APRIL APRIL!!!

   2014-04-01 - 19:24:00
Nä jag har inte blivit lurad i dag.....vad jag vet?!
Har kollat resor, varit hos dietisten, lämnat prover till medicinkliniken för magen igen, bytt till sommardäck på bilskrället och varit på långpromenad med Pia och Lukas. Vi mötte 2 skiiiitsöta små vovvar under vår promenad <3
En var pappilon/Lhasa och en var jack russel/pudel =) BEDÅRANDE!
 
Det märks att både Lukas och Bobby börjar komma i tonåren, nu blir dom osams på promenaderna så man får väl hoppas dom inte ska bli så osams att de inte kan umgås framöver:( Ringde Valla för att boka en tid för kastrering nu i eftermiddag, men dom hade hunnit stänga:P Delade känslor där, men som Björn, vår fina veterinär sa ...man nollar risken för testikel/prostatacancer, och man får en lugnare hund. Dessutom är det bara stressande för hunden att gå omkring och släpa på en drift han inte får utlopp för ändå. SÅ JA....I DET STORA HELA ÄR DETBARA POSITIVA MENINGAR OM DET!
 
Har lagat mat. Ris och korvstroganoff, så nu räcker det i en vecka tror jag=)
Vi har också hunnit med en eftermiddagslur, men jag är mycket piggare nu sista tiden än jag varit på ett tag så det blev bara någon timme=) Men det är klart, Stesoliden gör en väl inte lika trött som xanoren som jag fortfarande inte tagit nåt mer av=)
 
Funderar på att vårstäda, men faaaan bara tanken får mig att vilja spy:(
Vill ha lite nya grejjer till mitt sovrum, ska skaffa det framöver det ska bli lite rosa klickar i allt det svartvita från IKEA.
 
DETTA: Observera att alla grejerna, både metervaran till gardiner, lakanset och lampa går i samma rosa nyans=) Det framgår ju inte riktigt på bilderna=)
 
 
har en vit sådan sedan många år, men ska köpa en rosa och mysa till sovrummet=)
 
 
Å så sist men inte minst GRATTIS TILL APRILSKÄMTET dvs. SYRRAN <3
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0