Det finns buttra människor och det finns bittra människor!

   2023-10-25 - 04:05:00
Tyvärr är det senare rätt vanligt...de man tror är fina vänner visar sig ofta tyvärr vara det när det passar dom, när de själva mår bra och står i centrum! 

Men så kommer dessa gnäll, du är för smal, du är för kräsen, du är för ditt å för datt...du ser sjuk ut! Ja men du själv då! Om du gått upp i vikt och mår dåligt av det, do something about it...JAG är väl medveten om min egen situation! 🤷🏼‍♀️
Mind your own business!!!
Jag FÖRSÖKER gå upp i vikt, men det går inte! Ska minska sprutorna och se om sockerdipparna håller sig i schack ändå och se om jag kan gå upp några gram. Vill iaf gå från 51-59kg!
Man behöver inte ha en kaxig attityd för det! Det som är skönt är att jag vidgat vyerna och träffat nya, positiva och glada människor som jag både har mycket kontakt med och umgås med. Och så har jag bästa Marille som aldrig sviker min sida! 
De som bara snor den lilla energi jag har just nu känner jag börjar göra sitt och jag är inte så värst brydd längre att sopa de som beter sig under mattan! Jag rensade bort min bästa vän sedan 43 år tillbaka i våras och det konstiga är att jag inte saknar det ständiga dramat kring personen och hennes liv!
 
 
 
Gonatt igen...
 
...hoppas jag!
Just nu har vi det såhär i sängen om nätterna, men jag offrar mig gärna! ❤️
 
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0