp sig själva.
Börjat känna lite liknande i höger plötsligt och även som en "knut" så jag undrar om det är en knut av trådarna i ett fäste jag känner för antar att då det läker kläms ju trådarna in i "köttet" och gör ont då de läker. Men i alla fall så tänker jag att har du liknande smärta...."doggy" är det endanrätta😂!
 
Annars har livet varit otroligt lugnt och skönt som det oftast är nuförtiden. M. hittade ju en ring han ville jag skulle ha för en tid sedan och då mina förlovnings- och vigselringar blivit för stora fast de e rätt breda och jag dessutom har haft enn3e ring vi köpte i athailand med på samma finger så har de glidit av konstant. Nu har jag en med båda datumen i. Det är.vitguld och 0.43ct diamant i den.
 
Så vi var på räkkryssning med familjen och passade på att förnya våra löften  till varandra med min vackra ring som kostade 23.000😶.
 
Annars rullar det på som alltid. Lägger väldigt mycket tid på mig själv. Myser med djuren, vilar, går i skogen, tittar på massor av Netflix -serier och film, ligger i hängmattan. Försöker suga ut det sista av sommaren och jag får en riktigt rå, slemmig ångest när jag tänker på höst och vinter, kyla, slask, snö å äckel! Fyfan!!! Började träna undwrlropp 6v efter op. Men det gjorde den r smärtan i v. bröst mkt värre varje gång så kliniken sjukskrev mig 8.....ÅTTA veckor från gymmet!!! Jag är svart eller vit, varför ska jag gå till gymmet å sitta å peta med tårna på benpress liksom? Tränar jag så kan jag bara träna så som jag är van....hårt! Och det funkade inte nu så då frös jag kortet igen!!
Brösten mjuknar i ganska rask takt just nu och hat sjunkit en hel del. Se formar om sig konstant och jag bara längtar så mycket efter när dom är klara och resultatet infinner sig!
 
 
Nu ska jag ändå igång nästa vecka tänker jag! Jag mår riktigt dåligt att skippa träningen. Nästa vecka ska M vara på utb. nästan hela veckan så jag måste göra nåt! Jag hade kommit så långt och resultaten hade verkligen börjat komma när jag op. Mig så det är riktigt trist, men självvalt!
 
Var på LPG igår! Var ca. 20år sen jag var sist men ska försöka köra en kur fast det är pisdyrt!
 
 
Svärföräldrarna är här från Märsta så jag ska ta mig in i duschen tror jag då vi tänkte dra iväg på marknad om det inte regnet och åskan som utlovats kommer närmsta timmarna.
 
Vi görs snart igen...tjing på Er och glöm inte fråga om du går i bröst- tankar! 🥰
 
Firade nationella hunddagen igår såklart, även Joey som är på andra sidan regnbågabron! ❤❤❤
 




RSS 2.0