EN SEKUNDS BETÄNKETID!

   2012-10-08 - 20:56:00
I dag har jag å C. varit i stan. Jag bytte min fleecetröja som jag haft i ett år HAHAHAHAHA Jaaah de e sant!!=D De dära tumhålen som är på tröjan, ena har jag för nån månad sen insett att den delen var ditsydd åt fel håll vilket gjorde att ärmen blev vriden då man frös om tummarna å pillra in dom i de där grejerna (försöker att inte låta så snuskig;)) HADE KVITTOT KVAR ...de ni;) Råkade bli en täckväst till....en LILA...man kan ju inte alltid ha en svart på sig:P
 
Jag passade på att antasta ett antal olika butiker som jag kände var lämpliga angående MPS-sponsring=) Och JÖSSES VILKEN POSITIV FEEDBACK JAG FICK IDAG=) Folk kom även fram och ville vara med och joina oss...så  nu har vi både ett antal butikschefer som kommer kontakta mig, samt även nytt folk att vänta in i truppen:)
 
Polisen i Linköping ringde i morse med och pratade med mig, Jag fick ett namn på en polis/hundförare som håller i just detta som vi på MPS jobbar med. Jag ska kontakta honom i morgon eller så.
Idag har vi haft i alla fall 2 försvinnanden i Östergötland...en äldre dam och ett barn, 9 år gammalt. Men båda är åter välbehållna=)
 
Sen har jag bytt mitt headset, de var paj...ljudet i ena luren hade dratt på semester eller nåt:( Köpte då även nytt tangentbort å ny mus till stationära datan ...å ibland e det så jävla konstigt att det SNYGGASTE ÄR DET BILLIGASTE:S 
Köpte ett i aluminium...å det sjuka var att då jag hitta priset kosta de bara 99 spänn:S Musen kosta 149 spänn....skitnöjd e jag å nu kan jag använda datan igen å "spotifya" for real=)
 
Jag å jossen har legat å myst på hans stooora matta i vardagsrummet ett bra tag å lyssnat på musik=)
Jobbar på´t, men ja vete fan om de hära pillrena FUNKAR;) jao iofs sömnsvårigheter, men det beror nog på att ja sovit på dagarna sista tiden...i dag har jag dock hållit mig VAKEN hela dagen. Vid 19-tiden var jag DÖENDE...nu har jag mest huvudvärk:S 
 
Ett liv har slocknat...familjen Karttunens ena broder har gått vidare...vill bara skänka en tanke och förmedla en värmande kram från mig och Joey!
 
 
Vila i frid Mika!

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0