Är det morgon nu?

   2023-10-18 - 02:55:03
Vaknade vid 01:30 och kan inte somna om!
Ligger i soffan med Bobby och myser. M börjar bli sjuk nu när jag precis blivit nästan bra efter en dryg veckas sjuka. Dock är når weird med halva mitt huvud...men det får vc ta hand om. Har ont vid beröring på hela sidan av ansiktet och upp över huvudet, när jag sväljer på samma sida och innanför örat. Även ögat är irriterat och ont. Skitskumt!
Men men...dagarna spenderar jag just nu med att fortsätta göra hundgodis. I helgen gjorde jag o pojkarna egna tuggben med kyckling eftersom dom.älskar dom, men jag aldrig i helvete mer kommer köpa sån skit. 
Det häftigaste är att grabbarna plötsligt börjat stoppa i sig massa grönsaker 🤣😳
Hur otippat är det, häromdagen satte dom i sig en hel skål med kokta morötter, broccoli och blomkål med redig aptit och det är en fortsatt favorit. Steffe som knappt ens äter hundmat!
Suveränt gött säger Steffe! ❤️
 Han har fått prova Joeys fina tröga och den är lite lång i ryggen men passar annars PERFEKT! Jag kände hur Joey såg ner på oss och log från andra sidan regnbågsbron, stolt över att se lillebror få bära hans tröja! ❤️❤️❤️


Annars då, jaooo badrummet måste göras om NU och kan ej användas så senare idag kommer företag 2 och lämnar offert. Skit med hus!


Nu ska jag försöka nanna lite mer....suss gott😘

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0