BÄTTRE DAG?

   2009-08-08 - 08:28:24

Vaknade vid halv 6 i dag!
Lite nya rispor på armen men inte ens så djupa at det blöder..det enda som lugnade mig igår kväll var att jag gick och la mig. Jag somnade ganska fort, "Ann" på dbtn är en underbar nyfunnen vän för min del. Hon går i en av de andra grupperna och är tro det eller ej äldre än mig...:O Fick hennes nummer i onsdags och vi har redan fått jättebra kontakt tycker jag...absolut något att bygga på.

Ofta tycker jag att jag blivit så oättvist behandlad...jag har gått inom psyk i över 10 år och först 9 år efter att jag tog kontakt med psyk första gången  så fick jag en diagnos och behandling. År efter år efter år gick jag och mådde skit utan att veta varför och utan att kunna göra någe...nu sitter jag där med en grupp 20-åringar och min terapeut säger att man försöker fånga upp borderlinare så tidigt som möjligt (unga år) för att de ska få hjälp fort och kunna leva normalt...ok...men JAG DÅ? Mina kanske bästa år i livet blev bortkastade...för att jag inte fick hjälp:(
Borde man inte när man är mellan 20 och 30 vara lycklig, företagsam och älska livet????

Äh...kanske tänker jag för mycket...nu sitter jag i alla fall här, 31 år gammal utan mål i livet...:(
jag ska i alla fall hämta kyl å frys i dag så jag har städat ur i dom och fixat i köket...kasta massa gammal mat o skit det blev 5 kassar och 2 stora kassar till pappers rummet som vi har nu.
TUNGT men nu är det gjort. nu ska det bli fräscht här:)
Ska ju byta golv med=) Jag vet ine om jag ska överge det rutiga golvet eller inte? om jag ska ha det är det snyggast i en hall eller ett kök lixom??? var passar det bäst?
Ska måla lime i hallen tror jag ...eller halva hallen...eller nån cool tapet i glada färger sen ska jag byta bänkar i köket och sink å allt....det ska bli ganska fint när jag e klar....så det så:)
Puss


Kommentarer
Kusin Malin

Du måste se framåt! Du mår ju inte bättre av att sitta och vara bitter över hur det kunde ha varit, det kan du ändå inte göra något åt. Var rädd om dig! Puss, Malin

2009-08-08 - 17:58:20

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0