BLOGGSVACKA

   2010-11-29 - 12:27:46
Ni får förlåta mig att jag har en bloggsvacka just nu...men det är antagligen att jag inte har samma behov av att skriva av mig som förut så se det positivt=)
I dag tvättar jag och Joey, vi skulle börja 07.00, men vaknade till 06.50 sen somnade vi om till 08.00 så det är tur att vi hunnit tvätta allt i alla fall:) Så är det då man inte vill ha egen tvättmaskin;)
Joey åt ingenting alls igår och var inte alls på humör för någonting, men idag har han ätit lite och vi har varit på långpromenad i kylan och snön. Det är massa snö så det blev en tidig vinter i år. Men hellre det än regn, mörker å geggamoja:S

Nu ligger Joey i sin luddiga säng bredvid mig med sin orangea filt på sig och snusar gott...blir väl hej i luckan strax då matte säger att hon ska gå i tvättstugan och hämta kläderna. På Bruksgatan fick han följa med i tvättstugan och hjälpte mig varje gång...här sitter en stor skylt på dörren in till tvättstugan att det är förbud mot hundar...men ibland brukar jag SMUGGLA in hoonom ;)

Jag har blivit helnojjig på stövlar:) Kan vara att alla stövlar ju sitter mycket bättre nuförtiden med min minskande kroppshydda:P
Sitter på Tradera och letar stövlar typ hela tiden...dom har ju även nya stövlar där såklart. Jag är inte mycket för att köpa begagnat, men i alla fall...man kan hitta godbitarna som folk missar=)

I helgen var det julpyssel hos mamma å pappa...men jag pysslade istället med mitt silver såklart=)
I fredags var jag på Nyföretagarcentrum och pratade om den lilla butik som ägarinnan vill att jag ska ta över, men jag vet inte om det är någon större idé att driva något i Finspång...EGENTLIGEN???!!!
 
*Nu snarkar Joey*

Jag har börjat lyssna massa på Vybz Kartel, han är verkligen svinbra...har inte lyssnat så slaviskt på han förut, men nu så:D
Sen kan jag gratulera Carina och Billy som fick sina små tvillingar i fredags så nu har dom plötsligt 4 stycken döttrar:)
Det ballaste av allt var att dom delat på allt systerligt fast dom tom. är tvåäggs tvillingar=)
Dom vägde exakt lika mycket och var dessutom exakt lika långa:D
Molly och Paulina!!

 STORT GRATTIS!!!Annars då...jao...livet knallar på, jag struntade i att ha praktik på Finbageriet för ev. anställning. Det kändes som om jag inte riktigt platsade där..det hade jag säkert tröttnat på ganska snart:S
Nu kollar jag efter annat=)

Jag lägger in lite nya bilder också...lite bra och lite dåliga kvalitetsmässigt, en del är tagna i mörkare miljö med mobilen och det blir inte så speciellt bra. Konstigt man inte kan trycka dit en kamera när man ändå bygger en mobiltelefon värd 6000 spänn:S

Ett av mina verk=) (Ninemile Design)"Mommo" har nu gjort även en grön fin tröja i chinellgarn=)

Josse i sitt rätta element;)Min kropp ändrar sig som sjutton ännu och ju mer jag äter ju fortare fortsätter kilona att rasa av mig:)
Fast nu börjar det nästan kännas som om jag har en ätstörning:S


Låg och slappade i mammas säng och då kom Mr. Lurv och ville vara med å mysa under täcket=)
MYSMYSMYSMYSMYS!!!!!


Vaktar sin kaka matte gett honom så att inte stygga "moffa" ska ta den!!!


Concertan gör mig fortfarande klarvaken i princip dygnet runt varje dag...så här snygg blir man när man tagit Stilnoct för att få sova lite...*haha*
WINTERTIME

   2010-11-22 - 15:28:12Idag vaknade jag och Joey klockan 05.45 i Kulla. Vi har alltså varit hos syster å P hela helgen=)
Vi har tagit det lugnt...varit på promenad runt gärdet, spelat sims, käkat å slappat.
Vi åkte hem tidigt eftersom dom andra skulle jobba och vi skulle ha tvättstugan 07.00.
jag och Joey gick på långpromenad i snön när vi fixat tvättstugan...Joey ÄLSKADE ATT FÅ RAFFSA å KRAFFSA överallt längs med hela promenaden.

RIFFS....


RAFFS...


FILLIBOMBOMKRAFFS!!!


NEJDÅ VI SAMLAR INTE ALLS PÅ SNÖBOLLAR...:S


JOEY VÄGDE TVÅ KILO MER ÄN HAN BRUKAR NÄR VI KOM HEM HAHAHHA!

KULLAPYROMANEN MED STORT P FICK EN PYROMANKORG ATT PYROMANA SIG MED OCH PYRA MASSA PYROMANVED SÅ PYROMANRÖKEN PYRDE!!!
VI ANDRA GICK IN FÖR VI KÄNDE VI LÅG LITE PYRT TILL:p


GILBERT HOPPAS PÅ NYA KLÄDER !!!


I KULLA FICK VI KYCKLING.....EEEH NEJ FÖRLÅT LAX..;)...MEN MAN KUNDE JU TRO NÅT ANNAT JU!.

TOMTEN E TIDIG I ÅR=)För övrigt så ringde en som har en butik idag hem till mig och frågade om jag vill ta över den...nu ska jag kolla över bokslut och så för butiken så får vi se=)


SCCHHHLUUUTT!!!


JOEYS STORA DAG=)

   2010-11-15 - 20:29:31Oj...så fort dagarna går och här har jag suttit och lovat att skriva mer å hej å hå....
Men så har så mycket hänt senaste tiden...Joey är sjuk han har nu fått diagnosen CUSHING SYNDROME....så nu har han alltså TRE diagnoser...men han är ändå lika pigg och levnadsglad som alltid:D
Nu har han fått börja på en medicin till VETORYL korttr ca 700kr i månaden ..men han e som jag sagt tdigare värd varenda öre och jag så skulle få sälja varenda liten pryl jag äger så skulle jag göra det för hans skull.
Jag undrar dock vad det är för någe i de där kapslarna för man får inte ens ta i dom om man är eller planerar att bli med barn:S Men jag tycker mig faktiskt se en liten förbättring på Joey redan i att han inte e lika kroniskt hungrig som han varit sista veckorna och som var en av orsakerna till att jag kände att något var fel.

I fredags fyllde Joey 12 år ...eller ja det är den födelsedagen han fått eftersom det var den dagen vi hämtade honom på Arlanda, jag mommo och gudmor Heléne:) Snöstorm var det...årets första snö!

I går hade han i alla fall kalas för släkten som vanligt och det var SUCCE=)
Lite extra skojsigt var det då vi skulle blåsa ut ljusen på tårtan som jag gjort...och vi efter en jävla massa blåsande å frustande insåg att de var nå fel och läste på förpackningen till de OSLÄCKBARA TÅRTLJUSEN!!!!!
HAHAHAHA smart misstag av mig som köpt dom lixom;)

årtan innehöll i alla fall bland annat blåbär, marshmallowfluff, jordgrubbskräm, jordgubbsgrädde, marsipan och en scooby bild=)
hela kalaset var i Scoobytema såklart:)
Passade på att ha en rolig 1-kronas auktion där alla damerna i släkten fick fynda allt från smycken till kläder=) drog in 260 spänn...schysst;)Lilleman var helt slut efter kalaset!ör övrigt har jag värsta pissångesten för idag har jag hämtat min och Joeys nya bil...och med det har vi parkerat fårrden i garaget...men den får kanske komma ut nåt mer innan vintern är ett faktum på allvar!
Förra veckan var det snöstorm och jag var i stan å slirade omkring med mina snygga sommardäck:) *mi like*
Så då ringde jag till KIA och dealade till mig vinterdäck istället för sommardäcken som satt på bilen:P

I torsdags var mamma och jag på Ullared det var jättekul=)
min mamma e både söt, snäll å fin=) Å joey fick vara me mosse i Kulla under tiden=)

jag å marie funderar på att flytta.....till en öde ö där vi kan sitta ensamma och bara ha ångest över livet vilket vi antagligen skulle få redan innan vi kom dit....men vi får ju ångest för precis allting så vad spelar det för roll lixom...enda skillnaden där skulle vara att det bara drabbar oss själva!! *hehe*

japp nu måste ja packa ner en makrillburk å ta me till öde ön...den ska ja å Marie å Joey dela på :)
Det får inte plats med grejer på ön eftersom vi tre ska få plats me:)

Puss på er alla=)


STÖVLAR

   2010-11-06 - 14:21:55
Jahapp...nu har tiden rullat på igen och jag har inte hunnit skriva nåt ...:(
Nu ska jag i alla fall lista upp lite stövlar jag tycker e snygga och jag hoppas jag ska kunna hitta dom som känns så helrätt lixom...
Hjälp mig vetja=)

HALÉNSBRANDOS
ELLOS

OKÄNT
RSS 2.0