SPANSK GATUHUND!!!

   2009-01-14 - 22:42:06
Alla ni som sett på uppdrag granskning  i dag...och om Julie rescue.....det FINNS faktiskt de organisationer som ÄR MERA SERIÖSA!!!
Min hund Joey kom till mig från spanien 2002 och då han hade en ögonskada så hjälpte dom till då jag ville ta honom till ögonspecialist. Inget konstigt, dom stod för alla kostnader...dom har kassör, revisor...ja allt som krävs!!!

Min Joey har visat sig ha sköldkörtelrubbning och medicineras för det resten av sitt liv. Han går på kontroller regelbundet för det...han var med om något ofattbart hemskt i spanien...man vet inte vad...men det skadade hans öga samt hans luftstrupe vilket man upptäckte några år efter att han kom till mig.
Trots att veterinärerna aldrig gjort en liknande operation så valde jag till slut att trots riskerna skulle han opereras...annars kunde han kvävas. han klarade operationen galant och detta är sådant som man på en dog pound inte kan ha så värst stora aningar om.
Jag har tagit Joey från SOS ANIMALS  där Kim som driver hundgården verkligen gör ALLT för hundarna och inte är ute efter att tjäna pengar på det själv. Jag har haft mycket kontakt med henne genom åren och även träffat henne på en mässa här i Sverige.
Visst finns det idioter inom alla genrer...men jag vill inte att folk som sett uppdrag granskning ska tro detsamma om alla organisationer...jag har faktiskt varit inne på Julie Rescue ( i programmet) tidigare och känt att nej det verkar inte så bra....!!! (kanske ödet?)


Å så ARN då........http://www.islandreefjob.com.........denna länk är till dig....angående drömjobbet i gårdagens blogg...dom har det även uppe på expressen just nu.
Jag hade rätt att sidan kraschade i går...de hade mer än 2000 besökare i sekunden...*hahahahaha* typ som min blogg då;)


Pusstackhej// stolt matte till spansk gatukorsning som stödjer sos animals till fullo!!!












By the way så måste jag berätta om vad jag råkade ut för i kväll...jag hade varit å tränat för första gången på aslänge (flowi´n) och då jag kom hem stressad o dan så ligger en lapp i brevlådan att kerstin johansson önskar tala med mig...ja ba öööööhhhhh??? å kolla ut för å se om min granne hette det och japp det stog k. johansson på dörren.
jag ringde på och när hon öppnade fick jag kastat i nyllet att jag i princip var dum i huvet för att jag i går morse hade stått någonstans och sagt KERSTIN, KERSTIN, KERSTIN!!!  och hon hört det...även att det hänt innan jul och att det minsann är någon som springer i trappen o pratar!!!
Jag ba ööööhhh??? klockan 5 på morgonen sover jag i princip alltid...och jag hade ingen aning om att kärringen hette Kerstin och jag har typ aldrig sett henne...bara kanske 2 gånger.
Jag frågade henne jaha vem är det som springer i trappen o vad säger dom??? näää det kunde hon inte svara på...men hon var digpå aat visa att det var mig hon anklag för det HEEEMSKAAAAAA DÅÅÅÅÅDEN!!!!!
jag blev förbannad som den borderline jag bär på...det sa bara PANG och det gick inte att tänka mer...jag gick upp i känsla DIREKT och sa spydigt att hon nog hör saker och att hon nog fan skulle be om ursäkt för att anklaga mig för massa skit!!!
Hon ba neeeee de tänker ja iiiinteeee göra...sen slängde hon igen sin dörr så hela jävla stan drabbades av jordskred typ... ja ba jävla kärringjävel o gick in...sen ringde jag på hos min andra granne Helene... o ba asså du e hon lite knäpp eller??? Vi pratade om kärringfan en stund o sen kom hon ut...hon sa att det var ju minsann så bra grannar förr innan vi flyttade in ...jaaa tyvärr men tanten som bodde i min lägenhet e DÖÖÖÖÖÖÖÖÖD FATTA!!!! TIDERNA FÖRÄNDRAS för helvete...!!! Och Helene ba eeeh jaaaa....:S
SSn började hon anklaga Rita ...den finska jätterara tanten en våning ner för att det kanske var hon då som säger KERSTIN, KERSTIN, KERSTIN titt som tätt...vi ba NÄÄÄÄÄÄ...hon e så trevlig...varför skulle hon det??? Kärringfan sa att ja men jag tycker INTE hon e trevlig...å asså ja va så jävla ARG!!!

Sen hasplade hon ur sig några gånger att hon funderade på at flytta för att grannarna e så HEMSKA!!!
jaaa vad fan säger man...vi konstaterade i alla fall att om hon e så jävla döv så hon inte hör om man ringer på för att säga åt fanskapet att hon glömt sina jävla nycklar i dörrjäveln...hur ska hon kunna höra om nån ropar hennes namn?????
Det är i hennes sjuka jävla hjärna som det spökar insåg vi!!!
i morgon ska ja forska i om hon har några släktingar ...då ska ja kontakta dom och säga att dom nog får ta hand om kärringfan...för jag tänker fan inte tåla att hon kastar sin jävla senilskit på MIG!!!

Nu ska ja fan sova....om ja kan....beror ju på om de e nån jävel som ropar FRIDAAAA, FRIDAAAAA, FRIIIDAAAAAA i natt....hahahaha jävla nukka!!!!




Kommentarer
Dog News

Detta hade aldrig skett om inte dumma svenskar hade uppmuntrat kärringen i Spanien genom att köpa dessa stackars hundar. Klart att kärringen fortsätter buissness då hon kammat in nästan 4 miljoner kronor av dumma svenskar på bara några år. Pengar går före sunt förnuft! Så sluta köpa dessa hundar det är den bästa räddning ni kan göra för dem

2009-01-15 - 08:56:12
URL: http://blogg.aftonbladet.se/11171
Kusin Malin

FRIIIIIDA FRIIIIIIDA FRIIIIIIIIDAAAAAAA!!! ;-D

2009-01-18 - 00:00:59

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0