IM BACK

   2010-05-26 - 21:11:15

Jag vet att det varit ganska länge mellan mina inläg nu på senaste tiden...det har varit lite blandat sedan sist.
jag har bland annat stött på kissen "Dutten" som jag så snyggt kallade henne...som sedan fick åka med till Valla för en checkup å Joey ändå var där för att dra ut tänder stackaren:(
"Drutten" visade sig heta MYRA och en skitsöt tjej här i närheten var ägaren och Myra hade varit borta i närmare en vecka....men då inte hos mig :)
Så kom Myras matte och hämtade hem henne och det blev bara jag och Joey igen...
Nu i kväll kom tjejen upp med en tygpåse med massa LDB produkter och ZETA grejer som oliver, oljor, vinäger, pasta och knäckebröd som tack för hjälpen:) Som jag sa såååå söt=)

Jag har varit lite hård mot C på sista tiden för att jag inte vetat vad han velat ha ut av allt eftersom han alltid har så mycket att göra...och nu ar det i alla fall visat sig att det är just det...han har bara mycket att göra!!!
jag har mått ganska dåligt några veckor och dethar antagligen påverkat allt en hel del från min sida och mitt sätt att se på saker och ting...det har nu gått så långt att dom påskyndar adhd scanningen och det är snack om att eventuellt ändra något i mina mediciner som jag haft i flera år.

jag har även varit på 6 månaders kontroll på kirurgenheten i norrköping.
Resultatet blev -23kg och därmed -26 cm i midjan=)
Jag tycker det går kärvt med bara 2 kg i månaden ungefär och det tyckte hon var lite för lite med så nu ska jag bli mer regelbunden med maten och dessutom röra mig mer...så nu i kväll var jag å tränade..det var kul.
Ska nog gå på afropowerdance i morrn förmiddag med:) Har inte testat det förut så man måste ju de:) Men för övrigt saknar jag dansträningen:( det var ju efter vi gick av scenen på uppvisningen som allt bara rasade och jag föll på en sekund...kändes skitkonstigt att det var sånt platt fall på en sekund. Kanske hade pressen att göra bra ifrån mig fått mig att skjuta undan annat...vad vet jag?!

mitt minneskort till kameran är fortfarande paj, jag ska skaffa ett nytt så jag kan spara över på och få in det jag har i mobilen i datorn...fan vilket grisgöra:(
Men min systemkamera är guld:) Ska pröva att lägga över lite bilder i datorn någon dag så ska ni få se på fan helt enkelt:)

Mitt hjärta bultar faktiskt lite smått för C.
Jag är fortfarande vän med I och jag tycker mycket om honom. Men det kommer ju inte fungera i längden. Det är dock lite synd om honom för han skar upp hela underarmen på jobbet igår och fick åka in till stan å sy typ 10 stygn...har sett hur det ser ut...det var eeeh...blodigt, stygnigt och såg ont ut. Det var visst minst 1 cm djupt...*bläääh*

nåja nu ska jag å Joey krypa i säng:) Ska upp skapligt för att fortsätta fixa här hemma, min säng kommer vilken dag som helst nu så jag håller på å grejjar. har målat skänken i sovrummet. Det blev samma gråa färg som innan, men den behövde ju en liten renovering:)
Ska dock stryka den igen:)
Balkongen har dessutom gått från förråd till just det BALKONG:D men jobbar på den fortfarande:)

Nu ska jag ta vovve å nanna....jag har saknat er allihopa...jag ska skärpa mig...LOVAR=)

//Love


Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0