STOCKHOLM

   2009-12-03 - 20:29:05
I dag har jag varit i Stockholm och eftersom Frida nu skaffat "gpsen patrik" så hittar hon överallt:D
var hos mr. londoner å blekte tänderna igen...var där i lördags med Miss li..men körde en omgång till i dag för att komma åt hollywood smajlet=)

i dag stötte jag på två duvor som berörde mig på drottninggatan...den första hade tråd virad runt hela ena boten men den var för alert så jag fick inte fat på den...(man vill ju vara lite diskret va:P)
men så mötte jag duvan dennis som inte alls var pigg...det slutade med att jag fick tag i honom och höll honom med min klädpåse runt honom så han skulle hållas varm. Ringde och fick tag i viltvårdaren i stockholms stad. han kom med sin jeep upp på gatan och hämtade duvan Dennis.....jag tror kanske inte att han klarar sig, men jag har i alla fall gjort något för honom.
Han var lite blodig och hade ett igenmurat öga...stackars liten...folk som såg mig klappade mig på axeln och sa att det borde finnas flera som jag:)

jag kan ju inte bara gå förbi när jag ser ett djur som faktiskt behöver just MIG!!! Alla som bara år vidare utan at titta...utan att hjälpa...!!! FAR Å FLYG!!!!!

Sen fortsatte jag i alla fall min shopping runda...för att sedan åka hem och stanna hos AK på en timmes ansiktsbehandling:) SKÖÖÖNT=)

Naturligtvis blev jag uppraggad av en utlänning på Hötorget med...vad annars...*suck*



Duvan dennis


traffic jam




Miss Li i lördags


Höhöhöhöhö...kolla vita gaddarna:P


i går var Joey på tassarnas trim och spa och blev fin ...mamma och jag var på IKEA under tiden och så hälsade vi på syrran på hennes jobb=)
Sen blev lilljossan så här snygg=) men lite frusen:S


Lite andra bilder kanske:)

Mitt badkar jag väntar på..
.
Vill ha


Kommentarer
Miss Li

Hahaha guu vad ful den där bilden blev på mig, snacka om att kameran lägger på 5kg!;) Och du raring...sa inte jag åt dig igår att INTE TA BILD PÅ DINA TÄNDER NÄR DU SITTER OCH KÖR I BILEN!!! Fast de blev ju riktigt fina=) Jahopp, här sitter man en fredagsförmiddag och packar för att åka hem till barndomshemmet över helgen..ehm vi får se hur det går..Ringer dig ikväll (jag kommer vilja åka hem redan då!). Älskar dig prinsessan

2009-12-04 - 10:47:18

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0