Jobbig helg!

   2022-10-17 - 00:22:12
God kväll där ute i alla stugorna, jag drar ett litet inlägg här så hoppas jag att tiden går lite snabbare.
M har jobbat 12 timmars natt hela helgen och jag har legat vaken största delen av tiden pga. Värk i kroppen.
Jag söker efter ljus och lykta nu efter en specialistläkare med spetskompetens på just långvarig, behandlingsresistent smärta! Det räcker nu! Jag tål som de flesta som följt mig här väldigt mycket smärta men att gå så länge som snart 30 år med skiten och det bara blir sämre med tiden...Jag behöver mer hjälp än jag kan få här!
 
Fått höra att någon tycker min blogg är lite väl "vågad" med tanke på mina bilder på mina ocensurerade bröst. Men då jag själv sökte information inför min egen operation och snubblade över ett liknande inlägg så blev jag oerhört glad och tacksam! Jag fick veta vad jag kunde förvänta mig både innan, under tiden på kliniken och läkningen efteråt. 
Jag bestämde mig för att göra en liknande serie inlägg om min operation för att visa att framförallt med kombinerat lyft är ganska rått och inte bara att peta in en bulle silikon i ett hål i bröstet å sy igen! HÄPP så e allt klart ungefär!
Nej, jag bestämde mig för att ni, mina läsare skulle få ta del av MIN historia vilken faktiskt ändå rimmar ganska bra med övriga jag läst men med tanke på att det då varit/är MIN egen resa och alla är unika!
Jag funderade ett bra tag på om jag skulle lägga ut ocensurerade bilder eller ej men då jag i dessa andra bloggar sett att man inte skylt något så bestämde jag mig till slut för att låta även Er att se processen i bilder!
Japp, nakna bröst under olika stadier av läkningen är vad jag bjudit mina läsare på! Inte för att det är glamoröst, inte för att det är pirrigt, inte för att söka bekräftelse utan för att informera andra och för att jag varje gång jag framför allt är utomlands ser X antal tuttar glatt vandra mellan solsängar och baren! Dvs. Det är BRÖST, alla kvinnor har bröst och för mig är det en kroppsdel, jag tycker isf det är värre med alla tonårstjejer som går med så minimala jeansshorts att halva röven hänger ner naken under eller de större tjejerna som gör likadant och dessutom kryddar på lite extra med en croptop är lite mindre smakfullt. Men alla har rätt till sin åsikt!
 
Nu kommer inte jag springa omkring halvnaken på varken stan eller stranden men jag vill säga att min blogg är ingen speciellt jätteunik sida pga. Mina foton!
Jag opererade mig egentligen främst pga. Min smärtproblematik där alla slags top och behåband orsakat så mycket tryck på axlarna att jag vid ett tillfälle på riktigt då jag jobbsdebpå en IFK- match höll på att svimma! DÅ Bestämde jag mig för att göra detta och att betalande 80.000kr det kostade nu när landstinget vägrat betala fast jag varit på utredning för det! Folk kan ju faktiskt som jag ha fruktansvärda problem då det handlar om att de påverkar och påverkas av sjukdomar där dom gör kroppen värre. Jag har resonerat så angående kostnaden att jag har gjort detta för att åter igen försöka göra ett steg av vad jag kan påverka själv då jag alltid kommer få leva med denna smärta som aldrig kommer försvinna. Det räcker med det som blir kvar, som är utom min kontroll att göra något åt!
 
Operationen är klar, läkningen är så pass långt gången att de nu bara formar om sig, mjuknar och kapslar in sig och med detta så finns liksom ingen anledning att lägga upp ytterligare bilder . Men efter op ville jag vida hur det även ser ut när man lyft och även flyttat bröstvårtorna!
 
En fråga jag ofta får är om jag inte får ont i ryggen av dom nu, vilket jag och min kirurg diskuterade innan op. Också då jag ju inte var ute efter bomber utan reducering av smärta och samtidigt öka på volymen lite. Då man i mitt fall la implantaten under bröstmuskeln skulle jag i princip kunna ha hur stora implantat som helst (nja mednlite överdrift kanske) utan att få problem. Vanliga bröst ligger utanpå muskeln och har inte alls samma support!
 
Nog om tuttar nu!
 
Hur mår ni?
Här blåser vi bort och jag tillbringar stor del med att kolla på serien "Jane the Virgin" som är en ganska B serie, men fängslande, rolig, färgglad och med något som sker hela tiden! Min syrra sa -fyfan vilken skitserie, vad är det där vilka dåliga skådespelare!!! Men det SKA ju vara sådär i den här serien och det är en del av det roliga! Ni hittar den på NETFLIX! SE DEN!!!
 
Nej nu ska vi försöka nakna jag o djuren! Blivit dåligt med sömn i helgen då jag vaknat av ryggsmärtor deluxe och knappt sovit alls! 
I fredags hade vi även kalas för Bella dom äntligen fyllt 18 år och som nu kanske ska med mig och Pernilla på krogen om några veckor😁
 
 
Nä nu är det dags att sova igen, somnade men vaknade igen sånskanförsökansomna om igen!
 
God natt alla fina så hörs vi snart igen! ❤
 
 
 

Jösses

   2022-10-05 - 22:26:02
Insåg plötsligt att jag inte bloggat på skitlänge oxh det är ju kaos för fan!
Jag har haft en period liknande en berg och dalbana sista månaderna där jag försökt sova bort det mesta av dagarna för att slippa tänka och känna tillsammans med att kolla in netflixserier!
 
Igår julstädade vi kontoret!🤭
Där inne blir ju i princip inget damm men eftersom vi bytt dörrar varav även balkongdörren där uppe så var det lite damm i alla fall. Nu dammade vi allt, tog golvet och har stängt dörren så det är liksom klart😂
 
Jag har börjat sänka kraven på mig själv och bestämde att jag skulle plantera om blommorna i vardagsrummet och inte kräva av mig själv att ta alla. Så det blev faktiskt av. Dagen efter tog jag resten av nedervåningen och dagen efter det övervåningen. Det blev ju kanon och det behövdes då det var 6 år sedan sist!
 
Annars händer inte mycket! Läkaren på rehab frågade idag om jag gått ner i vikt för muskler I ryggen försvunnit men det är ju för jag inte kunnat träna överkropp men börjat så smått nu igen. Allt på grund av bröstoperationen. 
Dom läker förresten väldigt bra nu och är bara ömma när man trycker på dom. Jag tror dom börjar få sin slutliga form så smått!
 
Måste visa bilder på Sumo och Gizmo som är här ibland på dagis. Gizmo är 5 månader nu så det är full fart då dom är här.
 
Häromdagen slogs Bobby och Steffe med grannkatten Doris i taggbuskarna, det gick sådär!😬
 
Ovan en bild på boobsen i alla fall! 
Och en bild på en fuskpäls jag är sjukt sugen på men gärna vill känna lite på innan köp!
Nu ska jag sova!
 
Nattinatt och på återseende!
 




RSS 2.0