Bobby inlagd

   2017-08-06 - 18:10:00
I morse efter en jobbig vaknatt med oräkneliga kräkningar, och en totalt utpumpad hund åkte vi akut till Valla i Linköping. Bobby orkade nästan inte stå på benen. 
Han blev inlagd direkt på isoleringen.
Röntgen visade att något var knas med magsäcken. Inget främmande föremål utan den såg inte ut som den skulle. Han frågade om Bobby haft magkatarr och det har han ju faktiskt. Kan vara magsår, eller infektion då han även blödde från rumpan när veterinären tempade honom. Han har legat med dropp hela dagen, varit jättetörstig, fått dricka och när jag pratade med dom vid 14.30 hade han inte kräkts mer. Han skulle få prova lite mat vid 15-tiden. Vägde honom och han har gått ner 0.7kg på 3 dagar. Inte bra! Visst vi är med i "biggest looser för hundar" men han är väldigt nära mål nu och att boosta såhär är verkligen inte bra!
 
Han har fått kontrastvätska ifall mer röntgen behövs, men de skulle avvakta och se om han kräktes igen och isf. Röntga igen.
Han hade piggar på sig jättebra och skällde och var glad när personalen kom sa dom när jag ringde. Så underbart att höra!
Vi hoppas att han får komma hem i morgon min älskade kille!
 
 
 
 
Uppdatering: 

Pratat med Valla!
Bobby har varit väldigt stressad och upprörd under dagen, men börjat lugna sig nu. Omgång 2 med dropp börjar bli färdig. Inte kräkts mer, dricker mängder och klarat att behålla 10g skonkost 2ggr.


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0