APRILVÄDER *update*

   2010-04-21 - 08:34:57
I dag är det snöblandat regn ute och det känns som om jag lätt skulle kunna ställa mig å skrika uppåt åt dom förbaskade molnen att lägga av när jag kommer ut.
I dag ska jag ta med mig Idde och åka å lämna in min dator så nu är det lilla rosa notebooken man sitter å plitar på igen:S
Men det är väl bättre än inget....:)
I går var mina ögon värre än någonsin. Jag och Joey skjutsade syster till bussen i Borensberg vid 07.05 för hon skulle på kurs i stockholm, sen åkte vi hem och la oss hemma i vår egen säng.
Vi kom på att det är ju hassel jag reagerar starkt på just nu och dom har hela tomten full med hasselbusskar...*yeeehaaa*

Johanna kom in på jobbet igår och sa men har du ögoninflammation?
Då frågade jag henne hur det känns och det är ju ungefär som allergi i symptomen så jag drog hem efter jobbet och rotade fram en tub terracortril. På den står det bla behandling mot allergisk inflammation i ögon....jag hade på lite och jag tror sjutton det är bättre i dag. Röda är dom ju, men de kliar inte som förut.

Tatueringen har i princip läkt nu...:)
Syrran å jag satt å kollade Thairesor häromdagen och räknade på om man gör eget paket ...hittade ett hotell som skulle kosta 990 spänn per person i 18 nätter...*hahahhaa löjligt ju* men ändå är det ju inte billigaste i detta underbara land:)
Men tyvärr har man ju höjt kraven en del så jag vill nog ha lite mer standard, även om Thaihotels har jäkligt bra standard över lag.
Tänkte passa på å skriva in lite grejer jag har på min önskelista i år;) Så var nu inte rädda för att skicka stora, små och tunga paket till mig;)


* NIRVE cykel
* Laptop modell större än notebooken
* Systemkamera
* Litet hus
* Säng gavel från MIO
* Ny bil, helst cab igen
* Ny dammtät dammsugare
* Massa resor
*
*
*
*
*




*update*

Jahapp...åkte till Linköping...lämnade in min trasiga dator. Åkte hem stannade på banken men jag blev sné när dom tar 5% betalt föt att sätta in småpengar jävla ockrare!!!
Går ut igen med mina småpengar och bilfan startar inte...ska på möte på jobbet, Pata hämtar mig...till möte, A-M skjutsade mig å Joey tillbaka till bilen. Fick tag i Varis å Kenta som kom å försökte starta bilen...NEJ!!!
Varis bogserade mig till mamma å pappa där bilen nu står. Tog deras bil, åkte till sjukan har ögoninflammation.
C ringde, han ska hjälpa mig med bilen...han är snäll:)

HEM

Snart iväg och bogsera bilen med C till garaget...18.00 JOBBA.....24.00 troligen död!!!!


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0