SHAPELINK

   2014-04-04 - 19:27:04
I dag har jag varit sååååå trött när jag vaknade så jag tog en halvtimmes sovmorgon, men trots det var jag på gymmet klockan 08,00 Är det inte bra jobbat så säg? Kände mig dock som en "degig betongklump" Låter hur konstigt som helst, men precis så beskriver jag mitt komatillstånd.
 
Kände att det är dags för en vilodag i morgon och det är ju vad jag planerat så det är helt ok=) Och som grädde på moset så hade jag minskat 0.5 kilo i dag trots den förbannade semlan igår=) (kanske skulle börja på semeldieten;))
 
Har grejat lite på balkongen och så idag och varit på långpromenad och även varit ute och lekt och "trixat" han börjar bli myyyycket bättre på inkallning nu och får gå fritt långa stunder av våra promenader=)
När han var liten färsking följde han ju "mammas" fotspår som en liten snigel, men som tonåring har han ju blivit lite mer "fullifan" på ren och enkel svenska=)
 
gick idag in på min gamla vikt/träningsdagbok på SHAPELINK och insåg att jag startade den 2003 :O Hur coolt är inte det då? Nu har jag i alla fall börjat igen med att lägga in de pass jag tränat och ska träna nästa vecka, sen kryssar man i att man gjort det och man får statistik och hela köret=) SVINBRA (även det på ren svenska)!
 
Nu har jag tagit mitt livs första Lergigan:S Undrar hur jag kommer sova på det då?
Jag håller mig fortfarande ifrån Xanoren och har definitivt lagt den på hyllan for good=)
 
I morgon ska jag med mamma och pappa på en tripp till Hornbergasjön eller nåt åt det hållet (vad den nu heter) å kolla in en massa snygga tranor som är sugna på att bosätta sig där eller nåt, vet inte om jag drömt, men 30.000 tranor har jag för mig, kan det stämma? :P
 
På söndag ska jag tvätta, och då är det bara att dra till gymmet igen, men då blir det nog redan omkring 06 på morgonen=)
 
Nu ska jag kolla dagens utbud av resor en gång till...                     (Foto: Aktiv Hälsocenter)
Nu ska Aktiv bygga ut och bli ännu större=) Där borta den 3e crosstrainern från väggen är min bästa kompis=)
 
Ssssccchhhhh....tyckte jag hörde John blund....undrar om han tänker komma förbi hos oss i natt med=)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0