MIN HUND OCH HANS STORA <3

   2012-11-06 - 21:06:49
idag har Jossen varit på Valla igen, denna gång för att hans hosta fortfarande håller i sig sen vi var hos dom senast för ganska exakt 2 månader sedan.
 
Björn är verkligen helt faschinerad av min lilla hund=) Han kryper runt på golvet och i dag sa han att om han träffat Joey för första gången i det skick han är idag eller för 2 år sedan och inte visste någonting om Joeys story så hade han dömt ut honom direkt! Han är en riktig liten KÄMPE=)
 
Hjärtat har inte ökat i storlek mer sedan sist, inte rymde han från röntgen idag heller;) MEN hostan beror antagligen på att hans <3 nu är så stort att det ibland trycker emot hans luftstrupe:( Nu drar vi på en massiv vätskedrivande kur och ska höras med Valla/Björn igen i slutet av veckan. Han har även hållit sin vikt PÅ GRAMMET sen sist!
 
När vi skulle åka hem och hade kissat lite utanför så ville Joey INTE följa med till bilen...nejnej, han ville GÅ IN IGEN!=) men då sa Matte ifrån, för det skulle bli rå ryyyysligt dyrt annars:P
Lillkorven har fått födelsedagspresent lite för ridigt av "moffa & mommo" STIL hörrni...STIL! =D
Visst är jag raraste vovven så säg? =)
 
Möjligen någon som börjar känna sig som "HEMMA"? =D
 
I övrigt så har "Felia" varit här idag å fipplat lite...en ung kille som kliade sig i skallen några minuter å sen vipssss..så funkar nu internet igen...visst, använder firefox, men bättre än inget iaf=)
 
Vi saknar allt "M" en massa här med både Josse och jag:(
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0