DEPP

   2009-06-10 - 21:37:34
Om jag nu hade varit välkommen tillbaka till jobbet efter min sjukskrivning...hade då inte chefen försökt få det att vara bra där för mig då?
Istället fryser han ut mig...om vi är 2 anställda som står bredvid varandra så säger han hej (namn) till den som står bredvid mig, men hälsar oftast inte på mig.

Om jag inte gör något så får jag skit för det, om jag istället gör just den saken då får jag skit för DET...
Om jag öppnar munnen och säger NÅGONTING till honom vadsomhelst så säger han nu pratar jag inte med dig nu pratar jag med ...(namn).
Vi har nåt som heter hejjunka på jobbet det är en sekt som statoil e med i ...och vi har bla lappar på väggen och om cet är dötid tar man en lapp och där står något som man ska göra precis då...allt för att vara effektiv.
Förra veckan tog jag en och det stod fronta godiset på lappen...jag gjorde det...men fick ganska snabbt höra av chefen att -vad håller du på med då???, här måste faktiskt alla jobba, du ska inte gå där o peta....:S Ok...så nu ger jag fan i dessa lappar...:(

I dag hade jag o min kollega inte något alls att göra...jag och E hade dammat på förmiddagen det var verkligen MASSA damm...chefen sa tll x att vet du i går dammade jag hela macken...hah sa jag jag har dammat i dag och det var massa damm kvar:) då sa han att han minsann inte pratade med mig...då sa jag men jag pratar med dig...då sa han bara att ja men jag tänker inte svara...fast det var ju det han gjorde...:P

I alla fall så var det som sagt dötid och jag tog dammvippan igen och pillade lite med den bland hyllorna...jag kände verkligen hur chefens blickar bände mig inifrån fikarummet där han satt...sen kom han ut skitsur och sa att jag minsann inte skulle damma där för han hade minsann städat där dagen innan och om jag skulle damma nu då var det ju ingen mening att någon annan gjorde det...öööhhh????
jag frågade då men VAD ska jag göra då????

Stå bakom kassan där du hör hemma sa han då...så sen stod jag bakom kassan och stirrade ut genom fönstret på bilarna i rondellen i 2 timmar då det inte var så mycket under kvällen...

Han stod och skröt någonstanns i bakgrunden om hur mycket bärs å jäger han kunde klämma i sig till en kund och att min kollega skulle komma snart och att han och denne var A laget och med det bäst.

Han sa till mig att hämta calzones i frysen en gång och fickor till dom...och befallde med ett grinigt ..Å SÄTT FART ...då vände jag mig om och sa VA....och då bara glodde han på mig...!!!

Förra veckan knuffade han mig bakom kassan...jag är alltid i vägen ...alltid på fel plats vid fel tillfälle...gör alltd fel...jag vet inte vad jag gör där??? VAD GÖR JAG DÄR??????

Jag har KÄMPAT sen jag kom tillbaka från min sjukskrivning...KÄMPAT men senaste veckorna har det sakta gått nerför och jag har trots att jag gett allt och inte försökt bry mig om honom känt hur min stämning sjunkit...självskador, inte lust att leva...mm mm ...allt börjar komma tillbaka med och mer...i dag braast allt...när jag kom hem ringde mamma och jag låg då i sängen och bara vrålade till henne och storgrinade att jag vill inte gå tillbaka mer jag VILL INTE GÅ TILLBAKA EN GÅNG TILL:(

Mamma kom upp till mig och kramades hon försökte få tag i skyddsombudet på facket...dom har ju vart inblandade förut...men då tyckte inte gubben på facket att det handlade om kränkningar...men vad i helvete är det då???

Det är så mycket...så jävla MYCKET som hänt .....och han håller nu på att knäcka mig igen...han håller verkligen på att lyckas igen...Jag kan inte göra mer...det spelar ingen roll vilka färdigheter jag använder mig av i dbtn...det spelar verkligen ingen roll...för detta biter inte några färdigheter alls på:(

Jag vågar ju fan inte öppna munnen och säga någonting längre....jag vågar inte göra något för då vet jag att jag gör fel...och står jag då och inte gör något istället gör jag oxå fel...!!!

Det finns inga jobb att söka...inga utbildningar kvar till i höst...jag funderar faktiskt på att söka mig över till ev. Norge och ta med mig Joey dit och jobba. jag ska se vad jag kan hitta där...det är dyrare att leva ja, men jag vill dit...jobba....kämpa spara...vara fri!!!

Vet inte vad jag ska säga mera...jag hade tänkt skita i att gå till jobbet i morgon, men jag tror chefen är ledig faktist...så det kan fungera då i alla fall...det är då jag är effektiv...då han inte är där, men han ser det ju inte då heller...

Äääh...ja e bara ledsen....värdelös...allt jag gör e så jävla FEL FEL FEL!!!
varför ska jag leva?????
varför i helvete ska jag finnas när jag e så DÅLIG?????????

I dag var jag så jävla upprörd efter jobbet att jag helt jävla ärligt hade tanken med mig att pressa i mig två askar xanor och lite stesolid, propavan, stilnoct, theralen o alla nnan skit ja har hemma....och bara skita i allt!!!

orkar inte skriva om mina nya tatuerngar nu...skitsamma...jag vill ändå inte leva...what a fucking matter does it make????!!!




Kommentarer
Marille

hoppas allt löser sig snart =)

2009-06-11 - 10:48:38
URL: http://marilles.blogg.se/
Heléne

Din chef är bitter, osäker och maktlysten bla. Be honom fara och flyga, du förtjänar inte skiten han slänger på dig. Du är värdefull! Du kan få ett annat jobb.



Mvh Heléne

2009-06-15 - 01:04:46
Nattjobbare

Läser din blogg.. SLUTA DIREKT från jobbet. Gå inte dit. Ta dig därifrån. Börja sedan att processa och få fram hur du har blivit behandlad. Du har att göra med en psykopat till chef. Men som sagt sluta medans du kan och dra sen igång ett helvetes liv mot honom....

2009-06-15 - 22:48:12

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0