MEN ORKA!!!

   2009-02-12 - 07:52:21
I går hjälpte jag Idde att flytta lite...men det blev inte så mycket med det...vi körde mest massa skit till tippen....han får ju ingenting kvar ju hahahahaha....han slänger typ allting....I dag ska Joey få vara med moffa istället för att vara med och flytta och hamna i kläm där:S
I kväll kommer systeryster...*wiiiihoooo* roooligt ...undrar vad vi ska hitta på...jag vet inte om jag känner för att flytta i dag....i går ringde Erik och undrade om han fick åka med och lämna saker, bilen var full och vi hade max plats för en liten person...så idde sa ok...jahapp då var kriget igång...då ville Davve med och om Davve skulle med ja då ville Tindra med....det slutade med att apan Cicci åter igen ringer, skriker, gapar och säger att han kan för fan inte bara fråga om ett barn vill följa med....men haaaaallååååååå....!!!!! måste man ha alla barnen med sig varje gång???? Nu frågade Erik först och vi hade inte plats för fler och det handlade om att vara borta i ca 15 minuter....!!!!
Så då fick ingen av ungarna följa med för Cicci och alla ungar börja tjuta o grina..och Cicci ringer igen och gapar att ja nu får ju hon städa upp efter idde som inte tar med alla barnen....öööhhh....???
och så har hon mage att fråga varför han inte frågar om han får ha dom på sina friveckor.....ööööh......HON har tagit barnen och inte låtit honom träffa honomo...sitter vi hos en advokat och gör polisanmälningar för att vi tycker det är kul eller????? knappast bruden!!! Han FÅR JU BARA ha dom varannan helg för henne först fick han ju inte ha dom alls!!!
ORKA ORKA ORKA ORKA!!!!
Jag e så jävla less på detta nu ....!!!!
JAG HATAR ALLT O ALLA!!!!





I dag är det 42 dagar kvar till thailand:D

syster slappfis:D

Jaaa jaaa nu ska jag i alla fall snart till jobbet...i gå var chefen helt ok ....så det var en ganska rolig dag:)
Får se hur det går i dag då...


kram// Nine

Kommentarer
Syyyystermyyyyster

Kunde du inte tagit en bild när jag paddlar kajak eller vandrar i djungeln och inte ser så slappfisig ut? :-)

2009-02-12 - 10:26:14
Arn

Sluta hata, börja älska! Faan va jag e avis på Thailand, du har det bra!

2009-02-13 - 23:50:46

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0