INTAGEN PÅ KRIMINALVÅRDEN=)

   2011-09-25 - 20:12:27
Igår var det en rätt så hektisk dag faktiskt=)
Började med att få ett ryck å åkte till Himpan me Malin ...men INTE FÖR ATT SÄLJA:O utan för att mingla lite å kolla om man kunde göra några fynd så här sista helgen som den marknaden e igång för i år!

Efter det följde Malin med till Finspång där vi följde med pappi på Cityracet som jag inte varit å kollat in på flera år. Det var skoj, men jag insåg att ca. 97% av alla jag kände igen eller hälsade på var mina gamla Statoilkunder=)
Såg min fd. Jamaicanska sambo å hans fru...HERREGUD vad hon såg SLITEN ut!!!!!:S Jag tyckte hon såg ut att vara närmare 50 år!!!:S Familjen Kyllönen stod bakom oss och dom e så himla RARA....det har dom ALLTID varit!!!=) Såna människor gör mig GLAD=)

Det var i alla fall skoj å få göra nåt med Pappi...det var så länge sedan sist=)

Efter det så åkte jag då till Norrköping IGEN....:S För att besöka lite evenemang på Kulturnatten=)
Vi joinade Sara som hängde på oss. Vi började med att käka på Max=) Är man GBP opererad så e det ändå rätt billigt=) Mitt gick på 38kr och då åt jag bara hamburgaren på 45g å lite pomme till slut=) Resten fick dom andra små matmonstren äta upp=)

Vi drog sedan till Kriminalvården där jag prövade på livet i cellen=) det var faktiskt inte så illa som jag tänkt mig...men om dörren vore stängd på RIKTIGT...då skulle jag nog faktiskt få lite lätt PANIK!!! Hur gör fångarna om de har klaustrofobi? Måste de ändå sitta inlåsta en tid av dygnet ändå:S??? Någon som vet???

Jag tar en rest i min cell=)


Snälla Sara hälsa på mig i mitt nya hem=) Jag storstädade och putsade spegeln NOGA innan=)

Konstigt museum:P Ser ju värre ut hos mig:S


Jag dömer mig själv till ....öh....äh säg nåt du?=)

Hjälpte till att måla lite på tavlan som vera design och interiör sedan ska auktionera ut och skänka pengarna till välgörenhet=)
 

FÄRDIGA RESULTATET=)=)


Rådhuset=)

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0