HUVUDBRY DE LA WORK!

   2013-01-24 - 18:33:00
Idag har jag varit på världens mysigaste arbetsplats på besök inför en ev. kommande anställning. Det kan ju vara väldigt skönt att stanna på hemmaplan nu när Joey faktiskt är till åren, så jag får nog ta mitt förnuft till fånga och väta lite med allt annat=) Men det känns faktiskt så BRA just nu=) jag känner att jag ÄR INTE så värst motiverad till silversmidet just nu i viöket fall, gjorde ju klart en beställning igår och jag hoppas den kom fram i dag tilll kunden^^
Ny jobbet innebär bokföring och alltiallo, tillgång till fritt gym, samt fria behandlingar av olika slag som skulle göra mig väldigt gott=) Jag har dessutom pratat med LO om min framtidsidé då hon ju har 23 år i samma bransch så kommer vi i mars månad att sätta oss ner och gå igenom allting=)
 
Längtar till helgen då ett viktigt möte kommer äga rum och har även varit i kontakt med "någon" som tycker detta är oerhört intressant=)
PissFia PissFia PissFia!!! äääh ett kul uttryck jag har just nu bara=)
 
En liten liten rädd flicka har inte vågat kasta fram sina bevis hårt nog eftersom de icke existerar så utredningen de påbörjat inom organisationen (e dom snutar nu med eller?) Är tydligen nedlagd...men nääähäähäänääää....det har ju inte ens börjat! Enligt J själv så fanns ju inte bevis nog hos henne att vi trakasserat henne så ....VAR ÄR URSÄKTEN tex??? Fast nu har det gått så jävla långt att den hade varken godtagits eller räckt till ändå...detta är redan i full gång nu!
 
Joey mår bra faktiskt, Björn på Valla ringde idag igen och ville kolla läget och våra promenader går i princip utan ett enda litet hosteri trots kylan nu när jag lyckas muta i Joey hans mediciner på de tider jag satt upp=) HÄRLIGT!
Vi gick en lite längre promenad nu i kväll och nu har han ätit mat lillgubben=)
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0