TOMT I HUVUDET!

   2014-04-23 - 20:52:25
Idag har jag varit ganska trött. Har inte tränat utan varit med bobby som mår mycket bättre redan idag=)
Såret ser bra ut och han har precis fått kvällens smärtmedicin=)
Har varit på behandlingsteamet, dietisten och tandläkaren HURRA=) Älskar ju som bekant helt ärligt tandläkaren...men det tog alldeles för kort tid idag:( känns som spá ju att få gå dit:)
 
Varit förbi Catthis nu i kväll och lämnade kvar Turkietböckerna hos henne, samt taxfree-katalogen, och en kopia på biljetten så hon har all information om flygtiderna och så=)
 
Tänk att Lönna ska ha Bobby...Hoppas han känner att han klarar det, inte det att jag tror att Lönn inte skulle klara att vårda mitt allt i livet en vecka, men Bobby KOMMER ATT VARA MAMMIG I BÖRJAN!!! Så är det!
Men lite godis och bus brukar få honom att glömma mig emellanåt. Känns i alla fall jättekonstigt...men är övertygad att de kommer få jättekul ihop och att Lönna kommer må bra av att få ha bobby och snuffsa på en hel vecka=)
 
Så får vi se hur han lyckas med tandborstningen på kvällarna (är ju skitenkelt, han älskar ju att borsta tänderna), plocka fästingar mmm=) Kommer se till att hans klor är klippta och han är nybadad och fått frontline innan han får skutta över i Lönnas vård=) Ska bli kul och se vilket väder det kommer vara och hur många ggr Lönna kommer att behöva göra "underredesbehandling" på lillskiten;) grus är la mys;)
 
Åååååååkänns rätt att lönn ska ha honom, men saktidigt vill jag stanna hemma med min älskade! Just nu ligger han på rygg med benen åt alla håll och kragen på bredvid mig i sängen:) Han har så himla skön stil denna killen alltså!
 
Nä nu ska jag skutta i sängen för i morgon ska jag träna igen...Bobbert får vara hos pappa den stunden, vill inte lämna honom ensam nu första dagarna efter operationen. Men fan asså vad han plöjer fram med sin krage...BONK, BANK, DUNK!!! han fastnar, han blir förbannad, han kämpar, han kommer loss, han e så BALL =)
 
nattinatt från oss
 
Shit har aldrig varit på ett så STORT ställe som Kaya resort i Side är:O Får man väl se hur det är att vara riktig charterturist då hehe;)
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0