SNART ÄR DET JUL!

   2011-06-26 - 23:48:41

Jahopp då var midsommar äntligen avklarad och Joey sover nu här med mig i sängen nyduschad...undrar hur många äckliga små fästingar han samlat på sig...det märker vi nog om någon dag eller två:S

Han var jättetrött i kväll, han somnade till slut i min solsäng där han låg och bara supernjöt av livet!!!

Igår var vi på utflykt hela dagen....bla. till Gränna=) Medan de andra spelade äventyrsgolf så satt jag och tittade på Vättern, skrev lite och irriterade mig på att en massa SMÅ ban sprang omkring och härjade till synes utan att ha blivit avlade av någon vuxen som tog ansvar för dom.
Satt och funderade på VAD JAG skulle gjort om jag såg en av de 4 småglinen trilla i vattnet när de stod å trängdes uppe i vattenrutchkanan och kastade en skylt å en SJ-pall i vattnet...skulle jag då springa dit i mina grymma addidas-dojjor, skulle jag då ta av mig skorna innan jag tog mig ut i vattnet? Hur gör man lixom...Jag kände en tråd som drog starkt i mig att neeeehj....OM det skulle ske så låtsas som ingenting och se om ungen drunknar!!!! :S
Men den lilla fan som sitter på min axel å säger så ....(lika barnkär som jag typ) är kanske inte den som kommer med det bästa förslaget....är det så att man MÅSTE försöka rädda nödställda? Eller FÅR man helt enkelt skita i det?

SKITSAMMA!!!


Innan jag kom iväg till stugan i fredags i alla fall så hann jag flippa ur lite lätt dåh...:S
Jag kom några timmar för sent för jag tog xanor och somnade efter att ha flippat efteratt jag inte hittade bilnyckeln...:(
Storgrinade och ville inte alls åka dit, samtidigt som jag ville lixom...! Kom i alla fall dit till slut och det var mysigt...såklart=)
Men jag har nu insett att jag blir så här dålig inför alla storhelger på nå vis! :S Känner en STOR ENSAMHET OCH TOMHET trots att jag kanske har massa folk omkring mig!




Jag passar inte in när vi umgås med släkten i stugan ...jag passar inte in någonstanns:( !!!
Jag har alltid känt mig annorlunda och jag ÄR det oxå...!!!
 men vafan som sagt....nu ska jag sova...ska till psyk i morrn!

Förresten måste jag visa den lilla nätta bipacksedeln med biverkningar och annat crap som numera kommer med Concertan!
Insåg i alla fall att jag nog genomlidit minst 70% av alla biverkningar de gett mig...eeeh....ja det var ju det där med allt från huvudvärk till plötslig, oförklarlig död (det sista har inte hänt mig än dock:P)
men allvarligt...KOLLA IN!!!:S


Hittade förresten en skojjig planta mitt i storablomkråkor....ÖÖÖÖH VA FAN SKREV JAG??????
HAHAHAHAH Vad i helvete.....höll på å somna...nnu lägger jag ner....!!!



Löve


Kommentarer
Mig

hej, jag älskar dig <3

2011-07-07 - 18:04:57
URL: http://lonnwboeg.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0