Jamaican vibes

   2012-02-28 - 00:16:09

Jag låter helt enkelt lite småstörda bilder tala för sig själva i en salig blandning:P
Nu ska jag sova...najtnajt princes n princesses=)


MAMAMAAMAMA...MAR...MARLEYYZZZz...zzzz....

   2012-02-23 - 21:34:33
Ameeeeeeehn jag har en massa MARLEY-låtar i huvudet hela tiden just nu...inte helt oangenämt alltså, men det jobbiga är att det är ju INTE EN, utan säkert MINST TIO låtar med allt från Bobban själv, Stephen, Damian, Ziggy, Ky-Mani...DAMN!!!

Kastar fram en ...nej TVÅ av de som det lyssnas mest på här på vår gata där vi bor just nu=)

go ahead...."clickit"
Annars då...?! joh de knallar kan man väl säga...rätt rejält dessutom...börjar känna mig som en riktig crackerspätta å har nog kopplat samman min rastlöshet och att jag är så darrig och fumlig till och från med RITALINET såklart...men det är då det går ur kroppen och det är dags att knarka sig lite igen som de hela blir mindre angenämt...:(
Idag har jag mest strukit omkring som en pilsk honkatt längs en husvägg...!!!
Tur man har en massa "ways to go" i vårt hem=) Som BA som nu är mitt boendestöd sa....AAAAHH!!! DE E INTE ALLA SOM HAR TREEE DÖRRAR TILL TOAN:D

*CLASSY*


BA fick mig att greja lite, shit vad hon är bra...jag sen gick jag och joey med henne nästan hela vägen hem, men då vi var på väg tillbaka såg jag på Jossen efter halva vägen att han var TRÖTT....jag frågade om han ville komma upp ....å det ville han så jag bar honom hela vägen till vår gård typ...Sen var lillemannen HUNGRIG å vräkte i sig en burk mat =)
MEN Jag känner att det är sista året hela tiden...så fort jag vaknar så slår VERKLIGHETEN mig i ansiktet.......

........!!!! Annars så har jag kommit i kontakt med Z...en helt UNDERBAR KVINNA som är coach från Stockholm!
Hon ringde mig idag och vi pratade en timme och stämde av läget lixom och så ska jag maila henne!
Vi har haft kontakt ett tag via internet och hon kan bara beskrivas med ett enda ord.....UNDERBAR!!!
 Å så ett GRATTIS TILL MIN FINA MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG men som verkade mest LYCKLIG över att vi  fått en tronarvinge i morse....så jag säger bara LET THE NEW WOMAN RULE THIS PLACE=)

ÄÄÄH JAG ÄR SÅ JÄVLA LOST IN THE PANCAKE ATT JA LÄGGER NER FÖR I KVÄLL...:( Gonatt...nattnatt min skatt...NATT NATT MATTE=)


BOENDE STÖD, FRUKOSTBUFFE OCH HJÄRNSTELHET:S

   2012-02-22 - 07:41:01
Ska iväg å sola med dagmatte nu vid 8=) Tycker om hennes sällskap....igår var hon med mig till stan ...Joey och hon gick på promenad medan jag var på Vrinnevi 1-5 timme:S hos sjukgymnast och arbetsterapeut för reumatismen...nu ska jag börja med vattenträning i deras varmvattenbassäng på måndagar i 8 veckor....målet att försöka få kontroll på min kropp igen, samt minska värken...det måste gå långsamt, försiktigt och få ta tid! DETTA ÄR BARA DÖRREN till någonting ....
Stannade hos en piercare jag fått rekomenderad av michis...han kändes så JÄVLA PROFESSIONELL!!!:D Han kollade min dermal som jag bett honom om för att se om den sitter för ytligt eller ej...han sa att den sitter väldigt ytligt, men att ta ut den, läka och sätta i en ny sen ....asså det e inte bra....!!! han var förvånad över att jag haft min så länge som 1.5 år, dom BRUKAR NÄSTAN ALLTID krypa ut efter ca 1 år max.
han sa att den KOMMER KRYPA UR:S? Men vaaaah....? fast de e bara bra istället för att ta bort den! Blir oftast mindre skada då med...men den har hållit sig så här ytlig nästan hela tiden jue!!! Den verkar inte krypa utåt direkt å jag e på den å fightas lite emellanåt...men det kan tydligen skapa mer ärr efteråt...själv gör denna piercare inga dermal anchor i ansiktet pga att det blir ÄRR!!!:S ÄH Jag har inga ärr där innan och jag var ju medveten om det då jag gjorde denna piercing! Han har tydligen lagt märke till att jag gör silversaker i alla fall...han tog upp det med mig och sa att han vill ha loggan på sin studio i silver som han ska sätta på en speciell slags sedelklämma som han själv ska söka reda på...jag ska göra plattan med loggan på och vi var rungande överrens om detaljerna hur den skulle se ut =) Vi ska prata mer om det=) SÅ KUL!!!
Min inspiration börjar komma tillbaka igen efter denna svacka...och suget efter att få skapa i silver likaså....Nu har jag beställt material så jag ska börja ge mig på att gjuta silvert och tillverka gjutformar på egen hand=)

Har fått boendestöd och hon kommer hit i kväll en snabbis och kollar in mig....hon verkar faktiskt mysig =) Vi ska ju börja med att ses ca. 4 ggr per vecka så det blir spännande faktiskt!
Idag ska jag på nätverksmöte på psyk, men innan träffa arbetsterapeuten på NPT och medicinskötaren....tur alla e under samma tak....för även efter mötet som e nr 3 i rangordningen av möten så ska jag prata med Birgitta min kontakt ensam med och bolla lite....jag pratade med henne i förrgår och vi måste göra något NU!!!
JAG HAR GÅTT UPP 0,8kg =D Nu e det typ bara 4kg kvar att lägga på mig tills jag når målvikt...=)
Nu måste jag sluta babbla och dra å sola....love u all=)


PLÅGAN TAR ALDRIG SLUT!!!

   2012-02-19 - 20:57:44
JAG HAR INTE ORKAT SKRIVA...VARIT TOTALT APATISK...!!! FÅR JUST NU INGENTING GJORT....HUR JAG ÄN PLANERAR OCH FÖRSÖKER SÅ NÄÄÄÄÄH.....!!! Jag vill bara visa att jag LEVER än så länge....fyllde år igår...SUCK! Dagen var som de andra dagarna just nu.....:( Men familjen kom på fika på kvällen...mysigt å kul...MEN jag KAN INTE riktigt hänga med i livet på någe sätt just nu!!! Jag kan inte tänka...orkar inte prata med folk.....i morgon ska jag träffa boendestödet...får vi se vad den grejen kan leda till då:(
Har en intressent på FÅRRDEN från Norrland:S Vi får se vad som händer....KIAN har blivit bucklig....orkar inte berätta nu! Och självrisken är tydligen nätta 5000 spänn....!!!:(
Å så i efterskott....!!!


Natti

ANORECTIC WHAT?

   2012-02-03 - 21:51:33

Jahapp....ja ORKAR faktiskt inte skriva så ofta just nu ....det är så mycket på G i mitt liv just nu:(
Den drastiska Ritalinökningen har medfört att jag inte alls är intresserad av maat och är nu nere på snygga, dryga 54 jävla kilo och läkaren börja idag snacka om anorexi å massa skit:S
Hos dietisten löd domen att jag HAR för liten del fett på kroppen, men annars e det ganska ok!


Är nu sjukskriven 50% till slutet av mars och jaaaah...ja vete fan vad jag ska skriva just nu faktiskt...kände bara att jag var TVUNGEN ATT VISA ATT JAG LEVER!!!

Jag funderar på å göra nå så stört som å dra ut i köket å BAKA nåt keff....BARA FÖR ATT MAN KAN!!!:S

Ledsen förresten över den dåliga bildkvalitén...mobilen e såklart på lagning, systemkameran likaså....å ja LIDER:(

JAAA DE SKA JAG FAN GÖRA.......LOVE u mah folks!
SENASTE ALSTRET...


FÖRRA JOBBET...MYCKET ENKLARE ÄN DEN SISTA .....

RSS 2.0