När livet hejdlöst forsar fram

   2015-12-30 - 22:47:36
God jul en cka för sent och gott nytt år för tidigt säger jag väl såhär. 
Jag har inte varit i skolan sen innan jul för jag har jobbat konstant...och mobilen är på service å orkar inte lägga många sekunders energi på den jävla iphone ja fått i lån. 
 
Ont, trött, matt men snart upp å leverera typ 300 skaldjursplatauer och massa annat gott!

Äschdå vad ont det gör

   2015-12-12 - 19:52:00
Måste beklaga mig lite igen. Ont i knän och övriga leder sedan någon vecka..ja mer ont än vanligt alltså. Nu ligger jag här i soffan med vetekudde, värmefilt och har tagit citodon som jag bara mått sämre av nu. Ääh, den skiten behöver jag mao inte! 
Mår illa, är blek, kramper i mellangärdet samt magsmärtor. 
Haft svimningskänsla 2 ggr så får se var det landar....sängen eller akuten...!
 
Barna är här och vi har det faktiskt mysigt som sjutton. Igår kom mamma och pappa hit och vi firade kidsens födelsedagar, en i förskott och en i efterskott...onepiece och morgonrock som de nu bor i hade mamma och pappa i paketen som Bobby glatt hjälpte till att öppna.
 
Och...
 
.....Inga bebisar i sikte ännu...tråk, men bra att kunna fokusera på plugget sålänge.
Vi reder faktiskt i detta sedan en tid tillbaka på specialistklinik och där var det man fann ut mitt HPV virus och cellförändringar. Ska tillbaka i Januari nu, uppföljning och vidare planering. Man har hittat några avvikande faktorer som gör att vi kan behöva lite hjälp på traven så att säga...nu vet ni det...pusssss
 

GTA nördar

   2015-12-07 - 23:31:24
Jag å M har blivit världens GTA nördar hahaha spelar så fort vikommer åt :) Idag köpte vi no:5 svinroliga uppdrag och roligare att kunna gå in i hus å härja runt på en del s ställen med. 
 
 
Å så har vi fått lite julfint här hemma nu...
 
 
Igår plastade vi in likskåpet å öppnade upp dörrarna...luktar, men inte lika mycket...men plasten på skåpet buktar å ser ut att vilja sprängas.. 
 

HELGA

   2015-12-04 - 20:17:00
I kväll har stormen Helga slagit till med full kraft. Då mamma och jag hamnade nere på centrum en snabbis var det avspärrat. Vinden hade slitit av taket på Kulturhuset och låg i en stor skramlade hög mitt i gatan tillsammans med delar av Baptistkyrkan som taket dragit med sig i fallet.
 
 
Annars då, mjaaah! Vinden verkar avta nu mer och mer, M har kommit hem från jobbet i Nyköping och nu luktar det varm smörgåstårta från köket.
 
Bilder från min provmiddag M2 igår kommer som utlovat här...
 
 
Likstanken har faktiskt börjat ebba ut lite, så i morgon ska vi se om vi kan få ner plasten, vädra och upp med julgranen kanske...inget man är jättesugen på när hela kåken stinker bårhus.

LIK

   2015-12-02 - 20:22:52
Ni vet väl för gud skull att försäkringsbolag INTE täcker skador som har med vilda djur att göra!? Så med facit i handen hade det varit bättre med tamråttor som sabba i huset??? 😂 
Hgf försöker hitta evakueringsboende till oss vilket verkar trögt. När jag kom hem idag plastade å tejpade jag igen dörrarna till hallen...
 
 
Vi kan ju ändå komma till köket från vardagsrummet å vi har en hall till m ytterdörr vi nu får nyttja. 
Stanken är bättre här inne i resten av huset nu faktiskt. 
 
Blev uppringd av Inspectera som var här idag igen och kollade. Han sa att läget är nu akut, vi har en öppen motorväg för råttorna in i huset och antingen får de fixa detta nu, täta hela huset eller så måste vi flytta ut å ingen alls kan bo i det sa han. 
 
Bra bantningsmetod här iaf...kanske kan ta betalt å låta folk komma hit å ha spyan i halsen en tid så de minskar i vikt. De kan låna crossen mä..den står mitt i stanken 😂 
 
 
I två dagar har jag nu proppat till min provmiddag jag har i M2 projektet i morgon...då smäller det! Känner mig lugn och har en bra mise an plais så det känns bara bra.
Håll tummarna, så kommer bilder på rätterna i morgon. Puss

RÅTTINVASION!!!

   2015-12-01 - 19:55:27
Kan inte vara hemma...det stinker LIK i hela huset!!! Måste ringa försäkringsbolaget i morgon och fråga om evakuering. Dom håller på å grejar med det, men jaaa....det är nog svårt! 
 
Idag mötte vi musen Asterix i en kantin i skolan. Utmärglad hade den försökt ta sig upp utan att lyckas.
Jag tvångsmatade raringen maränger och hallonsorbet och sen tog jag den innanför jackan å skulle ta hem till min egen råttfarm ;)
Kände hur han rörde sig när ja åkte in i Finspång, men när jag kom hem hade Asterix somnat in. Tänk om det blev för varmt? För han började bli lite piggare först :(
Sov gott lille vän <3
 
 
 
RSS 2.0