KAN MAN LPT:a SIG SJÄLV???

   2011-06-11 - 08:31:49





Börjar bli riktigt riktigt rädd nu asså....känner ju emellanåt inte igen mig själv längre...igår var en fruktansvärt jobbig dag...satt på balkongen på kvällen och bara NU ....näääh Nu ...ja läggaer av alltihopa...jag stannar propellern och skiter i allt nu här IKVÄLL...systemkameran fick föreviga med några bilder så folk omkring hade förstått varför i så fall...!!!
Ringde !emergency of psyciatric" för första gången på flera år och dom BAD mig komma in och stabilieras några dagar....fan heller sa jag ...jag har min HUND ...JAG LÄMNAR INTE MIN HUND!!!
Hon sa Joey ju faktiskt känner av hur läget är...(sant för han mår inte alls bra just nu) och att jag ju skulle vara en nmycket bättre matte till honom om jag vore lite gladare också!
Jag lovade att komma in idag under dagen, men jag vet inte....orka proceduren asså...dom kommer antagligen ge mig massa näringsdropp å skit...blod kanske...!!! ÄH!!! LARV!!! Joey å jag kämpar till sista andetaget!!!

I går stannade vikten på 59.1 och det är lixom ett HEKTO från mitt mål som jag haft i 10 år...(men insett att det på slutet varit skitsamma, kunde stannat på 70 å varit ganska ok me det med) men idag ...jaha....58,6kg:S Har jag blivit snuvad på hela godispåsen då på någe vis eller??

Det var hela grejen ...psyk tyckte jag borde komma in eftersom jag äter svindåligt ...tog inget benzo igår...tänkte att nej nu ska jag se hur det går utan...om jag blivit beroende eller hur det ligger till...Blev lite små självsksador i går bara....en blå arm å lite mer ärr...de har la ingen dött av!!!

å så Mr. I som ringer...sen om JAG ringer aah ...blablabla....vi kan höras senare...aah ska jobba natt osv. jovars...nästa gång man då ringer för man behöver det så skriker mannen (barnet, monstret) i örat på mig att jag ska lämna honom ifred och inte höra av mig och man hör så jävla TYDLIGT att ok...nu har han någon bredvid sig igen...:(
Det jobbiga här är att de får ju verkligen bara se ETT HÅLL av situationen....jag BRÖT ju faktiskt redan 2009, men då var det han som TELEFONTERRADE mig...30 missade samtal på en timme....(ett snitt vi ränkade ut en dag förra sommaren då det var igång igen när jag låg och solade och åt utan att ha mobilen i bikinitrosorna ungefär...) i alla fall så beter han sig JÄVLIGT ILLA....han e som min förra chef var ibland just nu...!!! å han tror jag starkt på att han var scitzofren...:S Jaja skit i honom...han sårar nog bara sig själv mest i det långa loppet men när jag mår såhär så gör han allt MYCKET värre hela tiden...mest just för att han e så UPP å NER...först ringer han å han skickar meddelande att han kan komma å hälsa på nån dag...(NEJ sa jag!!!) Och så skriker han som om jag ringt och terroriserat honom sen jag föddes i luren....och man hör så VÄL att han inte är ensam...han är tre olika personer förut var han bara två...:( Synd på en annars bra kille om han inte varit så TRASIG:(


Idag kommer de å hämtar mitt badkar i kartongen som står i mitt vardagsrum=)
Dom åker ända från Gotland och jag känner mig helt HEDRAD att de åker så långt för det=)

WOW!!!

Nu ska vi gå ut...nu börjar ångesten ta sig in i ådrorna igen...



Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0