OCKERGYM!

   2014-04-02 - 17:34:59
Näää nu kan jag inte hålla mig längre!!!
i dag fick jag veta av en gammal lärare till mig att hennes elever som är några tjejer som blivit anställda på skitgymmet godform som jag "jobbade på" blir så jävla utnyttjade de med...50 SPÄNN för att hålla ett träningspass!!! NEJ JAG SKÄMTAR INTE!!!
 
Detta är tamigfan sjukt!!! Jag hoppes personligen att de kommer gå i konkurs fortare än fan!!!
 
Själv började jag dagen klockan 08.00 med en timmes fettförbränning på gymmet med puls på 138-150 (snitt 140) hela passet. Sen hem och ta en liten frukost, ut på långpromenad med Bobbert, hem å ta en tant/vovve-vil sedan en liten lunch som jag inte alls var sugen på. Sedan åkte jag in till stan och lär Jenny på "HOP" skära bort min jävla dermal anchor med skalpell....klacken var ju på väg att krypa ut och då finns ändå ingen räddning utan den kommer ut förr eller senare av sig själv så jag gjorde pinan kort istället! Jaja vad är väl lite metallskrot i nyllet trots allt.....jaaa en del av mig....ÄH Gör om den IGEN i framtiden...men inte nu=)
 
Har bokat tid för min lillkille för att kastreras:( Känns sådär, men jag vet ju att fördelarna överväger nackdelarna....men känns jävligt taskigt att leka gud över honom så där:(
 
Nu när vi kom hem hittade vi kackerlackan Bengt död under vårat badkar....R.I.P. Bengt:( jaså jaså, så de finns i alla fall kvar i år med...det var ju 2 år sedan jag hade påhälsning av dom sist:P ÄH låt dom hållas, kul med mer husdjur som tassar runt i hemmet å släpar runt på dammtussarna=)
 
Undrar vad man ska göra nu då?
Borde ära nåt, ätit alldeles för skitdåligt i dag...Har köpt proteinpulver speciellt för tjejer, med fruktbitar i :P Får se vad det blir av det då:P
nu ska det bli ordning på torpet i alla fall =)
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0