FOLK SKYDDAR DE SINA AV NATURLIGA SKÄL!

   2014-03-15 - 20:22:56
Men vad hörde med att en person kan stå rak i ryggen och stå för sitt eget liv och sina egna tankar utan att behöva springa till en massa familj o snacka SKIT? att jag inte ändrat på mig nåt som jag sagt jag gjort...Jag har sagt jag är STABIL och mår bättre än jag någonsin gjort i mitt liv...betyder det för det att man måste släppa alla hämningar och bara ägna sitt liv åt en annan person? Då är jag ju snart på noll igen. En person man dessutom märkte otäckt fort på att denne är kvar bland sina ångestmonster och gärna klamrar sig fast vid en. Nu när jag mår så pass bra i livet så vill jag inte bli nerdragen av någon som inte ens ansträngt sig att försöka må/bli bättre utan visar upp exakt samma person som för ett halvår sedan...det gör uppriktigt ONT i mig att se det och jag blir så frustrerad att jag backar automatiskt:(
Jag måste omringa mig av personer som inte bara TAR min energi utan även GER energi TILLBAKA TILL MIG! Och den här personen har väldigt svårt att se att det är 2 personer inblandade och att allting då inte kan handla om vad som är bäst för just en själv .....då tröttnar man av att bara se att ingenting förändrats!  Det är tråkigt, personen är jätterar och skulle varit ett jättefint par tillsammans men direkt märkte jag att jag KAN INTE leva upp till dennes hårda krav på att ses Hur/var/när och då allt dessutom är till hens fördel. JAG ska sitta och åka med min bil. Nu får jag inte ens köra bil för mina händer har kollapsat:( Men allt man säger vänder hen på och gör det till något negativt ...låter butter hela tiden och surar...men jag som är så glad och lycklig över att leva, mår jättebra, har en massa nya bollar i luften mm. jag kan inte bara släppa allt jag jobbat upp från då jag var på botten förra året och låta mig glidas med ner i sörjan som var då:( Trodde hen hade förändrats...men tyvärr:( Redan vid första mötet visades att det inte var så:( Tycker det är synd:( Mycket synd...tycker ändå om personen väldigt mycket, men inte hens negativitet om precis allting....kan man inte bara försöka släppa allt skit å vara glad för att man lever, att våren är på väg eller vad som helst? Klarar man inte det så får man helt enkelt skaffa professionell hjälp att vända på det hela. Kämpar man inte själv så ska man inte räkna med att saker förändras till det bättre heller!
 
 
 
 
 
 
Spånat lite på vad jag ska ha på min audition i slutet av månaden. Trod det ska bli en hederlig low impact med simpla steg och med inslag och fluenser av dancehall. så nu har jag gått från att ha varit inkörd på David Guetta så ska jag hitta en favvolåt med rätt takt mm. och den kommer jag satsa på. Det ska bli skitroligt =)
 
Nu ska vi sova i alla fall....C och jag har suttit och kollat restresor, men vi ska nog ta en i maj=)
 
Love u folks <3
 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0