RITALINLÖS NÄ RASTLÖS

   2013-08-30 - 12:02:30
Lite bilder på ett av momenten på jobbet...spiralbindningar med informationsmaterial till polishögskolan!
 
Nu har jag satt igång å dosa Ritalin igen oh jag är ju uppskruvat GRANDE:S Men vi testar en tid och ser vad som händer=)
Får i alla fall en jävla massa energi å dragkraft att göra sånt jag dragit mig för, som att ringa Telia, boka hundkonsultation å massa sånt. Känner mig också social och vill träffa alla nya och gamla vänner mer ...MEN STOPP!!! Jag måste komma ihåg att dr i bromsen...LITE I TAGET! Tänk på att du inte vill bli som du varit Frida...minns du då du inte kunde ditt eget telefonnummer? Inte visste var jag lämnat JOEY på morgonen? Glömde hämta honom? Och då var han dessutom ALLT I MITT LIV:S
När jag inte ens klarade av att kolla på tv på 9 månader...nä fy fan bättre ta det lite bananas och låta det gå BRA istället=)
 
Snacka nyss med syrran, dom är på väg med tåg till Oslo och hade haft resesällskap med Prins Carl-Filip sedär ja!Nässta tisdag ska jag på röntgen å massa skit och i dag fick jag en tid till för röntgen av lever mm. så nu kommer jag hänga på Vrinnevi en del igen med...jobbigast är att det är massa jävla fasteprocedurer och trams med det oxå :( Nästa vecka ska jag mao jobba andra dagar och kommande 2 veckor har jag någonting nästan varje dag inbokat, känns lite stressande men samtidigt kul!
 
I dag får det vi lite jobb-bilder och så vill jag bara nämna att Expressen nu kommer att granska lite saker =D

RENSA OGRÄS!

   2013-08-26 - 22:32:00
I morse då vi gick ut för att kissa höll Riksbyggen på att rensa ogräs och annat utanför. Bonny kastade sig naturligtvis in i arbetet med fluff å päls se sånt nöjt grin han har för att han fick hjälpa till...=)
 
 
 
Eftersom min lille kulle nu har dubbla hörntänder nere så har vi haft dragkamp idag å vips så var åtminstone en av dom väck=) Bobby blir stenrik å tandfen en fattiglapp på kuppen i den här takten. Det var tand nummer 5 som rök=)
Idag skulle han absolut bära bilnyckels så det var bara för matte att lyda order...
 
Det är lite kul att han  är så mycket för att bära på saker...om jag handlat så sliter han i påsen och ger sig inte förrän han får någonting ur den att hjälpa till att bära hem...
 
I dag har vi varit hos Cattis, och hos mamma  ett varv, annars har det varit ganska lugnt. Dags å ladda för "jobbet" i morrn.

TRISTESS!

   2013-08-25 - 20:16:23
Idag har jag nog mest varit frustrerad, uttråkad, och besviken, förbannad!
Ville inte gå ur sängen i morse, det är ju fan att man ska va så morgonpigg. Kunde inte ens somna om på TVÅ x :(
Nu åter till en diskussion jag inte blir riktigt klok på....finns nån som kallar mig PUNDARE för att jag har bla. Xanor utsktivet som behovsmedicin. Denne person har även en polare som röker på VARJE jävla dag och de proppar även i sig lite olika piller de får tag i här å var emellanåt. Är JAG då en pundare i jämförelse med andra? Mina mediciner är ju föreskrivna för MIG..??? Tydligen är jag MER pundare än personen som röker på varje dag i dennes ögon...jag vet inte men det KÄNNS i alla fall som om det inte riktigt stämmer...är man pundare för att man får en narkotikaklassad medicin UTSKRIVEN mot ångest? Eller är man det när man röker varje dag å är allmänt flummisch? Ja FATTAR INTE? Kan nån säga ett vettigt ord tack!
 
Många olika känslor i min kropp idag....blandade...känner bara att så här kan jag inte ha det längre!
Känner mig utnyttjad:( Och jag säger det rakt ut dessutom!
 
Äh skitsamma...orkar inte bry mig längre...min energi går åt att försöka få en del människor att förstå sånt som för andra är självklart. Tydligen är det heeeelt oförståeöigt att jag kan bli sliten på miona 2x3 timmar jag är på "jobbet" fast man i princip levt under samma skinn som denne i ett års tid. Man har förklarat om och om och om igen hur det är att drabbas av utmattningsdepression, hur man måste börja lite och öka på sysselsättningen när man ska tillbaka i arbete, vet inte hur många gånger jag tagit upp detta...11, 20, 3000???
 
Amen det är ju ingenting får man  i alla fall höra och då undrar jag ....ÄR JAG OTYDLIG eller vill personen inte förstå/bryr sig inte om att lyssna??? Då jag hela tiden känt att personen inte lyssnat nån av gångerna så tolkar jag det till alternativ nummer två. När allting kretsar just runt denna person...ALLT ALLT ALLT ska vara till dennes fördel hela tiden! Och jag även vet att flera i närmsta omgivningen haft diskussioner med peronen om judt detta ....då är det nog inte heller mig det är fel på...:(
 
Tråkigt att det ska behöva vara såhär...att något som kunde blivit något bra blev sån skit:(
 
 
Bobby har tappat tand nummer 4 idag...eller ja jag pilla faktiskt ut den:P
 
Eftersom jag älskar mina hundar löjligt mycket så kommer såklart tandfen till Bobby:) Han har idag stolt gått omkring å skramlat med sin burk innehållandes 35kr 30 för tänderna och så den 5a han vann på lotteri förra helgen;)
 
Haft mamma här på sushi-lunch, hon verkade gilla det faktiskt....blev lite efterrätt med i form av vattenmelon och mango.
 
Nu har jag och Bobby varit på en promenad som innehöll lite sökande efter godis bland stenarna vi hittade på vägen, det var skoj. Nu ska jag nog ta hem någon film och kolla på. I morrn är en ny dag, ny energi, ny fan allt!
 
Kram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

FRÅN USCHI TILL SUSHI

   2013-08-24 - 22:00:38
Från att jag 2004 var på Phuket Fantasea år 2004 å smakade USCHI för första gången i mitt liv har jag inte gillat ens tanken på det. Men då jag i början av månaden var hos Lotten å Lasse med Cathhis i Sthlm och åt Lottens egen sushi så fick jag upp ögonen för denna skumma rätt. Så nu hör och häpna I dag skedde undret och jag tillverkade min egen sushi=) Enda missen jag känner är att jag ska öva lite på rullningen=) Så dom blir lite mer kompakta och snygga. Men jag är helt klart SUPERNÖJD med dagens bedrift:D *BRA FRIDA! -TACK! ;)
 
Har en påse sjögräsnudlar ligger här hemma som jag ska ge mig på nån dag när jag vågar:P Det är bara 9kcal/100gram i dom....återkommer med utlåtande då jag testat dom. Shit en helt ny värld håller ju på å öppna sig;)
  
 
 
 
 
 
Bobby har fått fnatt...insåg igår att han blivit könsmogen då jag kände nåt mysko dingelidong på honom då han duschade...den där detaljen som inte Jossen hade för att han var kastrerad ni vet:)
Han har ju blivit riktigt BRÅKIG och lixom trotsig sista veckan speciellt och nu har jag ju i princip fått förklaringen på varför. Han som var så SNÄLL har plötsligt förvandlats till ett naffsande, hoppande, klättrande, studsande, roffsande monster som bara hittar på en massa satyg som att äta sönder min fina korp i papp från Sundsvall, min kalender å en massa annat! Nu har han tappat 3 tänder varav en i går kväll eller i natt och idag en stor kindtand på kvällen uppe hos mamma å pappa ....shiiit vad det blödde kan jag säga:S Lite creapy, men det är ju så det ska va liksom!
 
Var väldigt ledsen över Joey igår kväll och när ja satt å grinade i datastolen så flög Bonny upp där han låg på mattan bredvid mig och kom fram och hoppade upp mot mig och undrade vad det var....han tittade på mig med sina underbara ögon och såg så frågande ut...sen vips så sprang han och hämtade 2 leksaker och la hos mig och sen satte han sig och tittade på mig igen...Jag är övertygad att han försökte göra mig glad...
 
 

TRÅKIGT MED HELG

   2013-08-23 - 18:13:00
Ja så är det faktiskt...!!!
 
Solen skiner och jag å Bobby var uppe innan 7 och tvättade så vi var klara på bara några timmar. Dagen har rullat på och jag har varit och hämtat ut några kassar(!) mediciner på apoteket igen...lika bra för frikortet går ut på söndag=)
Fått meddelande av min läkare att jag ska sättas på Ritalin igen på prov istället för Strattera. Mår ju bra nu och Ritalinet gör mig "mer rastlös", men de är oxå bra för att hålla kroppens vikt i balans:P
 
Vi har på svenska inte gjort ett skit mer idag...men funderar på om man ska ta Bobbsen å pallra sig ut på en promenad nu kanske...snart lyfter han väl luren själv å ringer djurskyddsombudet:S Nu gruffar han på Gråsuggan Dylan som legat på skänken i sovrummet i över en månad i alla fall...hmmm:S Undrar om de avhandlar nåt kul tillsammans kanske?
 
Jag har blivit beroende av blåbär:D

Fortsätter för övrigt att fölka Kristian Gidlunds blogg, förstår inte hur den mannen kan vara så STARK!

NÄR KAMPEN EGENTLIGEN REDAN ÄR ÖVER, HUR FAN ORKAR HAN ÄNDÅ KÄMPA?
 
 

HALVBRA DAG

   2013-08-21 - 19:05:31
I dag vaknade jag tidigt som vanligt, längtade till jobbet direkt men tog å slappade lite till istället. Blev alldeles för rastlös så jag tog ett bad...som vanligt med jycken hängande vid badkarskanten å ålandes under det å sörplandes vid golvbrunnen å krälandes efter plastfiskar, hårborstar å massa annat krams under tiden. Sen satt jag vid datorn ett tag innan jag stack iväg och fikade med "boendestödet" å jösses vilken trevlig fika vi hade idag:) Kändes som vi inte träffats sen typ -05 eller någe:O Mycket givande och det gjorde mig på superbra humör då jag sen gick på utvecklingsmöte med af, fk och min coach. Nu ska jag redan nästa vecka öka min arbetstid och v. 39 ska vi öka på en dag till i veckan.
 
När jag kom hem gick jag ut med Buset en snabbis, och sen har jag mest dragit runt som ett spöke här hemma...snackat med Bobby, spelat alla saga-spel som finns på facebook typ:S å bara varit rastlös!:(
 
Längtar till i morgon då jag får jobba igen. Jag behöver lägga MYCKET mer  tid på mig själv just nu....det finns ingen energi över för annat än jobbet, uppfostra Buset, byta umgängeskrets och dessutom jobba på min kosthållning...!!!
Känner jag behöver sitta i min grotta ENSAM!!! ta hand om MIG...och BARA mig!!! (förutom Buset bobby, men vi två är en precis som Joey är med oss).
 
 
 
Känns som om jag sitter här helt ensam just nu fast jag inte är det...ska det vara så?

JOBBAT

   2013-08-20 - 20:32:48
Ytterligare en arbetsdag avklarad och jag var på superbra humör i dag och måde så BRA att den nog är olagligt så jag pratar nog lite tyst om det:P
Har spelat lite fotboll med Bobby och städat lite i badrummet bland alla oöppnade flaskor och burkar som legat på hög alldeles för länge.
 
40 grader kulörtvätt=)
 
I morgon ska jag på möte med FK, AF och Eductus...jag som har sån TUUUR har ju 3 som ska sluta på jobbet inom nåt år ...så då kan det ju finnas plats för en sån som mig på allvar?:)
 
Trivs jättebra och människorna är helt underbara...llite kul var det idag att jag hade mer koll på arbetsuppgifterna än chefen;)
      Bobby tog lotter och vann 5 kr=)
Matte man SKA ha kläder på sig när man går ut!!!
min nya detoxare mixade frysta blåbär=D Så in i H*****E gott!!!
 
Nu bliré film å sänghäng GODNATT från oss=)
KRAAAAAAAM!

Å REGNET DET BARA VRÄKER NER...

   2013-08-18 - 19:09:51
Kom världens skur nu, och knallade lite nånstans med hörde jag=D Var ute med Bobby och skulle kissa precis då det började regna, men det blev inget kissa av för han såg att matte hade gooodiiis med sig så det var koncentration på allting annat än just det han skulle göra egentligen:S
 
Nu har jag varit i kontakt med Mrs. Rodney igen och nu ska vi planera att jag ska komma å hälsa på i England snart. Jag har även planer på att åka tillbaka till Jamaica i början av nästa år om inte arbetssituationen hindrar  det just då.
 
I dag har vi mest slappat jag å Bobby, kollat på film, fixat lite småsaker här hemma och haft ganska trist faktiskt emellanåt.
 
I morgon ska jag börja "detoxa" så jag kommer nog vara på ett jävla humör några dagar framöver:P
 
Känns det inte som om sommaren är slut? Kvällarna blir mörkare och nu är det ganska kyligt både morgnar och kvällar tycker jag. :( Usch!
 
Nä Jamaica land we luv!

 
 
 


HAHAHAHA

   2013-08-15 - 15:01:00
Jag tror jag får dåndimpen...!
 
 
Jobbet var skoj idag med....stackars stackars MPS som nu går miste om att de nog kunde fått hjälp av ett av Sveriges största tryckerier....men NÄPP! Det blir inget med det serrö:D
Glad att folk äntligen börjar inse vad denna pengakåta blufforganisation egentligen pysslar med:)
 
Planer på Jamaica efter årsskiftet...måste ringa Ruby någon gång...å kolla så ja kan komma å bo där:) Annars får det bli hos någon annan i raddan;)
Ska bli så skönt att äntligen komma dit igen:) 3v. Är planen, vi får se hur det ser ut just då med...kram

PRIDE & VARBERG IN A PACKAGE!

   2013-08-13 - 19:09:48
Nu har jag inte skrivit på ett bra tag igen...FYYYY! Men sedan sist så har jag både hunnit med årets Pride med C. hos Lotten Odh och Lasse. De bor ju numera ännu mera centralt i en jättelägenhet precis vid strandvägen. Det blev inga vilda festnätter i år, men jag fick i mig både rosé, rödvin å sushi å kan säga att Lotten inte bara är en superförfattare mm utan även e BÄST på att göra sushi=) och så har vi varit på en hundvänlig weekend i Varberg med mika, syrran å Pata och varit på strapatser som fårsafari, viskande skogar och strandmys å så en del fotboll såklart=)
Jag tänker inte skriva så mycket mer förutom att jag idag började på nya "arbetsplatsen" det kändes superkul=) Längtar redan till torsdag då jag ska dit igen...
 
BILDER PRIDE
 
          Ica-nissarna
 
BILDER VARBERG
 
 
 
 
RSS 2.0