SEMELÅNGEST!

   2014-04-03 - 22:03:00
I dag ringde klockan 07.00 och jag var SÅ trött! Tänkte först att nääää jag somnar om i alla fall en timme. Men nä då kom jag att tänka på att frukosten skulle komma senare och jag var redan hungrig så det var bara att studsa i träningskläderna och infinna mig på gymmet 08.00=)
Ska köra BPM  på 130-140, men kommer så lätt upp i 150 och idag 160. Det är inte så att jag blir flåsig som fan så kondition finns förmodligen lite i alla fall...för det handlar om att jag ökar på mer och mer för att det känns bra!
Måste kolla med min PT hur jag ska ligga!
Körde lite mage och rygg också efter det och sedan var jag helt utpumpad...sådär SKÖNT tränad=)
 
Maten har blivit bra idag också. Tog en halv nutraminobar-lakrits på vägen hem, sen badade jag, gick på långpromenad och sedan hem för att äta en mer rejäl frukost. Har blivit pumpakärnor nutraminobars och banan till mellanmålen, ett glas mjölk, mycket vatten och jag fräste stora tälor med wookgrönsaker och åt. Det var supergott.
 
MEN....Så åkte jag till Catthis som hade köpt semlor...:S Jag gav mesta grädden till Bobby, och nu ska jag sluta med det annars får han snart börja hänga med å fettförbränna. Speciellt som han ska kastreras snart med och kommer få lättare att lägga på sig vikt då.
 
Som straff tänker jag nu köra mer mage, rygg och ev. lägga in någon arm eller axelövning i morgon efter fettförbränningen. Och jag ska ta med en extra flaska så jag kan fylla 2 med det goda vattnet på gymmet som jag ska ha ner under dagen. Har slutat med allt vad juice, saft å sånt heter. Det är på sin höjd ett glas lättmjölk till något mål om dagen.
Men den där semlan alltså:( ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH VILKEN ÅNGEST!!! ÄH, DET LÖSER JAG I MORGON!!! =)
 
 
NO MORE >>>
 
 
 
i så fall får ja tugga på såna här...det kan säkert syrran trixa till en låda åt mig=)
 
>>>
 

Kommentarer
Syyyyyystermyyster

Klart jag kan! :-)

Svar: HURRAAAAAYYYYYY =) <3
ninemile

2014-04-04 - 07:35:47
URL: http://patojen.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0