JOEYS 14-ÅRS KALAS Å PIERCINGNOJJA

   2012-11-30 - 22:46:00
I dag fick jag nog och ringde piercaren och fick en tid så han kunde kolla min dermal anchore -piercing. Den blev infekterad för någon månad sedan och trots antibiotika och rengöring hela jäkla tiden så blev den inte bra, utan började om igen och äcklade sig:( det resulterade i att nu när den väl läkt ut så var "klacken" på den på väg ut genom huden. Kroppen försökte stöta bort föremålet nu efter mer än 3 år som jag haft denna.
Han behövde inte ens snitta för att få loss den utan det räckte med att vrida på den så lossnade den och kom ut.
Nu är jag alltså piercinglös, det känns lite konstigt men jag kommer nog att göra om den på nytt om några månader=) Nu ligger jag på sofflocket i Kulla med saltlösning jag kokat ihop enligt instruktion av piercaren som jag har lagt på som varmt omslag så att det ska dra ut all "skit".
 
 
I morgon bitti kommer vi åka till Norge för att kolla på jobbet jag erbjudits!
På söndag kommer MPS fortsätta söka efter Jimmy Höög -Aronsson som fortfarande är försvunnen. Nu har vi fått besked att även kustbevakningen kommer att bistå på söndag.
 
Joey hade ju sitt födelsedagskalas i lördags och jag tänkte att nu är det allt dags att lägga upp lite bilder från festen=) MEN...det går rätt segt så fler bilder kommer en annan dag...kanske i morgon...loove <3
 

 



Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0