FÅNIGT BEHAGLIG DAG=)

   2012-10-06 - 20:41:00
Dagen har idag bestått av 2 långpromenader med lillkorven:) EN snabbtripp till bokhandeln och hobbyboden, och så tvättat heeela dagen, städat lite här å där...hunnit med TVÅ sköna bad och dessutom gjort lax å makaroner å Joey älska´t DET värmer en mattes hjärta de:)
 
 
 
 
Är skapligt IRRITERAD på någon som uppenbarligen har en skruv lös:( trist att det ska behöva vara så:(
Personen verkar inbilla sig sedan några år att vi har eller har haft nåt...vi har ALDRIG haft nåt tillsammans och kommer aldrig ha det! Real annoying är det att denne gentleman dessutom försöker dra in personer i min familj å hålla på...va faaan har dom me MIG å göra...dom tycker bara det hela e rätt weird!!!
 
Hörde rykten om att denne ville prata ut med mig så vi kan vara vänner eftersom vi är med i samma organisation...så att denne person typ ska kunna få ett AVSLUT på det vi haft å det som varit???????? VAAAAAA????? Vi har inte varit i säng, vi har inte umgåtts mer än på nån fest å i organisationen nu på senare tid vilket för mig varit rent PROFESSIONELLT!!! Aaah han har varit hemma hos mig 07:15 å ringt på dörren en morgon....men jag VÄGRADE ÖPPNA!!!
 
Orka hålla FOKUS uppe på att bygga upp nåt där meningen är att RÄDDA MÄNNISKORS LIV, och denna mysko man tassar omkring som katten runt het gröt:S Känner mig OBEKVÄM...FATTA!
Hela detta scenario börjar SKRÄMMA MIG...!!! jag har idag meddelat att om ingen skärpning sker NU så kommer jag faktiskt att se till att få ett "kontaktförbud" vilket då även kommer innebära att personen inte får babbla OM MIG med tex. mina anhöriga....been there done that...know how it works...Men då var det ju lite mer "dramatiska händelser bakom"
 
OBCESSED???
 
Tycker om nån rätt mycket...men NÄPP serrö...JAG TÄNKER LEVA ENSAM med min Josselosse....såvida ja inte testar på Brooklyn framöver...;)
 
Finns folk som behandlar mig med respekt, av manligt kön, av kvinnligt med...just nu får nån som mig å SKRATTA SÅ IN I HELVETE MYCKET emallanåt så ja knappt kan andas....HEEEELT GALET!!!
 
Jaja, snacka om att det finns en STOR klyfta mellan folk, hur de är och beter sig:S TYCKER I ALLA FALL DETTA ÄR OBEHAGLIGT SOM FAN JUST NU!
 
Näääh lite bilder på de då kanske...eller vad säger ni?
 
 
Syster har namnsdag i dag (GRATTIS å PUSS<3 för 3e gången;)) å hon å p har dratt me nåra till dubai....Får mig att tänka på min sis Amanda som ju bodde där flera år....min underbara fina "Mandah"
 
Heeeej dåååå......upp å ståååå=)

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0