GYMMA!

   2015-01-24 - 09:45:59
Står just nu på crossen innan mage, lår, rumpa och en solning som jag tycker jag är väldigt förtjänt av.
Sen ska jag hem, ta ett bad, väcka familjen och åka till stan med mamma och se om jag hittar en vettig dator med i5 processor :)
Jag får ju dessutom pissont då jag skriver med penna då jag ju dels har reumatism och dessutom håller pennan såå hårt:( MEN gott folk...Hjälpmedelsboden har ju verktyg för sånt. Har raggat upp min "gummislang" och köpt några nya pennor som jag preppat. Har även för typ första gången i mitt liv köpt collegieblock:) Man kan ju tro jag är student :D Har livsmedelskunskaps-prov på fredag :)
 
Bobby har börjat använda "kalsongburka" och som föräldrar kan vi inte bli annat än oroliga...tänk om han vill bli bombhund för IS? :O
 
 
 
 
På tal om bebisar så kommer det om planen håller bli en mindre hårig bebis i slutet av 2016. Tillverkandet har INTE börjat ännu och eftersom jag bara ska ha ETT barn så planerar vi väl :)
Målet är att jag ju tar examen i mars 2016 och då ska vara arbetsför under sommaren...om än gravid. 
Bästa planeri gen blir ju att kläcka en till vinter-familjemedlem :) dvs. På andra sidan nyåret mot 2017.
 
Farfar har börjat leva upp i sin sorg i och med att han bestämt sig att flytta till Östermalm :) Känns jättebra att få honom nära, så vi kan umgås mera. Och jag kan hjälpa honom ännu mera. Dessutom kan han ju om han vill, låna Bobby när han vill...som lite sällskap liksom :)
Funderar på om man ska se om han vill ha en katt...bara VI ser till att hjälpa till med ansvaret för den :) vad tror ni?
 
Nä, nu har jag kört min timme fettförbränning....pöss

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0