TJATJATJA=)

   2011-06-18 - 18:10:45
I går gjorde jag så den tatueringen som jag fick idé  om natten till förra fredagen och satt på nålar och bara VÄNTADE på att Lucky7 skulle öppna så jag kunde boka en tid...:=)

RESULTATET...

.

Ricky fick ta fram den nål som han sa att han använder typ en gång om året till maskrosen eftersom den var ganska pillrig=) Han gillade min idé och tyckte den var rolig att göra=) Bra ...han sa att jag var så jäkla avslappnad HAHAHAHA jaaah e man självdestruktiv så är man...tatuera sig är SKÖNT!!! Doften av det, ljudet, känslan ÅÅÅååååhhh.....jag vill bara ha mer mer Meer MEEER!!!

Såååå....vi började såklart genast att spåna på nästa projekt:D Ska bli på sidan av bröstkorgen, sen kommer den att gå ner via ljumsken och neeer...aaah....så...=) Den blir nästa projekt...Tänker som alla vet lämna planeten ändå rätt snart, så vem bryr sig om ifall man är beströdd med massa bilder...??? Knappast dom på Fonus???!!!:S

Alla har ett budskap....!!! Denna står för att livet går vidare vare sig jag vill eller inte...maskrosen står för...jah ni vet nog att de överlever de mesta!!! En maskros kan växa genom asfalten..."STYRKA"!!! Det har blivit en symbol för mig senaste året typ...
...Tycker för att snacka om någe helt annat att det e skumt med Vätternrundan.....jag tog med pappi, Joey och kusin Malin till Motala och träffade syster, Pata, Anders å mammi...! Vi åkte ut och picnickade i ett dike igår kväll och frös lite...och idag åkte vi till Överrum...kuligast var de 4 gorillor som kom med bananer på pakethållaren och i cykelkorgen=)

Sen alla söta ni så klaffsar jag väl ur mig här och nu att jag sökt en utbildning....vill verkligen gå den...och kommunen ska nu se om de kan betala den åt mig...den är ju en bra bit härifrån och jag HOPPAS faktiskt att jag om ca. 2 månader får ta med mig Joey och flytta till LERUM:)

Någon fortsätter behandla mig jävligt konstigt...äta kakan men ändå inte lixom...duger och sen inte duger då någon är bredvid du vet...!!! Han har blivit jävligt ELAK och jag märker ju att han inte står med detta ensam!!!

Men men...han är VUXEN (?) och ansvarar för sina egna handlingar precis som alla andra (borde göra i alla fall.)
jag behöver inte gå omkring och tycka SYND om honom och ha ÅNGEST för fan:( fast det har jag ju ändå....!!!

Äh....nu ligger jag å Joey på balkongen och myser...=) Malin hjälpte mig massa med den tråååååkiga hyllan som håller på att förvandlas från ek till vit=) vill ha den klar NU så jag kan göra ordning på allvar här ute...ska man ta ner ljusslingan på balkongräcket tro????? Vad tycker du???? Tänkte annars helt seriöst tända den på midsommarafton för att se vad grannarna tycker om det:) HAHAHA=)

Bless

Kommentarer
Veronica

Klart jag gör! :D Jag snor lite pics av dig då :) Snyggt det blev! Förstår att du är nöjd

2011-06-18 - 19:18:17
URL: http://veronicafredriksson.blogg.se/
ninemile svarar Veronica

=) ROLIGT tjejen=) Ah gör det ....kram kram

2011-06-18 - 19:38:43
URL: http://ninemile.blogg.se/

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0