IN THE DEEPEST THERE´s NO LIFE!

   2011-06-15 - 21:06:01





Idag har jag varit på BLIB...men på vägen dit levererade jag silverhänget som jag fick en beställning på igår...jag hoppas nu att 40-åringen blev vrålnöjd med det i alla fall=) Hon som beställde det verkade vara nöjd=) Fick dessutom med mig en fiskmåsbaby därifrån i en låda som snabbt fick namnet SVEA!
hon fick sen raffsa omkring i lådan några timmar tills min bil var klar och jag sedan kört hem.
Släppte ner Svea i ett bad i badkaret och hon var jättetörstig och simmade omkring i badet =) Nu har jag mött upp en tjej från stan som skulle åka till Vingåker idag med en annan fågel så hon tog med Svea oxå till viltjouren.

Min Joey börjar bli till åren...det gör ONT!!! Han har börjat bli lite stel i benen ibland då han ska lägga sig ser ner ...:( I morgon ska vi till Valla för att kolla så att han inte har ont i sina leder i alla fall. Sådant som går lätt att åtgärda ska åtgärdas...han ska inte behöva ha ont lilla älsklingen!
Har en fruktsnsvärt jobbig känsla att detta är hans sista sommar...det sliter hjärtat ur kroppen på mig...men samtidigt släpper det mig fri....fri att göra vad jag vill med mitt eget liv...utan Joey vill jag inte leva...han är mitt allt och då min läkare frågade mig om jag hade något att leva för så svarade jag såklart att han är den som "basic" håller mig vid liv just nu!!! När han lämnar mig ...äh fy fan......!!!

Törs inte väga mig nå mer...har i alla fall fått i mig ett mål käk...när jag börjar kolla på vad jag äter på en dag så börjar jag ju tänka att neh fan, det kanske inte är så konstigt att jag åtminstone ser ut som om jag ska svälta ihjäl...?!

Hemma blir det inte mycket gjort...har projekt "OAS" på balkongen, men mitt målande av den jävla hyllan har tagit stopp...den tar ju hundra år och snart kastar jag ut den från 6:e våningen istället och köper en vit från början...

...Tänker på hur det ska gå att åka till Linköping i mrogon igen...utan någon annan än Joey med mig så kan jag nog flippa ...FAN!!!







Kommentarer
Michis

Hej du. Landade på din blogg för ett tag sen, och har följt dig sedan dess. :) Jag har en liten fråga om smycken. Om det är möjligt att kanske göra en beställning? Tycker att dina smycken är vackra. Precis som du är.

Jag lider själv av reumatism, epilepsi och depression/ångest. Och ja... Att lämna denna värld vore underbart. Men även jag har några som stoppar.

Ojdå.. Inte meningen att lämpa över min skit på dig.:)

Tillbaka till smyckena.. Kan man få kontakt med dig?

Jag hoppas att du mår så bra som det är möjligt.

Många varma kramar från mig

2011-06-16 - 23:58:58
URL: http://misaa.bloggplatsen.se
ninemile svarar Michis

Hej Michis=)

äääh.....nu blev ja sådär RÖRD igen...!!! Löjligt...om jag ska registrera min business så får jag nog inse att folk vill göra beställningar av just MIG trots allt;)

Klart du kan beställa...=) Nu har jag ju som du antagligen set inte haft varken ork eller lust att pyssla i silvergrottan, sen har det varit lite brist på var jag ska hålla till just nu. Men inom kort så kommer jag antagligen att ha en liten plats så jag kan jobba ifred=) Har några beställningar som ska göras, men om jag väl sätter mig så går det ju undan, men det beror på VAD du vill ha med=) För det kan vara så att det är något som rent av INSPIRERAR mig just nu att dra igång på allvar.och då blir det prio 1.=)..=) Ska hålla på lite i midsommar med har jag tänkt så absolut, kom med dina ideér på en gång=)

Har du FB? kan du inte adda mig där? Jag har en adress som jag inte använder så den lägger jag upp här, [email protected] så kan du få min andra adress o ett PM där?!=)

Hör av dig igen annars=) Så kan vi snacka om både silver å livet:S =) massa kramar / 9

2011-06-17 - 08:39:09
URL: http://ninemile.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0