VIDRIGA MÄNNISKA!!!

   2008-01-16 - 00:41:16

Japp nu har det visat sig att det jag trott hela tiden varit SANT!!! JOHAN som var otrogen mot mig med IDA som jag sedan förlät för att han sedan skulle göra slut med mig efter att ha lovat mig att allt skulle bli så bra igen och han skulle visa mig det....senast i jul frågade jag honom om Ida...han hade knappt kontakt med henne...tjaa varför man nu skulle ha kontakt alls med sin avslutade älskarinna....men se där ÅTER IGEN!!!!!! var min känsla den sanna!!! Jag visste det ....varför har ja annars tjatat om de tror han????? han nekade i jul...men ja hitta en sååå söööt bild på dom tillsammans på julafton i hans mammas hem...han är inte värd skiten under mina skor...jag önskar han vore DÖD!!! på riktigt DÖÖÖÖÖD!!!!!!!!!
Hur jävla falsk får man bli????? Jag litade på honom och det visste han...och han utnyttjade det så mycket han bara kunde!!!.....folk omkring mig...på dbtn...terapeuter säger att han beter sig som en psykopat och att han troligen är en...och jag har inte berättat annat än sanningen..men en psykopat är en person som inte bryr sig om vad andra känner utan bara gör allt för att få som han vill...bla....skit i han ....ja skulle vilja skjuta honom!!! Om jag fick skulle jag döda honom med mina bara händer...MEN DE FÅR MAN FAKTISKT INTE!!!

Nu till mitt nya lyckliga liv...min bebis, min Joey mitt allt...
image117
JAG TÄNKER ALDRIG SLUTA LE...FÖR DEN SOM VARIT DEN ÄRLIGA I DET HÄR JÄVLA SKITIGA SPELET ÄR JAG OCH DET VET VI ALLA OM !!!

image118
LYCKA ÄR BEBIS OCH ATT VETA ATT JAG ÄR DEN SOM BÄR STOLTHET I ALLT!!! dom förtjänar varandra...jag är för bra för honom!!!
image119
BLIR LITE BLEK OM NOSEN IBLAND MEN DET FÅR DET VARA VÄRT PÅ VÄGEN UPP...

image120
BEBIS SKA FÅ TUMMENSAKER I SIN SÄNG
image121
SLUTA ALDRIG LE...ALLA VET ATT DET ÄR JAG SOM HAR HEDERN!!!
VISAR SIG NÅGON AV DOM FÖR NÄRA FINSPÅNG SÅ LÄR DOM FÅ SPRINGA...Å DET ÄR INTE
JAG SOM JAGAR !!!
image122
EN LITEN UTLANDSVISTELSE E JU ALDRIG FEL HELLER...

image123


JAG HAR ÖVERVÄGT ATT LÄGGA UPP EN BILD PÅ DOM VIDRIGA MÄNNISKORNA SOM LEVDE ETT DUBBELLIV BAKOM MIN RYGG I ÖVER ETT HALVÅR...OCH SEDAN FÖRSÖKA SKITA NER MIG FÖR VAD DOM GJORT OCH GÖR...JAG ÄR INNERLIGT TACKSAM ATT JAG TESTADE MIG DIREKT DÅ JAG FICK VETA ...
ANGÅENDE BILDEN SÅ VILL JAG TYVÄRR INTE ATT DEN SKA SKITA NER MIN BLOGG...SÅ JAG AVSTÅR!!!


BRINN I HELVETET...HOPPAS NI E LYCKLIGA TILLSAMMANS...HAR MAN GJORT DET EN GÅNG KOMMER DET HÄNDA IGEN...OCH GLÖM NU INTE ATT HAN GJORT DET FLEEERA GÅNGER...INNAN MIN TID!!! ÄR HON SÅ BILLIG ATT HON TAR I HONOM EFTER ATT HA SAGT TILL MIG ATT HAN INTE ÄR VÄRD NÅGON ALLS AV OSS SÅ LÄR HON FÅ STÅ SITT KAST...HON KOMMER FÅ ÅNGRA SIG...OJOJOJ!!!


Kommentarer
ninemile svarar Johan L (DEN OSKYLDIGA:))

Tråkigt att du lixoom kommit i kläm där...jo jag har ju sett genom åren att det finns någon mer JL i världen:P Det var inte alls meningen att orsaka eventuellt obehag för dig.

Jag har i alla fall ändrat namnet till lite mer diskret och jag hoppas du ska sluta få frågan om det är du och att min blogg inte ska vara det första som kommer upp! FÖRLÅT!!! Inlägget har ju legat så länge nu att det lixom i min värld e förlegat...!!! ILSKAN har lagt sig å förnuftet med=) Säg till om du hittar namnet i något mer inlägg...jag kommer givetvis ändra det...som du märkt skriver jag sällan namn alls på personer längre...MAN LÄR SIG=) Tack för din kommentar i alla fall=) KRAM

2011-11-20 - 16:18:57

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0