HAN FÅR JU INTE DÖ!!!

   2009-08-23 - 07:23:26


I natt har Joey legat i sängen nästan hela tiden...det tycker jag e så himla härligt...att varje gång man vaknar till så är han där, alldeles nära mig=)
Jag sa till mamma nu på morgonen att jag tycker han har blivit lite gammal sista tiden, alltså han håller iång och så...men någonting säger mig bara att han har åldrats...jag vet ine om det är så?!
Då sa mamma det värsta av allt....att hon tror inte han kommer leva över jul!!!!!!!!!!!!!!
Hon sa att hon verkligen inte tror det och att on som inte ser honom varje dag tycker han åldrats på bara några dagar....
Det är FRUKTANSVÄRT hur ska jag kunna leva den dag Joey försvinner från mig för alltid????
Jag kommer inte klara mig...jag kommer inte vilja leva utan honom!!!
Han är mitt allt, mitt hjärta...min livskamrat som alltid funnits genom de svåraste åren av mitt liv och han har fått utstå så mycket, min trogna kära vän!

Om jag hade varit en rik kändis hade jag gjort en diamant av hans aska, men det kostar hur mycket som helst och det kommer jag aldrig i livet att ha råd med:(

FRUKTANSVÄRDA TANKE:(
Jag VILL INTE leva den dagen han somnar in ifrån mig...jag har tidigare könt at dör han så dör jag och det gör jag forfarande och bara för att jag mår bättre nu så vet jag inte om jag kommer överleva förlusten av honom:(

Jag gråter....han är så UNDERBAR...det bästa som någonsin har hänt mig och det berättar jag för honom så ofta jag bara kan.

Vad ska jag göra?
vad gör jag om han försvinner från mig?

NÅGON HJÄLP MIG!!!


Jag ser bara utvägen att försvinna själv tillsammans med min älskade JOEY!!!










Kommentarer
annette

aww vilken liten sötnos..men jaa...tyvärr så blir dom ju gamla dom oxå och måste lämna oss förr eller senare..men jag förstår dig!!

jag är exakt likadan med mina djur, vill ha dom för alltid!



ha en skön söndag!

2009-08-23 - 08:20:45
URL: http://loppingvin.blogg.se/
Emily

Det är den värsta studen i ens liv, när ens bästa vän lämnar en ensam. Jag blev tvungen att avliva min häst den 20e maj i år och man blir aldrig sig själv igen. Det är det absolut värsta som någonsin hänt mig och jag vet inte om jag någonsin kommer att ta mig ur sorgen. Man får försöka göra det bästa av den tiden man har med dem så man har många fina minnen att tänka tillbaka på.

2009-08-23 - 08:33:27
URL: http://emilystighall.blogspot.com
Syyyystermyyyyster

Hm... han kan ju faktiskt leva i sex år till. Tycker mommo är lite elak!

2009-08-24 - 08:54:31

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0