FÖRBANNADE JÄVLA RÖV

   2009-01-30 - 18:27:20
I dag var chefen helt uppe i spin på jobbet...lika jävla elak som förr var han också...elaka kommentarer kom ur hans stora jävla käft hela dagen mot alla ss som jobbar där.....undrar om han skulle vara så jävla TUFF om alla fick nog och gick därifrån utan att vända sig om!!!!!?????

Nu har jag skjutsat Idde till Blacka...vi kollade på en nyrenoverad lägenhet där...den var skitfin...men asså mindre än min hur ska han kunna klämma in sig själv OCH TRE UNGAR i den????? johodu...lycka till liksom:(
var tvungen att gå ut på lagret och ringa min terapeut maria och få hjälp att reglera mig för att inte öppna dörrjäveln till macken och bara dra!!!
Chefen betalar just nu inte ett jävla fucking öre för at jag är där och sliter så han kan egentligen inte jiddra med mig alls:(


Åkte till stan å hämtade ut min mobiltelefon äntligen...dom har bytt en hel del på den då råh.....:S
Köpte en klänning, bikini, bh och jeans:) schysst asså:P

Nu har jag hämtat Joey hos mamma o pappa
pappa fick en stor fruktkorg av mig för att han är hundvakt så ofta=)...tror han blev jäkligt glad:)
Kan ju bara säga att det här med att Idde krockade med en ung kille i plogbilen....det är krig kan jag säga och någon kommer att få ett helvete nu....för i polisanmälan står killens pappa som den som körde plogbilen....fatta hur sjukt detta är ...dessutom var det körförbud på fanskapet...berättar inte mer just nu...chefen på trafikpolisen i stan har satt prio. på det och lämnat det till handläggare direkt i dag och ska öppna upp det igen!!!!!

FATTA något skumt är i görningen....vi VET att det inte är gubben kom kört lixom...och vi har bevis också....mer om detta senare.....:)


nu ska jag gosa me korvas...å bara vara här i min ensamhet....fan vad ensamt det är:(

MEN VAR ÄR FRIDA MITT I ALLT???

   2009-01-29 - 17:48:35
I dag var det full fart igen...vaknade 4 i morse och gav Joey smärtstillande. Somnade om någon timme efter att idde gått till jobbet.
Lämnade Joey hos grannen (pudeln Rufus) där han fick vara i dag då det krisade lite eftersom kärringen som sagt att hon ville ha honom på dagarna plötsligt backat ur ...hon kan ibland...men jag känner att nej fan det är inte snacka om bara nöje asså...ska hon ha honom ska det inte va nå jävla hattandes då får vi hitta någon annan.

Han hade i alla fall varit i skogen me Roland och Rufus i regnet i dag....=)

På jobbet lyccades jag räkna ut att det var 8 karlar (mest i min ålder;)) som flängde omkring och fixade med macken;)
Allt blir så himla snyggt nu alltså...fan jag skulle ha tagit före och efterbilder...kommer väl å lägga in lite efterbilder i alla fall sen...Jag hade inget å göra direkt eftersom jag var satt på kassan precis som i går så jag passade på att pillra bort alla knappar på tangentbordet till kassan en å en å gjorde rent dom...hrmmm...säg inget!!!

har fått ett nytt namn på jobbet...nu kallas jag Tyson för jag haft min boxarjacka på mig från Akilles i flera dagar då det varit så kallt....!!! Började med att en av elektrikerna från Stoclholm kallade mig det....*hahahahaha*

När jag hade jobbat klart så åkte jag hem, hämtade Joey...badade och somnade och sov i typ 2 timmar. Nu är jag på G igen...=)
Nu har jag plockat lite ...dammsugit och borstat vovve som hade lite tofsor i arm...öh eller ben....vecken???? Vad säger man egentligen????

Nej nu kallar the chef att maten e kirrad...puss på er

JOEY-LEV NU **update**

   2009-01-28 - 07:17:59
I dag ska Joey till Valla...dom ska söva honom och fixa hans dumma tand och sen köra en sanering...hans tänder växer ju lite ojämt så de en del problem med dom genom åren...men nu när Joey har ett ganska kraftigt blåsljud på sitt lilla hjärta så har man varit orolig för att söva honom för han kan dö!!!
Men så sa Helene Backman, den mest erfarna veterinären som jag anse det (på valla) att det inte skulle vara någon fara. Hon opererade ju Joey i halsen för ett antal år sedan efter en skada han ådrog sig i Spanien med ju...och jag var dödsrädd att mista honom även den gången.

Måtte allt gå bra...jag tror inte på gud, men om jag gjorde det hade jag bett till honom att det skulle gå bra för Joey...jag klarar inte om han inte vaknar igen.....
Fortsättning följer....
Mattes virvelvind...som fyller mitt liv med all den glädje och kärlek jag behöver!!!*****UPDATE*****

TRETUSENFYRAHUNDRA KRONOR ...japp det är vad det kostade att lösa ut min gosebulle på Valla i dag...och han är värd varenda spänn!!!
Var orolig på jobbet i dag men veterinären Helene lovade att de skulle vidta de allra mesta säkerhetsåtgärderna och att hon skulle ringa vid minsta fråga eller sak som hände under dagen. Hon VET hur orolig jag är för min älskade vovve och hur oerhört viktig han är för mig!!!
AGRIA e ju som känt rätt dumma i huvet å ersätter inte tänder trots att det här handlar om en medfödd defekt at hans tänder är sneda ...det skiter dom i och betala inte en spänn till mig...trots att jag nyss dessutom höjt Joeys försäkring hos dom.

Det var jobbigt att lämna skrutt i dag ...han satt och såg efter oss och gläfste när vi gick...:(
Som tur var så håller det ju på att göras om på jobbet i full fart så jag hade 4 snygga karlar bakom disken i dag som pysslade med el, byggnation mm mm ...snackade med en av dom ganska mycket om boxning, tatueringar, el  å massa annat ....
När vi väl kommit till Valla och dom äntligen ropar på oss och jag betalat de 3.400 spännen så sitter han där mitt framför mig...blodig i hela ansiktet, ynklig, svullen och ledsen...men han blev glad då vi kom så klart.

Dom hade dragit ut 3 tänder på honom...han har tandlossning, men nu har han en bra grund igen i alla fall...jag kommer hålla efter tänderna på honom som vanligt och börja borsta dom igen varje kväll om en vecka då han inte har ont längre.
Har fått hämta ut svullnadsdämpande/smärtstillande medel till honom med.

På vägen hem hände något som aldrig tidigare hänt och jag förstår det till 100%
joey satt i mitt knä, vinglig på benen och gnällig efter narkosen...det blev varmt i mitt knä och jag skojade att jahapp nu kissade han på mig...när vi kom hem och klev ur bilen konstaterade jag att jag var skapligt blöt på låren och i skrevet...hahahaha precis som om ja hade pinkat ner mig tänkte jag förtjust och bar upp Joey.
vi skulle bara hämta mitt VISA-kort så vi åkte ner med hissen igen direkt.
Då börjar joey trampa omkring som en galning och pipa och jag ser droppar på hissens golv...shiiiiit tänkte jag ...akstar upp hissdörren och upp med porten...ut flyger en vovve på ostatiga ben och slänger sig i första rabatt och bara KISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSAR!!!!!
Älsklingen har ju inte kissat på hela dagen för 17:( men han ville inte kissa då vi gick till bilen från Valla heller...då ville han bara in och iväg!!!

När vi kom hem igen fick han 300 gram skinka och sen somnade han gott mellan oss i soffan.

han får verkligen både kissa, kräkas och fnysa snor på mig hur mycket han önskar...det gör mig verkligen ingenting!!!!!
Är inte det riktig jävla kärlek när man känner så????????????????????????????????????????????

Nu har vi kollat på uppdrag granskning om spanska gatuhundarna igen ...det var en uppföljning...och nu sitter jag på chatten med programledarna ....en av mina frågor kom med....

Fråga:kan ni inte ha ett program om att invandrare tar med sig andra sjukdomar från andra länder också som är betydligt mer smittsamma än leshmania??? AIDS tex????? i så fall kan man ju inte släppa människor heller över gränsen:(frida Knutsson
Svar:Så vitt jag vet finns det en tydlig lagstiftning som gäller alla människor som bär på farliga smittsamma sjukdomar. denna lag omfattar alla, såväl infödda svenskar som invandrare.Kenny Adersjö


Nu ska jag gå en sväng med Joey, sen ska jag krypa ner i sängen med min underbara skrutt mellan fötterna....:) I morgon ska han vara hos rufus, det kan ju bli lite jobbigt för honom, men vi hade ingen annan som kan ta honom för den dam....öööh...kärring som skulle vara dagmatte har nu plötsligt backat....jävla ceeepeee!!!!!


Godnatt.....å se till att adoptera massa dogs nu people!!!!!!

SCULLCANDY

   2009-01-25 - 19:11:04JAG VILL HA NYA SCULLCANDIES!!!!!


DESSA HAR JAG NU....


MEN JAG VILL HA......


OCH
Å BARA SÅ NI VET SÅ FYLLER JAG ÅR I FEBRUARI!!!!!:D

Sen måste jag berätta om skiten som just nu pågår omkring mig.....HAN super varenda jävla helg igen....antabus verkar inte va någe å lita på direkt....jag kommer att gå min väg...jag tar inte detta mer!!!!
Jag har fått nog!!!

BORDERLINE FLIPOUT

   2009-01-24 - 22:28:46


I går fick jag en flipout....blev fullkomligt galen på någon i famlijen...så jag hoppa ur bilen när vi skulle på kalas hos en släkting och gick hem igen med Joey.....på vägen hem försökte ja hålla tillbaka mina känslor och det resulterade i hyperventilering ...kände att jag verkligen inte kunde andas...och jag försökte ta det lugnt, och jag lyckades kontrollera det någorlunda men när porten slog igen bakom mig bara brast det ....och när jag kom in la jag mig bara i sängen...ringde Idde och storbölade, sen gjorde jag en kedja på det som hänt (DBT) sen somnade jag och sov i 2 timmar!!!
VEM FAN ÄR JAG EGENTLIGEN?????

HELLOKITTY HELL!!!

   2009-01-24 - 21:54:36
....tror inte jag säger så mycket mer....visst jag gillar Hello Kitty till viss del....men det finns ju dom som lever helt i Kittys värld....Bilklädsel någon???


Plåster...ok även JAG äger sådana;)


Coffe maker


Tjing tjong riskokare


Make me some popcorn darling:)Ooohhh fan va fett....ge mig=) Snällaaaa....jag behöver den verkligen för att skydda mig mot grannarna:S.....*keeerstiiin...keeerstiiin...keerstiiin....*


Symaskin

       
Bordsfläkt

 

Ooohh...kolla den vill ju JOEY haaaaa:D FETT SNYGG
   
cameraaaaa


red red wiiineeee

            
brandsläclare e ju ett måste:P


Tv

Våg

Cykeldäck


Man måste resa med klass


Luftfuktare


Laptop


....eller föredrar du den lurviga varianten;)???


Kolla in glödlampan:O oooohh.....vill haaaaaa!!!!


Brrrrroooom....


Ändrör på kärran:)


ugly nails:S


Uschi.....oj förlåt...sushi....säger ju att det e kattmat:P


In my new car baby


Dammsugare


Vill haaaaaa

minikyl


Toaster

Asså jag behöver väl egentligen inte lägga upp fler bilder...kan rabbla upp allt från micro till brudklänning i Kitty tema....
men annars finns lite här med...på HELLOKITTYHELL som någon MAN skapat;)

MOBILER HIT Å DIT

   2009-01-22 - 11:17:40
Har haft min mobil värd över 4.000 sen i somras...men nu är det nog dags igen....det skojsiga e att dom säljs billigt på tradera...så skitsamma om dom bara funkar ett tag lixom....kan ju va skoj med lite omväxling lixom:)
hähähähähä

Den rosa...snart min va:)

KAOS

   2009-01-21 - 19:16:09
Det är verkligen KAOS på jobbet...men ett kul kaos...dom håller nu på att göra om hela inredningen...allt från måla golv till ny inredning, renovera toaletten...fixa lagret, nytt ALLT!!!
Gjorde mitt schema i dag för tiden fram till 26 mars då jag åker till Thailand. Det blev bra fakiskt ..den 20 april ska jag vara hemma igen och då ska jag börja jobba på riktigt igen och då på heltid (-terapin) efter typ 2.5 års sjukskrivning och lite rehab på det;)
i dag var chefen helt stöööörd.....han såg i min almanacka att jag o syster ska på balett...å sen höll han på å mobba mig o ville att ja skulle dansa balett för honom...*hahaha*
Han var på sånt roligt bushumör som han e skitbra att ha att göra med då han är sådan....tänk att en människa kan svänga så....men faktiskt så har han blivit mycket skarpare i mina ögon nu.
han var inte med på förseningskassans möte i går, men hade hälsningar via Ann-Marie att han tycker allt flyter på riktigt BRA!!!


Nu har jag suttit och gjort schema för Joey...hur, var, när han ska vara här å där å överallt när ja o Idde jobbar...det är som att ha barn på dagis:D

Fan vad jag älskar honom!!!!

Skriver inte så mycket om min borderline just nu tror jag...det är ganska lugnt...det rullar på just nu...men det går ju upp å ner ...som den DRAMA QUEEN MAN E!!!!

JOBBA PÅ RIKTIGT

   2009-01-20 - 21:55:06
I dag var jag på försäkringskassan på möte igen.
Nu ska jag trappa upp på jobbet och efter Thailand går jag på för fullt med real work efter arbetsträningen och då ska det vara på 100 procent -de procent som jag har behandling.
det känns konstigt å jag tyckte det var skitjjobbigt efteråt eftersom jag äntligen efter över 5 års väntan sen remissen skickades till viktgruppen kommit dit och så kan jag kanske inte gå den för att mitt schema ser ut som detta....10-18 varje jävla vardag:O
fy fan asså...jag vill i så fall ha tillbaka min gamla tjänst...pallar inte detta....kommer inte ha något liv alls...och tänk i höst då jag ska börja plugga utöver jobbet...då är det ju fan så mycket bättre att jobba skift och plugga förmiddag resp eftermiddag och sen jobba resten av dagen...när pluggar man annars????? på natten å skiter i å sova i 2 år?????

var på extravaganza i dag å testa vibrationsträning...OM det nu fungerar så insåg jag att jag hellre KÖPER en egen platta än att  gå dit å betala multum!!!

LARV!!!!!

Iddes ex Cicci cp är på smällen med sin åttånde aaah ja menar 4e barn...glömde att hon haft lite missfall o aborter genom åren.
Så nu ska dom flytta till stan så nu ska idde försöka få i alla fall Erik på heltid istället...jag kommer troligtvis INTE palla det...och nu ska Idde istället ta en lägenhet i Blacka i alla fall...för att få erik och att han ska kunna gå kvar i skolan där.

*slurp, slurp* smuttar på min nya passion ..VATTEN!!!
i helgen då jag var i Kulla var vi på maxi å i vanliga fall hade jag nog köpt massa konstigheter...eller jaa det gjorde ja nu med...ja köpte vanligt jävla vatten på flaska...:S
Syrran höll på å slå bakut när det ofattbara hände:S

Sen vill jag passa på att gratulera min bil tysken som ska flytta hemifrån...han har blivit med garage:) den 1 februari ska flytten ske, men jag ska behhålla min parkering för varma dagar då han vill sola lite=)


GRATTIS TYSKEN!!!


Min gullegris


mig å goseknose

Nää...nu ska jag nog dra igång nån skräckis i sovrummet....å vädra täcket lite;)

VIKTGRUPPEN

   2009-01-19 - 16:42:43
I dag har jag varit på DBT, och sen har jag nu varit på viktgruppens första möte:P
det var la skojsigt...jag var yngst och det var typ mest MÄN:O

Snart ska jag träna easy line...känns ganska bra faktiskt efter att ha varit på mötet och pratat om fysisk aktivitet.
Fatta att 9000 personer DÖR varje år efter att dom inte rör tillräckligt mycket på sig:S
Och att 3/4 av svenskarna rör på sig för lite...det är ju helt sjukt, men förståerligt!!!

Nääääh....fyyy!!!


Annars e det lugnt..ska på möte på förseningskassan i morgon för att bedöma min fortsatta arbetssituation...sen ska vi skaffa pass till Idde, sen ska jag kolla extravaganzas träningsutbud...och så ska idde ta första twinrix sprutan....så det blir en del far å fläng...

Förresten så hade grannen Helene fått kärleksbrev av grannen i dag...asså KERSTIN som hör saker...hahahaha hon är verkligen inte klok...ringde soc. i dag ...dom skulle ringa henne o kolla om hon behöver hjälp hahahahaha...


NORRKÖPINGS TIDNINGAR

   2009-01-18 - 11:45:00
Japp i fredags var vi så med i tidningen igen då=)
Dock hade dom förvrängt namnet en aning...men va fan ...inte mycket att göra åt det då...*suck*
NT ringde i alla fall och bad om ursäkt för det.....
Här kommer artikeln....den var dessutom tidningens huvudnyhet tillsammans med en annan artikel om spanska gatuhundar...

SE ARTIKELN OM OSS


SE HUVUDARTEKELN DEN DAGENHejs

OJOJ...KAMPEN OM HUNDARNA FORTSÄTTER!!!

   2009-01-15 - 18:34:34
har suttit på expressen o lagt inlägg i forumet till folk som e totalt utvecklingsstörda när det gäller vad dom vet om ATT ADOPTERA HUND!!! det handlar inte om några smuggelhundar för fan!!!

Nåja...i dag har i alla fall NT (norrköpings tidningar) varit här och intervjuat Joey..eller njaaaeeaaaaa....han hade inte sååå mycket att säga...men matte fick sköta snacket...så de som vill får la hålla utkik närmsta dagarna för att se våra nyllen i tidningen;)

Annars e de lugnt...tvättar å håller på ...var hos tandläkaren i morse...lagade en tand för första gången på 20 år...*hahahaha* han ba vill du ha bedövning ja ba eeeh neee ja vet inte....(jag älskar att gå till tandläkaren helt ärligt) ja sket i bedövning å insåg att de e för mesar...det kändes ju INGENTING:S varför bedövar man?????
Nu e ja så snygg i truten att ja får gå å gapa hela tiden så alla ska se:)
Synd bara att ja inte hade fler hål...jag vill verkligen dit mer...de e skitkul tycker jag=)

Har dessutom gratis tandvård nu genom min borderline:) så då e det ÄNNU ROLIGARE=)
funderar på å försöka lära mig åka skateboard eller nå....så ja kanske ramlar å slår ut nåra gaddar så ja får gå dit igen på mitt snygga gröna graaaatiskort=)=)=)

För övrigt så mår jag ganska bra just nu...därför handlar min blogg lite om såna trista vardagliga grejer för tillfället....inte samma drama hela tiden hahahaha.....puss på er

Hittade lite pics from Jamaica....måste lägga upp dom....guuuud va länge sen de e nu:(


Mina underbara Kids
Demarque, Sheshegeye, Shannon och shiiit vad heter han nu:S

Mah beach

mah pool inna  fe mi yard

Mah ocean...mi looove the ocean

mah classroom we mi try fe learn the kids some good stuff....aight:)

mah man house

A fe mi ganja bush dat:)

Mah babieees=)

mah sista on a visit in frenchmans cove


Mah own baby Mary

Mah view from mah balcony

Woaaaah a meeeee:O

oooh...mah likkle oooman Miss. Ruby=)
BIG UP RUBY
BLESS

SPANSK GATUHUND!!!

   2009-01-14 - 22:42:06
Alla ni som sett på uppdrag granskning  i dag...och om Julie rescue.....det FINNS faktiskt de organisationer som ÄR MERA SERIÖSA!!!
Min hund Joey kom till mig från spanien 2002 och då han hade en ögonskada så hjälpte dom till då jag ville ta honom till ögonspecialist. Inget konstigt, dom stod för alla kostnader...dom har kassör, revisor...ja allt som krävs!!!

Min Joey har visat sig ha sköldkörtelrubbning och medicineras för det resten av sitt liv. Han går på kontroller regelbundet för det...han var med om något ofattbart hemskt i spanien...man vet inte vad...men det skadade hans öga samt hans luftstrupe vilket man upptäckte några år efter att han kom till mig.
Trots att veterinärerna aldrig gjort en liknande operation så valde jag till slut att trots riskerna skulle han opereras...annars kunde han kvävas. han klarade operationen galant och detta är sådant som man på en dog pound inte kan ha så värst stora aningar om.
Jag har tagit Joey från SOS ANIMALS  där Kim som driver hundgården verkligen gör ALLT för hundarna och inte är ute efter att tjäna pengar på det själv. Jag har haft mycket kontakt med henne genom åren och även träffat henne på en mässa här i Sverige.
Visst finns det idioter inom alla genrer...men jag vill inte att folk som sett uppdrag granskning ska tro detsamma om alla organisationer...jag har faktiskt varit inne på Julie Rescue ( i programmet) tidigare och känt att nej det verkar inte så bra....!!! (kanske ödet?)


Å så ARN då........http://www.islandreefjob.com.........denna länk är till dig....angående drömjobbet i gårdagens blogg...dom har det även uppe på expressen just nu.
Jag hade rätt att sidan kraschade i går...de hade mer än 2000 besökare i sekunden...*hahahahaha* typ som min blogg då;)


Pusstackhej// stolt matte till spansk gatukorsning som stödjer sos animals till fullo!!!
By the way så måste jag berätta om vad jag råkade ut för i kväll...jag hade varit å tränat för första gången på aslänge (flowi´n) och då jag kom hem stressad o dan så ligger en lapp i brevlådan att kerstin johansson önskar tala med mig...ja ba öööööhhhhh??? å kolla ut för å se om min granne hette det och japp det stog k. johansson på dörren.
jag ringde på och när hon öppnade fick jag kastat i nyllet att jag i princip var dum i huvet för att jag i går morse hade stått någonstans och sagt KERSTIN, KERSTIN, KERSTIN!!!  och hon hört det...även att det hänt innan jul och att det minsann är någon som springer i trappen o pratar!!!
Jag ba ööööhhh??? klockan 5 på morgonen sover jag i princip alltid...och jag hade ingen aning om att kärringen hette Kerstin och jag har typ aldrig sett henne...bara kanske 2 gånger.
Jag frågade henne jaha vem är det som springer i trappen o vad säger dom??? näää det kunde hon inte svara på...men hon var digpå aat visa att det var mig hon anklag för det HEEEMSKAAAAAA DÅÅÅÅÅDEN!!!!!
jag blev förbannad som den borderline jag bär på...det sa bara PANG och det gick inte att tänka mer...jag gick upp i känsla DIREKT och sa spydigt att hon nog hör saker och att hon nog fan skulle be om ursäkt för att anklaga mig för massa skit!!!
Hon ba neeeee de tänker ja iiiinteeee göra...sen slängde hon igen sin dörr så hela jävla stan drabbades av jordskred typ... ja ba jävla kärringjävel o gick in...sen ringde jag på hos min andra granne Helene... o ba asså du e hon lite knäpp eller??? Vi pratade om kärringfan en stund o sen kom hon ut...hon sa att det var ju minsann så bra grannar förr innan vi flyttade in ...jaaa tyvärr men tanten som bodde i min lägenhet e DÖÖÖÖÖÖÖÖÖD FATTA!!!! TIDERNA FÖRÄNDRAS för helvete...!!! Och Helene ba eeeh jaaaa....:S
SSn började hon anklaga Rita ...den finska jätterara tanten en våning ner för att det kanske var hon då som säger KERSTIN, KERSTIN, KERSTIN titt som tätt...vi ba NÄÄÄÄÄÄ...hon e så trevlig...varför skulle hon det??? Kärringfan sa att ja men jag tycker INTE hon e trevlig...å asså ja va så jävla ARG!!!

Sen hasplade hon ur sig några gånger att hon funderade på at flytta för att grannarna e så HEMSKA!!!
jaaa vad fan säger man...vi konstaterade i alla fall att om hon e så jävla döv så hon inte hör om man ringer på för att säga åt fanskapet att hon glömt sina jävla nycklar i dörrjäveln...hur ska hon kunna höra om nån ropar hennes namn?????
Det är i hennes sjuka jävla hjärna som det spökar insåg vi!!!
i morgon ska ja forska i om hon har några släktingar ...då ska ja kontakta dom och säga att dom nog får ta hand om kärringfan...för jag tänker fan inte tåla att hon kastar sin jävla senilskit på MIG!!!

Nu ska ja fan sova....om ja kan....beror ju på om de e nån jävel som ropar FRIDAAAA, FRIDAAAAA, FRIIIDAAAAAA i natt....hahahaha jävla nukka!!!!
VÄRLDENS BÄSTA JOBB???

   2009-01-13 - 22:17:45
Jaahaaapp....nu utlyses alltså  den vidrigt äckliga tjänsten för någon som vill bo o leva kring Stora Barriärrevet 6 månader...glassa, blogga lite och upptäcka öarna däromkring då...allt detta....(vaddå allt förresten) för 135.000 sek i månaden....dessutom får man en villa att bo i med pool å skit!!!!

men aaah....
Solen är för stark, vattnet för salt, ormarna för giftiga, spindlarna för giftiga, hajarna för farliga, havsormarna för giftiga, anemonerna för giftga, snäckorna för giftiga, korallerna för vassa, för långt till civilisationen, för bra fiske.....vad fan ska man där o göra lixom?????  å vad fan skulle man göra med alla pengarna???? alltså heeelt onödigt att söka det jobbet.....................................

.........................................                             .........................................fast.......

Jag har naturligtvis kollat sajten som förmedlar jobbet...men sidan har krachat...konstigt eller??? kan den vara överbelastad eller??? hahahaha......ajha kommer den igång får man väl söka då så att dom inte blir ledsna att inte få några sökningar alls menar ja=)
Bilder från Expressen.se

VEM ÄR JAG EGENTLIGEN???

   2009-01-13 - 08:12:14
Frågade den frågan till Marie (terapeut) i fredags...och hn sa att det är inte konstigt att jag inte vet vem jag är just nu eftersom jag gjort såna framsteg i terapin senaste året och faktiskt jobbar på att förändra mig på sätt och vis...så jag ska ta det positivt kanske trots allt....I går var det gruppen som hägrade...det var roligt om vanligt:)
Nu är vi inne på valideringsavsnittet igen...jag går ju min andra vända nu jue=)

Annars så satt jag o fipplade med datan typ hela jääävla dagen.....ar nog löst the major sims problem i alla fall...fick lite nya drivrutiner till läsaren och peppar peppar nu fungerar det förutom att den inte tagit in nedladdade kläder...men sakerna däremot.....*hmmmmm* nåja det kommer nog...:P

Ska jobba 9-12 i dag....ska fan jobba hela veckan ....men det är ju bra jue:)
På fredag ska Joey på seniorkontroll...ska även ta upp lite annat med dom då...:)
Sen ska jag tillbringa helgen i Kulla:) *roligt*

Tack alla för jättefina kommentarer, blir lika glad varje gång=)

Ps...förresten fick jag kort från Ruby o barnen från Jamaica igår.....blev määäkta glad:) Tänk  tfaktisktsspass ra att man upver  dom små nsom roliga:) ...big up mi motha ..miss ya...bless...Ds

Kraaaaaaam till Er


Fixade ju lite i hallen innan jul, kan ju lägga en bild på de kanske;) Bakom är min inbyggda stora hatthylla:PPRINS ALLAAAAAAAH=)Den dööösnygga julgranen med inbyggd kräftskiva, elaka tomtar, badankor och flipflops= )

PEEEECEEEEEE

   2009-01-11 - 00:17:47
Har formaterat om datorn och är själv mäkta imponerad över hur jävla skicklig jag kan vara ibland...:)
Har badat Joey...sen frös han så han satt o glodde på mig o skakade massa så jag tog fram hårtorken, det tyckte han om :)
Just nu håller jag på att lägga in sims2 spelen igen...det tar ju sån jävla tid med alla skivor hit å dit...*suck.*...men nu kanske jag kan få det att fungera igen åtminstone...det har ju cepat sig länge som fan nu ...!!!

aa..annarska man väl ta å kissa vovve lite snabbt...å krypa ner i sängen eller nå....men ja råka sova till 11.40 i dag ..å så somna jag på dagen sen med hahahaha...ja fyyy faaaaan va jobbig de kan va!!!!


hitta lite bilder på min blingee som jag gjorde för evigheter sen....måste ju dela med mig:P

Pussssss....

2008 THE PAST YEAR

   2009-01-09 - 09:47:03

NINEMILES 2008

1. Vad gjorde du 2008 som du aldrig gjort förr?

Överlevde min 30-års dag vilket jag inte varken trott på eller velat göra sedan jag var 16 år.


2. Höll du dina nyårslöften? Vad lovar du inför nästa år?

Förra året lovade jag ingenting...(inget jag minns i alla fall *haha*)
2009 har jag inte lovat, men ska försöka komma in på utbildning till augusti, samtidigt som jag bestämt att jag ska börja jobba på riktigt igen efter sjukskrivningen. Jag ska också vara nyttiare och träna mera med både mig själv och Joey.

3. Blev någon i din närhet mamma eller pappa?

Njääää...ja tror inte de ja

4. Var det någon i din närhet som dog?

Alla mina kära finns kvar, precis som de ska...eller jaaa det skulle vara grannens hund Orvar då:(.

5. Vilka länder besökte du?

Tyskland och Norge Lite magert, tar igen det i år:)

6. Vad skulle du vilja ha mer av under 2009?

Framtidsplaner, levnadsglädje, ambition att utföra det jag vill.


7. Vilka var dina största framsteg?

Jag eleminerade mina självskador till nästan obefintliga.


8. Vilka var dina största misslyckanden?

För lite motion


9. Blev du sjuk eller skadad?

Jag var nog förkyld en gång, annars ett antal urinvägsinfektioner som vanligt och så hörselgångsinflammation som varade i ca 4 månader innan jag fick komma till specialist i stan.
 

10. Vilket var ditt bästa köp?

Min dator


11. Vem gjorde dig glad?

Marie, Shiedeh, Maria, Idon och min familj


12. Vem gjorde dig ledsen?

Idde då han gick bakom min rygg med en del problem.
Och när man hittar snusfläckar i hela jävla nya sängen:(

13. Vad spenderade du mest pengar på?
Bensin.... känns det som i alla fall


14. Vad gjorde dig lycklig?

Att äntligen få se Jah Cure och att dessutom få dra i hans dreads;)


15. Vilka låtar kommer förevigt att påminna dig om 2008?

Takidas Curly Sue tror jag

16. Jämfört med förra året är du... 

i) ...gladare eller ledsnare?

Gladare
ii) smalare eller fetare? 

Fetare kanske
iii) Rikare eller fattigare?

Rikare


17. Vad önskar du att du ägnat mer tid åt?

Skriva på min bok, mera mindfulness och träna och Joey såklart.

18. Vad önskar du att du hade ägnat mindre tid åt?

Sömn och att lägga tid på idioter

19. Hur firade du jul?

I stugan som vanligt, sov på soffan. Innan det hos Iddes mormor i Blacka vilket var en positiv erfarenhet.


20. Blev du kär under 2008?

Vete fan...kanske var jag redan det...

21. Hur många one night stands?

None.


22. Vilka var dina favoriter på tv?

kollade otroligt lite på tv, men Top Model och allt på tv4 fakta, men jag har inte kanalen själv.


23. Tycker du illa om någon som du tyckte bra om vid den här tiden förra året?

Nej, jag är för gammal för att bry mig om sånt.

24. Vilka var de bästa böckerna du läste?

Tror inte jag läste någon bok faktiskt...räknas skvallertidningar??;)


25. Vad upptäckte du för ny musik? 
Pass


26. Vilka önskningar gick i uppfyllelse?

Fick en ny dator i 30års present

27. Vilka önskningar gick inte i uppfyllelse?

Jag blev inte rik detta år heller,

28. Vilken var årets bästa film?

Men hallå....kollade nog på typ 300 filmer 2008:S

29. Vad gjorde du på din fördelsedag och hur gammal blev du?

Jag överlevde...blev alltså 30 år...firade med familj och vänner som kom inrumlandes under hela dagen. åt för mycket och hade skoj


30. Vad hade gjort ditt år bättre?

Mera pengar, man blir inte fet på att vara sjukskriven direkt


31. Hur skulle du beskriva ditt personliga stilkoncept för 2008?

vill inte ens prata om det...


32. Vad höll dig på rätt bana?

DBT´n (dialektisk beteendeterapi)

33. Vilken kändis var hetast?
Jah Cure


34. Vilken politisk fråga engagerade dig mest?

35. Vem saknade du?

Marie i Falun och Miss Ruby och mina kids på Jamaica... 
Jamaica ...land we love!!!

 


LIPPELILOPP

   2009-01-08 - 19:03:50
Hittade av en slump på så najsa lips...så i dag blir det en liten hyllning till skitfina läppar av alla de slag...eehh..asså läppar som i LÄPPAR o inte som i läppar ....fan va snuskigt det lät:S Aaaah men ni fattar va?......=)Ahaaaa amen PUSS på er då råh.....


MITT HÅR....MITT HÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!

   2009-01-06 - 12:10:18
Har sovit med inpackningen i ...i dag går det av där det är som frizzigast....funderar på om jag ska våga bleka slingor eller ej...vad ska man göra????? jag litar inte på dessa frisörer....kommer aldrig gå di mgen efter detta...kommer säkert sluta med att jag får klippa av mig allting...jag har inte varit korthårig sedan jag gick i ettan och var 7 år och jag tror absolut inte jag kommer passa i det...och jag tror ännu mindre jag skulle trivas med det...för mig är mitt hår väldigt viktigt!!!

Tack Lily för rådet so far...men jag är ändå lite förvirrad i hårfrågan:( hoppas du kan råda mig lite mer:(

Skadar toning håret något alls???
Vad gör jag nu när håret börjar gå av på det främre håret mot ansiktet....några cm upp???
Om jag bleker slingor nu...ser det inte väldigt grönt ut då eftersom det mörka e grönt:S???
Kan jag lägga en toning och sen göra slingor så det blir lite rödblont lixom???
Jag är inte i panik ute efter att bli guldblond....om jag bara låtit håret vara...fan oxå...jag gillade färgen innan, men tänkte fräscha upp det lite med en guldig nyans
Nu behöver jag hjälp med hur jag ska bli av med detgröna i mitt hår....jag har nån syra jag köpte på apoteket när mitt hår blev grönt efter thailand en gång efter rådan av min dåvarande frisör som var kanon....det fungerade skitbra...kan man våga använda det...eller ska jag vänta till dom fått fixa håret i morrn...eller ja...fixa o fixa....Hmmm:(

VA FAN HÅLLER JAG PÅ MED....kan man anmäla frisören??? även om dom inte är medlemmar i svenska frisör...vad det heter...???:(
Även om dom lyckas fixa mitt hår någorlunda så har ju min hårkvalitet gått från topp till botten...

suck
Ska till farfar o farmor o käka och just nu står jag i tvist med mig själv om jag ska tillåta mig själv å åka i mysbrallor eller ej!!!!

*suck*

Mår skit i alla fall.....ingen frisör kommer få ta i mitt hår när det ska färgas på något sätt igen:(
:(

GRÖNT HÅR JAG KAN DÖDA ER FÖR DETTA!!!

   2009-01-05 - 20:23:57
Jag var ju hos frissan förra måndagen och istället för att tona det guldblont färgade den jävla inkompetenta förbannade bruden det brunt!!!! jag undrar lite hur i helvete den färgen vi valde kunde bli så dära....sååå nu gick jag dit i dag och hennes kollega  skulle fixa till det igen...hon ba aaah shit det är ju grönt så här kan du inte ha det!!!
Så lägga i en capuccinofärg och få in det röda med det och sedan bleka i massor massor av blonda slingor i det !!
När färgen verkat o sköljdes ur så kom färgen fram...och det var FORTFARANDE GRÖNT...färgen har inte tagit....men håret har blivit helt fizzy!!!
Så nu ska jag dit igen på onsdag då ska dom ha pratat med matrix som har färgerna och se om dom har någon ide vad dom ska göra...och det finns nu en risk att mitt hår som jag slitit så jävla mycket med sen jag hade en b-vitamin brist för typ 3 år sedan och underhåret gick av...nu har jag lagt både tid, pengar och helvete allt på det och vad händer...jag är tillbaka på NOLL och har dessutom grönt hår som man inte vet om man törs göra något åt alls just nu!!!

Sitter med en kerastase inpackning i skallen nu med folie runt....snyggt som fan...börjar känna att jag får kontakt med ufon snart....tycker de börjar blippa lite lixom...!!!


Jag är så jävla ledsen och nere så jag kräks på det!!!!!
Innan dådet
....ett minne blott....jag vill fan dö!!!!!
Första kvällen...kan inte riktigt kalla detta guldblont!!!
Sån här färg skulle det blivit enligt färgprovet vi beslutat oss för och efter vad hon beskrivit hur det skulle bli med den färgen och vi var överens om!!!!!

STACKARS RÅDJURET

   2009-01-04 - 07:23:14
Jaaa en del ger sig då fan aldrig...i går lånade Idde-Pidde sin mammas bil efter jobbet och sen ringer han och säger att han krockat med ett rådjur....*suck* andra olyckan på mindre än en månad...jag åkte dit med något att markera med eftersom han inte hadfe något och han inte hittade rådjuret först.
När jag kom hade han hitat det stackars lilla olyckliga djuret och det låg i snön...det hade dött av smällen och på sidan var pälsen helt renrakad då den slagit emot och krossat framlyktan på bilen som nog rakat av pälsen på kuppen.
Jag kände på den och den var faktiskt död på riktigt, men den var fortfarande varm:(
Jag visste precis var han var då han ringde fär på morgonen då jag åkte hem så var det ett gäng rådjur precis där på vägen nu är dom en mindre...fan vad det är sorgligt.

kan man inte sätta upp mer viltstängsel runt våra vägar?? ja det kanske kostar, men låt då för fan företag sponsra dom och sen få sätta upp en skylt här o var på staketet vad fan gör väl det???!!!

RÄDDA DJUREN !!!!!
RIP!!!
Obs rådjuret på bilden har inget med bloggen att göra
arkivbild;

BACK TO DBT

   2009-01-03 - 18:30:37
I går hade jag individualterapi igen efter juluppehåll å hej å hå....jag har längtat konstant sedan jag var där sist och jag fattar inte hur jag om ett år ska kunna släppa taget och gå ut och leva igen helt på egna ben...fast helt ensam blir jag inte...man blir nämnligen ALDRIG UTSKRIVEN från DBTn utan man är med hela livet...så om man under livets gång behöver hjälp av individualterapeut, eller behöver gå en omgång i tex. relationsfärdigheter eller känslomodulen eller så ...då är man välkommen att göra det=)

I natt sov jag i blacka, det var svinkallt för Idde har inte haft värmen på eftersom han inte är där så värst ofta och eftersom lägenheten egentligen är såld. Vi satt i går kväll o huttrade under ett täcke med värmeljus i soffan o kollade på nån slags OS krönika...och jag konstaterade efter en stund att va fan här satt ju JAG av alla människor och kollade på sport och tyckte det dessutom var ok........:O

Sen la vi oss..efter att ha kollat lite på nån fransk halvskum film....Idde somnade relativt fort, jag låg vaken, men frös för mycket för att ta mig ut till tvn igen ....*brrrrrr*
Vid 5 på morgonen skjutsade jag honom till jobbet och då åkte jag o Joey faktiskt hem...vi pasade på att träna massa på vägen hem att man inte får skälla i bilen och inte trampa omkring o studsa på alla fyra högt å lågt...det fungerade faktiskt  jättebra...när han blev otålig o börja trampa så fick han lägga sig ner...skällde han så tog jag honom om hans söta nos o sa NEJ.
HAN VAR SEN TYST!!!! :)

Den som säger att man inte kan lära gamla hundar sitta e antingen sjuk i huvet eller har aldrig sett en hund i hela sitt liv....för det stämmer inte....

Jag har lärt Joey massa nya saker varje år...och konstigt att en 8 årig hund kan lära sig rulla lixom....hmmm....

i alla fall fick jag värsta städ dillen här nu i eftermiddag så jag har susat runt i slottet här o dammat o håll i hatten......LAGAT MAT!!! :O

Nu väntar vi på att Idde ska komma från jobbet....ringde syrran å skulle väcka Pata 05.20 i morse o då muttrade syrran nåt om att det var lördag o det hade jag fan ingen aning om *hahahaha* Jag trodde heeelt seriöst att det var tisdag och det gör jag fortfarande ...*ehehehe*Näääh nu ska jag kolla över om de finns nå nya simsgrejer å ladda ner....=)Åååhhh vad livet som hemmafru e skööönt;)pusstackhej

NU SKA JAG PLUGGA

   2009-01-01 - 19:39:41
Hahahahaaaa...jag har hittat den:)
Jag har hittat en utbildning för skötare inom psykiatrisk vård i Säter...detta innebär att jag kanske kan bo hos Marie om jagh behöver åka upp nåt....den e på distans....på 80p...alltså det kan fa inte bli bättre jue...:) Nu e jag superglad....jag kommer jobba på Statoil under tiden...så slipper jag dra ner på hur jag lever också....samt att jag kan klara terapin utan att behöva avsluta den eller missa massa :) Det är 29 veckor praktik...men det kommer ordna sig....jag kommer KÄMPA för detta!!!
Jag e GLAAAD=)

Nyåret blev lugnt...har ätit alldeles för mycket så jag har mäkta ångest...annars har jag spelat sims....klippt Pata....sovit....sovit...kramat rädd hund....ätit mera och spelat lite mera sims....

wiiiiieee....KY utbildningar i loooove youuuuu!!!
RSS 2.0