Fuck you skola!

   2016-03-10 - 22:06:00
Jag är så jävla LESS på skolan å alla jävla idioter till psykfall, sveriges sociala avskum och rätt å slätt missanpassade muppar som AF placerat i klassen tillsammans med en hand full mer normala å fräscha människor (inklusive mig själv då :p).
 
Idag hade vi liggbok och S satt å stirra på mig å pratade...ja höjde ögonbrynen lite å frågade om de va MIG hon prata mä...för hon prata m simon å titta på mig...men blev osäker..då slängde den labila häxan ur sig massa jävla skit mot mig...så då sa jag bara, men om det inte passar fröken så kan jag gå härifrån...kallade henne subba, drog igen dörren och åkte hem. Har pratat med bla min stödkontakt i skolan på Pomona så jag får åka till deras kontor å plugga i morrn istället om jag vill. Måste dock hämta mina papper mm. I skolan innan. No problem!
 
Har nu 4 veckor kvar av min utbildning...med blandade känslor. Finspångs kommun har ringt och gett mig vikariat och jag vill bara spy på det.
 
Nu till något roligare...jag har hittat mina skor till bröllopet som jag ska beställa rrån utlandet. Å som grädde på moset satt jag och min blivande make å drack vin å blev på pickalurven.
 
 
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0