PADDINGTON!

   2015-01-25 - 21:25:59
Idag var Mange, Bella å jag med mamma å pappa på bio igen och vi såg Paddington...:) Rolig rackare den där, minns nån dilm och små figurer syrran å jag hade som barn.
I morgon är det åter plugget som hägrar...hittade förresten en dator igår. Så idag har jag och Bella spelat lite sims4 efter bion.
Pga. Manges magkänsla så tog jag ett gravtest idag igen...såklart inget. Och planeringen är ju att vänta liiiite till med tillverkningen. 
Fick tillbaka min soffa idag och den ser ju ut som när jag lånade ut den, förutom att den är FRUKTANSVÄRT SKITIG! Konstigt att man inte ens orkar dra dammsugaren över den, men personen som haft den är känd för att vara jävligt lat! Nu slipper man ha mer med de där människorna att göra...UNDERBART! 
Har förresten en mycket god vän som är konstnär som jag kommer promota lite här inom kort...så häng med, han är verkligen superbra!
 
Skönt att ha sina grejer igen...finns säkert mer dom lånat...spekuleras i om lånaren tänkte sälja soffan,  mycket troligt eftersom hon inte ville lämna tollbaka den först!.....det ska JAG göra nu iaf :D
 
Har världens träningsvärk ...inte av träningen, nejnej...vi var på Busfabriken igår och lekte loss. Det slutade med att jag hotade 3 feta ungar och blev helhorny på Spindelmannen som i sin trikåmask trallade runt och tog på små barn på ett mycket konstigt sätt, hängde i taket och var allmänt ...SEXIG <3
 
Fick blommor av älskling igår IGEN <3 FAAAN VAD JAG HAR DET BRA!
 
Liten ÄLSKAR snö!
 
 
Ge mig...typ :)
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0