GEOCACHE o URBAN EXPLORER TRIP

   2008-10-26 - 17:30:04
I går var jag, syster o Pata på cache-tour till Västervik....vi hittade ett antal ...men den största händelsen för mig var då vi hamnade vid ett övergivet mentalsjukhus ...kände på dörrarna och tänkte att faaaan det är ju precis detta min urban exploration dröm är...att gå in i just ett övergivet mentalsjukhus...när jag kom till sista dörren så tänkte jag vända, men drog lite i den i alla fall...den var ÖPPEN!!!!

Det bara small till i kroppen på mig av spänning och jag var inne på några sekunder...syrran kom in med lite snabbt, men gick sedan ut för att hitta pata igen och hålla koll så ingen kom...Jag gick bara genom första och andra våningen...tyvärr så var sjukhust tömt och det fanns inte några direkta saker att se...hängde någon nyckel där...toarulle...medicinskåp...gardiner å så ...

Så nu har jag geomfört min första riktiga urban exploration=)

Nu längtar jag till cache inventet i Borås nästa helg=) Ska då placera ut mitt geocoin och travelbug som vi snappade upp i går på lite olika koordinater=)

BILDER SÅ KLART=)LÄGGER ÄVEN UPP LITE ANNAT MYSKO FRÅN GÅRDAGENS GEOCACHE/URBAN EXPLORER TRIP=)FÖRSENINGSKASSAN NÄSTA

   2008-10-23 - 09:19:30
Ska på möte 10.00 Japp ska vi se va dom okompetenta griskärringarna har å säga då!!!
Återkommer....blip blip...

TRÄNING o CATHARINA

   2008-10-21 - 20:53:33

var uppe med tuppen morse igen ....träning 07.30, men det var sååååå mörkt så det blev ingen långpromenad med joey faktiskt *erkänner* Sen var jag på DBT...ska koncentrera mig mer på mindfulness just nu eftersom jag tappat lite av det ...jag går omkring och är arg hela tiden typ och jag vet egentligen inte riktigt varför:S
i går kväll var Joey hos cattis eftersom mamma, pappa, syster o Pata var på väg hem från London och jag tränade...sen hjälpte jag henne att koppla in modem och sätta igång internet...och fixa hennes mobiltelefon....gick oväntat smärtfritt, men det ligger väl i generna:P *tack morfar;)*
cattis kom hit i dag innan hon skulle till Maggan ...det var kul vi sat och snackade...hon blir 70 nästa år och är en av mina absolut bästa vänner...det är fränt de=)

Har varit hos mamma o pappa i dag .....fick presenter från dom o syster o Pata...nu ska jag slappa...har gjort dagen läxa och kollat aretsmarknaden dessutom...den var lika väntat kass som vanligt!!!!


nehej nu ska ja keeeeeeeeekaaaaaaaaaa :)


COCKSUCKERS

   2008-10-20 - 15:17:39

Jag e så jävla less på all skit nu...japp nu är det så här...läkaren, min terapeut och försäkringskassan har tillsammans bestämt att jag inte bör gå tllbaka till jobbet...utan dom tycker det är bättre att jag går frän min fasta anställning jag haft i flera år till att vara arbetslös och arbetsträna någon annanstans för att sedan FÖRHOPPNINGSVIS få jobb på annan plats och låta arbetsgivaren jag har säga upp min fasta anställning...ööööhhhhh.....????

Man får INTE arbetsträna på sin nuvarande arbetsplats för att SE om man klarar av att komma tillbaka...nejnej neeeej...om man ska arbetsträna på sitt jobb så MÅSTE man sedan komma igång på allvar där...man får inte då känna att detta inte går...för då blir jag av med min sjukersättning. Min sjukskrivning kommer också att dras in i januari 2009

Jaaaaa svenska samhället tycker det är bättre att en till jävla helvetes människa går på åtgärd...ja varsegod....ta för er bara jag kan skita i att jobba alls då och bo i en pappkartong på Östermalm...men det får jag väl inte heller i det här jävla fittlandet...nejnejnej!!!

Såå ska nu träffa min oooeeerhööööööööööört kompetenta nya handläggare på den så smarta och förtroendeingivande försäkringskassan på torsdag 10.00 PUNKT!!!

Funderar på å lägga ner DBTn...ja hela skiten...vänta på att dom drar in min ersättning så jag kan få gå på soc....hurraaayyyy...längtar som fan!!!

Era jävla as...låt människor vara ifred för helvete...anledningen att jag inte skulle klara mitt jobb är ju för helvete chefen!!

Jag säger inte att jag INTE VILL jobba för det VILL JAG!!!
Men se vilka smarta alternativ dom kommit fram med....man blir ju mäkta imponerad...!!! hade INTE kunnat göra detta bättre själv ...haleluja!!!!!
cocksuckers!!!!
F-KASSAN

   2008-10-19 - 20:07:31
Försäkringskasan e dumma i huvet bara som upplysning till er som inte redan viste hahahha...jävla ceeeepeeeeen!!!

SÖKER JOBB

   2008-10-17 - 12:59:34
Sitter o kollar på ams....har i alla fall sökt tre jobb nu ...ett på resebyrå i stan, ett som butikschef på spelbutik i Motala och ett som social ...nånting....man arbetar med människor i olika sociala situationer. i Norrköping det med
Vill helst ha det på resebyrån:)

har varit på vattengympa och har en energi som fan i dag ....ska nog åka upp till mamma o pappas hus i dag och greja med mina möbler och städa/tvåtta bilen med....dom e ju i Lindon ju så jag har huset för mig själv hehe....Ska till läkaren med för min hörselgångsinflammation har blivit värre...så nu e det igång IGEN!!!!!

i morgon ska jag städa och tvätta och gå på vattengympa igen=)

puss gnuttarna

TRÖTT SÅ TRÖTT

   2008-10-16 - 16:08:42
Jo mötet i går gick bra, orkade inte skriva mer i går i alla fall;)
jag har ju känt igen Martin från nåt och det visade sig ju att vi för fan tog studenten ihop ju hahahah.....jorå han skulle kolla igenom min tidigare ansökan igen och ringa mig =)

Fick ett presentkort på O´learys me...:P

I dag har jag äntligen fått upp mitt duschdraperi=)

pidde e sne...men va fan kan människan ta tag i sit liv någon jävla gång eller???
jag e trött så trött på de nu!!!

TILA TEQUILA

   2008-10-15 - 09:20:43
Jag är KÄR!!!

jag älskar TILA TEQUILA!!!
hon är så jääävla snygg ...hon har fan allt...charm, sex appeal...trevlig...lite rude och humor....be mine girrrrrrrrrl;)

Ska snart på vad jag misstänker men inte vet om det är en anställningsintervju med Martin på Medley....Ska vara där 10.00 jag får la återkomma om
JAMAICABREV FÖÖÖR HEEELVEEETEEE

   2008-10-11 - 16:59:23
Jag har precis suttit typ hur många timmar som helst vid syrrans dator här i Kulla och skrivit brev till Ruby på Jamaica och vad händer när jag e klar och ska skriva min adress...jo Frida råkar komma emot en knappjävel å hela skiten bara schhhwooosscchhhh FÖRSVANN för helvete!!!
Jag e så jävla pisst så det finns inte asså...
Nu ska vi ta o åka ut  ta en cache eller två istället....
fan va sur ja e!!!
BADA VARJE DAG!!!

   2008-10-09 - 09:01:14
i dag kommer systeryster som e bölförkyld...vi ska naturligtvis till simhallen=)
Smidigt är att man får sms när man kommit med på pass på träning om man stått som reserv...och smidigt även att dom ringde i dag och sa att vatten gympan e inställd....+ till Medley i alla minus dom har för övrigt!!!

Nu n fråga....om en pappa inte får träffa barnen för mamman trots delad vårdnad...advokater e inblandade ....om mamman då ringer och säger att dom ska ha möte om en av sönerna i skolan dagen efter är det inte då typ pappans PLIKT att gå dit??? advokaten har sagt att pappan måste engagera sig mer i sådana saker som denna så det rör alla 3 barnen...men han gör inte det...jag blir skitsne....jag tänker inte hjälpa till mera för han gör inget själv!!!


plask å hejs

PLUMS

   2008-10-08 - 17:29:15
Ska snart till badhuset o relaxa lite...mycket mer blir det väl inte eftersom 25-meters bassängen e avstängd sedan flera dagar...det e fanimej ingen ordning alls på det dära bygget...*suck*

har klippt mig....topparna bara:)

nähäpp...ska kolla så bikinin vet sin plats nu asså:P

puss alla maskar o grodor=)

FJANTJÄVEL!!!

   2008-10-03 - 19:21:00
Prioritering i livet!!!


Jag vill vara ensam jag vill vara ensam jag vill vara ensam jag vill vara ENSAAAAAAAAAAAAM!!!

varför backade jag för när jag var på väg?????

Kommer aldrig fungera detta i alla fall...så e de!!!


VATTENGYMPA Å HALLON

   2008-10-03 - 07:01:42
Är uppe med tuppen kan man säga...fast ja har varken sett eller hört nån tupp så vete fan om ja inte e först ändå:P
Vaknade tom innan klockan ringde pigg som ett litet marsvin på pelletsjakt:)
har käkat gröt (=S?) med frysta hallon....läste att hallona har nå ezym eller nå skit som gör att förbränningen i kroppen får lite extra skjuts..undrar om det stämmer....som tur är så hade jag börjat äta hallon INNAN jag läste det....annars hade jag inte skrivit om de här hahahhaa...ska på vattengympa efter dbt´n,

undrar om Arn har flyttat ännu??:)
var i Linköping i går med mamma=) Klippte ju Joey på Tassarnas Trim så vi gick på IKEA och lite så ....köpte en jacka...fick en mössa=) och köpte möbeltassar på IKEA för heeela 5 spänn...tog de på kortet=)

Nej nu ska ja susa ut o borsta tänderna....näääää de ska jag inte för det har jag redan gjort...men det lät bra i alla fall:D


puss på era navlar mina små ludd=)

REGN Å HELVETE

   2008-10-01 - 13:45:18
Känner inte ett skit för att göra någonting alls...fy faaan asså...man kanske skulle dra på en film eller så...men fan man somnar väl bara igen...har i alla fall varit ute på powerwalk med Joey ...INNAN regnet började...Joey e lika slö som sin matte i dag...tro fan de....huuuuh...!!!
Simmade 30 längder i går o bastade....e skitsugem på att bubbla lite eller klämma in mig i en varm bastu i dag igen...men jag orkar lixom inte ens gå ut mera...jag behöver SOL!!!
HMMM...TACK, MEN INTE RIKTIGT VAD JAG HADE TÄNKT MIG ....HMMMM...NJAAA...DET E KLART DET "BRÄNNS "JU MEN INTE RIKTIGT BINGO....FÖRRESTEN INGÅR BRUDEN???...SÅÅÅÅ JAAAA NU SNACKAR VI.....LITE MER EXOTISKT KANSKE BARA...ÄÄÄÄÄHHH FAAAAN SÅ ÄCKLIGT.....DÄR VILL I ALLA FALL OCH BEHÖVER JAG LIGGA!!!!
RSS 2.0