DON'T HATE THE PLAYERS, HATE THE GAME!

   2015-01-22 - 20:32:00
Idag har Bobby varit med sin svans på Valla och en härlig veterinär. Bobby var jätteduktig och la sig å gäspade?! När hon lyssnade på hans hjärta :) Hon sa att för den låga ålder han har på under 2 år så är han enofattbart lugn, harmonisk och trygg liten kille. Dock så såg hon även min min då hon började prata om och kolla på Bobbys svans som haft problem m. Körtlarna där alldeles för länge att jag fattade vad hon skulle säga.
AMPUTATION! .....VA?  JAPP! Han kommer nog alltid ha problem upp och ner med detta, en del hundar har så. Och om han verkligen blir besvärad av det så tar man bort svansen. Nåja, rakade den en del och har nu gått på den med nästa artilleri bestående av salvor. 
Vi har varit på långis i snön med lillkillen och jag.
I går hade jag telefontid med Dr.psyk och vi ökar Cipralexen litelite till för att mosa ner PMS-ilskan till max. Så ska jag även prova Ritalin igen. Ny när alla andra mediciner är borta så vill vi testa och se om jag ändå blir rastlös av dom, eller om de kan göra min koncentration på topp :p blir spännande.
 

Kommentarer
Catta Stroph

Lycka till med medicinerna. Jag äter själv Ritalin (2ggr/dag) och Citalopram 10-14 dagar före mens. Varierar mellan 10-20mg, beror på graden av morgonångesten. Resten av symtomen brukar följa graden av ångesten.

Svar: Hej, vad kul att du kommenterar =)Jag var tidigare uppe i ÖVER maxdos på Ritalinet men hamnade på undervikt, var rastlös och stissig nonstop. Jag tog Ritalin i 2 dagar nu och sen kände jag att näää, fyfasen det är inte bra alltså :( Så just nu har jag inte tagit mer. Jag mår faktiskt bättre utan. Ja att lägga till något för PMS är det i särklass bästa jag gjort...=) Kram
ninemile

2015-01-27 - 10:22:45
URL: http://cattastroph.blogg.se/
Stefan

Du är verligen söt och vacker. Jag skulle lätt bli Din slav om jag fått. :)

2015-03-07 - 21:54:16

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0