ENOUGH!!!

   2013-10-31 - 18:24:00
 

CIVILFÖRSVARET

   2013-10-28 - 19:10:25
Nu blir det så att jag kommer hänga med i Civilförsvaret. Tänkte börja med att gå utbildning i krishantering och även ingå i den krisgrupp som finns i Östergötland bla.
Det hade varit bra egenskaper då jag satt med i "pissing people" men jag kommer trots mitt åtagande i CF ICKE att ställa upp för "pissing peoples" skitorganisation med deras mygelpropaganda, ekobrottslighet, lögner, förtal, trakasserier å annan skit!!!
 
Så är det...jag kommer satsa mer på delen krishantering och att själv utbilda andra. Då även i självförsvar. Det är de första utbildningarna jag kommer att satsa på i första hand för det intresserar mig.
Vid mötet idag med CF så sa de att jag verkade vara en tjej med GO i och det stämmer ju rätt bra det=)
 
Jag kommer antagligen också att kämpa för at få igång FRG i Finspångs kommun.
 
Dagen har varit sjukt grå och regnig och vi har legat i sängen mest hela dagen och tråkat både jag å bobby!
 
 
 
Det som är bra är ju att man får alla utbildningar bekostade och då även resa och logi! Vissa kurser får man även tillräkna som högskolepoäng.
 
Nä nu ska jag slappa lite igen....kanske käka lite mango ( Jag har gett mig in på en sockerfri vecka, men det går rätt bra faktiskt.)
 Var och handlade massa sådär sjukt nyttiga grejjer förut...men just nu är annars bananerna mina bästa vänner=D
 
 
 
 

HELGA NATT

   2013-10-27 - 21:17:26
I natt sov syrran å Pata här. Dom var på Oktober/200-års kalas på Nyhemsskolan och skulle gå de ynka metrarna hem till mig på natten. Vid 24-tiden ringde Pata och frågade om jag kunde köra hem hans bror senare på natten och jag sa ok, ring sen då. Vid 02 ringde dom och var redo så jag åkte bort och hämtade dom, körde hem Mange och sedan fick ju syrran å Pata tuppjucket. Klockan var strax efter 02 och eftersom det skulle slå om till vintertid klockan 03 så var det nåt event på torget i Motala. Sååååå....med lite övertalan åkte vi dit, med trött hund, fyllespysjuk karl, tiden mot oss, tvn på hemma, dörren olåst och utan varken strumpor eller bh så körde vi...(De mutade mig rätt bra måste jag säga:P)
Precis utanför Finspång så blev vi stoppade av en kille som stod med varningsblinkersen på vägen. Han sa att det ligger ett rådjur mitt på vägen bortanför bilen och att jägare var på väg och att vi kunde köra förbi det på sidan i alla fall. Och där låg det:( Precis som om det bara lagt sig för att vila, kåg det där och tittade sig omkring på all uppståndelsen omkring den lilla stackaren:( När vi åkte hem igen så var det bara en stor röd blodfläck kvar på vägen R-I-P- lille vän, antar att den lilla älsklingen hade brutit benen:'( sov gott! <3
 
Vi hann i alla fall till eventet, loggade cachen och åkte hem igen...käkade lite å somnade och i dag har jag legat på soffan hos mamma och pappa typ hela dagen tills nu ikväll när jag åkte hem å syrran å pata hämtade sina saker och åkte hem till Kulla.
Vi var hemma vid 04,30 i natt eller nåt å jag sov på soffan för fylletrattarna snarkade så jag höll på å vibrera ur sängen och jag var ju klarvaken.
 
Nä nu är det sovdags, är fortfarande sliten..Puss på er alla....btw ska jag nu låta bli socker i en vecka....hur ska de gå vojvojvoj!!!
 
 
 

Boll NO:8

   2013-10-25 - 18:11:16
I dag har jag varit hos läkaren, nu ska han tydligen skriva ihop en bibba med dokument och ett pappersrecept (back to 1985?) eftersom man bara kan få Metamina på ett sådant. Sedan ska jag ta med det till det apotek jag väljer...för jag kommer sedan endast att kunna hämta denna medicin på JUST DETTA apotek eftersom dom sänder in en licensansökan till läkemedelsverket. Men inom några veckor så ska jag vara igång på detta Amfetaminkeff:S Är ju inte samma Amfetamin man "köper på gatan" men är likväl Amfetamin, finns ju en radda olika varianter av detta som allt annat.
 
Bobby och jag har varit på långpromenad, och nu i eftermiddag så gick vi ut och sparkade tassboll och hade lite hjärngympa med godis=) När vi kom in ville han fortsätta med sin fina blåa boll men den sa POFF:( Min stackars lilla goa älskling har så vassa tänder ju:( Sen satt han å var jätteledsen när jag la upp bollen så han inte kom åt den mer:(
 
2-5 januari ska min syster ta med mig på en liten tripp några dagar...resan går till Polen=) Det kommer ju bli skitskoj=)
Å jag som alltid trott att Polen är grått å alla åker omkring i sina gamla slitna LADA har ju rätt fel omm an kollar in stället lite;)
BOLLKALLE
 

BARISTA

   2013-10-24 - 22:06:40
Jag funderar på att utbilda mig till Barista=) Tänk att få hålla på med att vara kreativ hela dagarna:) Det skulle ju vara det absolut perfekta jobbet för mig...å nu när jag börjat dricka "kaffe" med=D kolla in vilka asnajsa coffe-arts det finns=)
 
 
KLICKA HÄR FÖR VIDEO
 
 
 
 

BABY BOO

   2013-10-23 - 21:11:08
Herregud vad liten baby Boo var i början=D Helt bedårande, men han är rätt bedårande nu med faktiskt.
Idag har han dammsugit mattan i vardagsrummet åt mig, det lät ganska kul varje gång han fastnade med sin tunga i slangen ...som en tandläkarsug ungefär x5=)
 
Låter bara bilderna tala för sig själva idag tror jag allt...check it out!
 
JOEY
 
Säger ju att han vill bli lokalvårdare när han blir stor=)
 
Baby Boo
 

RIKT LIV!

   2013-10-22 - 21:32:29
Vad mycket jag har hunnit med idag och vad mycket mer LEVANDE jag har känt mig idag mot vad jag har gjort på väldigt länge.
Mycket är nog pga. de nya mål jag satt i gungning nu tillsammans med min PT som är så jävla GRYM som bara en PT kan vara:P
Har kört upp Anne och Cattis till Skavsta i pissande spöregn och innan det var jag ute med Pia, Lukas och Bobby en timme i skogen och slaskade ner oss=D.
På eftermiddagen tog jag en tantvit och sen har jag nu i kväll varit hos mor och far och fikat lite och busat vovve. han lärde sig hoppa upp på en pall och sitta där....ja det var ju inge svårt direkt;)
 
Ganska kul egentligen att min PT var en av dom man satt och skrattade år i Big Brother år 2004 (året då carolina Gynning vann) och han har även varit tillsammans med henne innan det. Minns inte ens hur vi stötte på varandra för några år sedan nu...tror det var via statist.se eller något sådant, när jag kollade jobb=)

Håhåjaja, världen är som sagt i alla fall rätt liten=)

Känner mig glad och lugn idag!
Har gjort dagens "läxa" så"PT" inte behöver skälla på mig heller  *nöjd* kan säga att jag har träningsvärk redan sen igår...:P
 
Så här snygg blir man när man lekt i spöregnet med lukas i skogen=D
 
Småsur "hotdog"
 

PT

   2013-10-21 - 20:26:00
Idag har nu jag och min Personliga Tränare som jag nu börjat jobba tillsammans med lagt upp en första plan i steget mot mina mål. Det känns så jävla bra på ren svenska att jag nästan bara vill SKRIKA=)
 
Han vet vad han pysslar, jag väljer att inte lämna ut namnet på honom, han är ändå inte härifrån. Känner någon igen honom från någon reklam eller film så är det bara kul....men låter honom vara lite anonym sålänge.
 
" "Taj Majal"!
Arkitekten var psykiskt sjuk.. men han gav oxå världen världen vackraste slott.. som representerade kärlek. Tänk att din kropp är din taj majal och den måste behandlas med kärlek inte självplågan! stor skillnad på att njuta av något snarare än att känna sig tvingad till det.. där av situps, armhävningar och matdagbok i samband med en grundläggande känsla av ny programvara och vilja!"
 
Citat från "BR" min PT
 
 
Det känns i alla fall SKITBRA och i morgon ska jag dra iväg bobby på en riktig långpromenad om det inte regnar innan jag sedan ska skjutsa Catharina och Anne till Skavsta för en tripp till Malta=)
 
Eftersom min PT ser ut såhär så MÅSTE väl för fan jag kunna komma i skaplig form med, nu när jag har alla de bästa förutsättningarna man kan ha!?! =D
 
 
 

SANT!

   2013-10-17 - 23:20:47
 

APATI!!!

   2013-10-17 - 14:44:01
 

--------------------

   2013-10-14 - 20:01:26
 

SHAKE IT BABY SHAKE IT!!!

   2013-10-13 - 20:55:00
Tänk att det finns så jävla patetiska människor därute:) Dom är dessutom så jävla tröga att dom inte fattar att man med dagens teknik jävligt enkelt kan ta reda på var en IP adress befinner sig så det var inte svårt att klura ut var en härlig kommentar kom ifrån....Jag vet VEM som är sjuk i huvudet...SLUTDISKUTERAT!!! =D Å då handlar det ju inte om MIG som dessutom lurar både försäkringskassan och skattemyndigheten....jag borde vara jävligt försiktig om jag var en person i en viss familj!!! =D Annars bor dom snart i tält med återbetalningsskyldigheter på några miljoner för fiffel!!! HÄPPÅRÄ=)

SÄNGLÄGE

   2013-10-13 - 18:56:22
Idag har varit en riktig deppardag tycker jag:( Ingenting har känts roligt så jag har legat i sängen mest hela dagen. Som tur var lekte Bobby och Arrak ute förut så han har fått springa av sig lillskrutten (RAAAAAAP, sa han förresten precis nu där han raffsar i fotänden av sängen:D) På förmiddagen gick vi i slottsparken lite och mötte en liten mix som hette Laban som ägdes av en Thailändska å hennes man. Jag fick fota henne bland broarna och så gock vi ihop en bit å pratade. Laban var en mix av Lhasa hapso/dvärgpudel och papillon.
 
Inte ens kolla på tv är kul idag....nu har vi precis pillrat i oss lite mat jag å bobbsen och vi längtar till klockan är tillräckligt mycket så Bron börjar på tv. Får väl se hur det kommer gå, om jag kan hänga med idag alls...läsa går inte, inte ens bläddra i tidningar...har ju lagt ritalinet på hyllan igen för jag blir så rastlös och står på en ökad dos med Strattera...men har blivit mer apatisk sedan bytet igen och nu ska vi nog testa Metamina. Den måste man ha licens på så den får ja väl hålla hårt i ;)
 
Funderar på om jag ska ge mig iväg å rida nån dag snart...eller skaffa träningskort igen...nåt MÅSTE ju hända i alla fall!
 
 

BLOMMOR

   2013-10-13 - 00:10:00
Var med familjen och tittade på alla enormt vackra blommor från Juhas begravning som var igår...
 
 
 
 
 
Här varit hos mamma och pappa nästan hela dagen å syrran har varit här med:-) vi käkade dillkött å på kvällen bjöd ja å syrran på sushi här hos mig å Bobby. Lärde syrran göra..hon hade aldrig prövat...de blev snygga å goda:) nu sova nattnatt

BROKEN HEART!

   2013-10-11 - 18:52:00
Jag orkar inte längre!
Jag har senaste året levt med någon som lever sitt liv i en parodi på filmen Sökarna...det ska tas om han om "allvarliga saker" som är hemliga och polisen inte kan göra nåt åt, men jag anser att är det allvarliga så är det väl DÅ polisen tar det på allvar?! jag är trött på att bli utnyttjad...för det är det enda jag känner att jag blivit senaste tiden!!!
Mina behov har aldrig varit av betydelse, det har BARA handlat om vad han han HAN velat och behövt! Det är NOG nu...jag önskar vi kunde skiljas som vänner som vuxna människor men han är inte mogen nog för det....jag är TRÖTT TRÖTT TRÖTT på att behöva räkna mina mediciner, städa efter, skjutsa runt på och va morsa åt någon som ska kallas vuxen! Minns inte en enda gång då du frågat hur min dag varit och verkligen lyssnat och varit intresserad...:(
 
Saker som för mig varit stora som jag berättat har du inte lyssnat på när jag berättat och jag kan inte prata med en vägg....jag har funnits när du behövt prata av dig...men var har du varit?
Jag har kallats OTROGEN fast jag inte träffat en käft...!!! Hur kul känns det?
 
Kommer säkerligen att sakna dig jävligt mycket emellanåt...livet ÄR TUFFT!!! :(
Men redan den dagen i januari då du kallade min döende hund, min bästa vän för hundjävel så hände det någonting:(
kan aldrig förlåta det och det har suttit i mig som betong i hjärtat att du ens kunde säga så....jävla skit nu kommer tårarna ...minns hur bra vi hade det i början....men det är över nu...long time:(
 
Önskar dig all lycka i livet, att du lyckas med det du strävar efter och kan lämna "det smutsiga" i ditt liv och istället blicka framåt med positiv inställning och att du finner drömmar i livet som du kan längta efter och sträva efter att uppnå istället för att kasta bort ditt liv s om du gör just nu:(
 
Jag har försökt....kämpat och försökt förbise mycket...men jag KAN INTE leva med någon som bara är med mig för att själv kunna dra nytta av det:(
 
Jag slutar mitt "jobb" på LFV för nya utmaningar och kommer inte att vara i stan mycket alls framöver heller...och du har fått ett jobb....det blev ett problem för dig:( Att jag inte alltid fanns tillgänglig när DU krävde det....men JAG DÅ? jag har med "jobbat" och de dagar jag väl är hemma måste jag ta hand om tvätt, hund, hem ...allt....det fungerar helt enkelt inte längre...du blir alltid sur då jag inte bara släpper ALLT MITT och låter skiten ligga för att istället vara med dig...
 
Det finns ingen empati...ingen förståelse...och det har jag försökt kämpa med att acceptera att du ÄR sån....men jag klarar det inte längre...jag ÄR en känslig männniska...man kan inte bara TA man måste kunna GE också....men inte ens de pengar du är skyldig mig kommer jag nånsin få tillbaka...efter allt jag gjort för dig...tom. då jag ville vara med och begrava en gammal vän som lämnat oss blev det ett problem för dig...så jag gick aldrig dit...den dagen kommer ALDRIG tillbaka, min chans att ta farväl av honom är förbi!!!
 
 
Jag önskar och hoppas du finner frid i livet......<3
 
VÅR SÅNG!
 
 
 
 

6 SMÄRTSAMMA MÅNADER UTAN DIG VID MIN SIDA!

   2013-10-08 - 15:23:00
 

HALVFART

   2013-10-07 - 14:35:24
J dag går allt på halvfart känner jag. Bobby har lyckats bita hål på inte mindre än 4 bollar på ett dygn (nu har jag insett att det varit för lite luft i dom, därav problemet. Varit med Catthis i stan ett varv å köpte 4 nya bollar idag....den första tog 15 sekunder innan den va paj:(
 
Nåjaaa....jag är lite kass på att uppdatera nu igen....men det är jobbet å rutiner som gäller...:( Just nu ligger jag i sängen å vilar en stund, men ska ta å åka ner till Catthis igen sen i kväll å fika lite. Börjar känna att jobbet inte är rätt plats för mit after all...vete fan varför det kommer just nu?=(
 
Idag har jag en massa ÅNGEST som suger sig fast i mitt bröst och VÄGRAR lämna mig ifred...blir galen snart. Jag har slutat med Ritalinet igen för jag blev ju helt koko på det som förut, så nu har vi bara ökat Stratteran istället och det mår jag bättre på. Bra för det är ju en "snällare" medicin=)
 
Ska nog ta en X till och ta en kärringvil till en film....å så hoppas jag att ångestklumpen lättat när jag vaknar till liv igen....löve
 
RSS 2.0