NU ÄR DET JAG o MINA GRÖNA BRALLOR!!!!

   2008-01-28 - 20:34:14
Japp så e det...nu är det JAG som gäller ingen jävla annan människa i världen...har ni förstått vad jag säger???
Sitter här i mina gröna brallor och skriver lite...har hänt en del som jag ångrar och inte ångrar...alltså lite komplicerat e det...men jag vill inte prata om det här!!!
Känner att jag börjar vakna upp ur det helvete Johan försatt mig i och att jag skiter i hela jävla världen.
Håller på å kollar resorna till indien...thailand...eller kanske någe annat kul...får se vad man får tag på asså...=)
Om bara maestro kunde ge mig besked om mina pengar någon gång...hänger på det liksom!!!=( Vill fan inte vara beroende av honom...det är det sista jag vill....FATTA VAD HAN GJORDE:O det är nog först nu jag verkligen fattar hur jävla äcklig han e :O och vad han verkligen gjorde mot mig....FYYY FAAAAAN på ren svenska...

Varit på boxningen i dag...väntar på att tränaren ska kalla mig för provboxning i matchgruppen...gaaaaaahhhh...men jag VILL vara kvar i utv. gruppen några veckor faktiskt...så man kommer in i det igen ordentligt!!!

Så jävla kul o se Thelma ...hon boxades ju redan i gymnasiet=)
Har dock inte snackat med henne ännu...

Har haft en ganska bra dag...fått mycket kulor i skålen...såg ett akvarium i dag som ja blev skitsugen på ...ett runt som man har på väggen...men asså det var litet...vilket innebär mycket städning och så kan man bara ha små sardiner där i juh...och fan vad jobbigt om dom dör för ja glömmer mata dom å så ...=(

*Käkat frukost
*Målat köket
*Mindfullness övning
*Boxats
*Varit på stan
*Lagat mat
*ÄTIT MATEN:O
*Badat och varit mindfull
*Promenad med Joey.........mm

OUFF VAD JAG ÄR BRRRRAAAAA!!!!

.....höjer vingarna....

HAH SKITSTÖVLAR!!!

   2008-01-22 - 11:28:12
Kanske börjar jag äntligen fatta vilken jävla skitstövel han är...eller dom är skitstövklar båda två så dom passar så jävla bra ihop...LIKA BARN LEKA BÄST...eller va e det man säger hahahaha...Jag börjar verkligen fatta....men han ska ju fan inte tro att han ska komma ur det här utan någon som helst smärta...asså det är dags att betala tillbaka....nu får han fan betala de kläder jag köpte till honom som horan sedan klädde av honom när jag vände ryggen till!!! Inte mer än rätt eller hur....???? kommentera gärna:P
Hon visste om mig hela tiden men sa ingenting och sedan låtsades hon vara förvånad när jag hitta på na på internet hahahaha...mmm tjena...det konstiga är att jag är mest förbannad just nu ...på dom båda...!!! Ingen av dom är bätre...dom e lika nedsmutsade och skitiga båda två!!!
Vinnaren är JAG och ingen annan och så kommer det förbli!!!
Jag må ha släpat mig i skiten för det aset, men nu är det slut med det...nu är det dags att resa huvudet...dra bak axlarna och visa mitt riktiga jag igen!!! Varför ska jag krossas av en jävla idiot???
Han var underbar...men jag misstänker att det är det rätta jag som visade sig med tiden och det vill jag inte ha med att göra...ångrar bittert att vi ens lärde känna varandra!!!
Han är djävulen själv och flickebarnet kommer att bli sårat!!!
han hade ju gjort det innan han träffade mig...han var otrogen mott ett ex...har man varit det en gång så kommer man vara det igen...det slår aldrig fel...dessutom var hans farsa otrogen mot sin fru senast förra vintern och man blir väl somman lär...dom är likadana...sedan gömmer dom sig bakom präst och läkarkläder för att lindra skammen....undrar om ida vet att hennes kille e kriminell och nästan hamnat i fängelse...hon kanske borde ringa tingsrätten i den orten.
Vet mycket om Johan som hon troligtvis inte vet!!!

Tycker synd om henne men samtidigt är hon så jävla ful o dum så hon får skylla sig själv...hahahaha....fy faaaan ...!!!
Johan tror han är gud själv, sätter sig på allt o alla som kommer i hans väg!!!
Hon kommer bli besviken en dag:(

Nej nu är jag glad över mitt val att lägga männen åt sidan och koncentrera mig på min bebis istället...han kommer inte vara delaktig förutom att han kommer skicka pengar varje månad och komma och hälsa på . Precis som jag ville ha det för massa år sen=)
Marie och jag är förlovade:) vi ska nu skaffa nya ringar...blev ju lite hastigt på när det väl blev bestämt lixom...fanns ju ingen tid till sånt då...haha jag är dock inte lesbisk för det...för den som e intresserad=)

Varför smälte jag för hans jävla fjäsk??? han ville ju bara ha någonstans att bo!!!!!

Han borde slicka mina skor...åla sig i skiten för vad han utsatt mig för...i mitt hjärta kommer jag alltid att älska honom...men mina andra delar av kroppen kommer för alltid HATA honom!!! han borde få se mina förstörda armar...mina ärr...alla mina tårar...jag borde dränkt honom i dom!!!
Det värsta är att jag inte vet OM HAN FÖRSTÅR vad han gjort????????? det är det som gör mig mest leden LOVEKRÄNKT!!!(varning för känsliga en del kan uppfatta bilderna som starka)

   2008-01-19 - 11:48:17
Känner mig så fruktansvärt kränkt!!!

Den jäveln...fy faaaan...
I dag hörde Charles av sig igen efter såååå länge...kul...

det blåser ute och jag kämpar med mitt schema ...får nu samla glaskulor för att få göra min tatuering...för varje aktivitet jag tar mig för så får jag en glaskula...och för varje helt lager kulor i burken får jag lägga pengar i burken=) när jag nått ett mål får jag göra min tatuering=) wiiihooo...yeyeye synd bara att jag har andra planer...vänder det inte fort...fort som satan så kommer det inte bli någon tatuering...jag älskar dig min Marie...min blodssyster!!!

Tillsammans till sista andetaget...snart får vi ro...!!! Du har mitt blod i din kropp och jag har ditt...alltid tillsammans!!!


Ni kan fara åt helvete!!!!!

image124
hammare
image125
razor
image126
en halv dagsdos...i dagsläget är den dock utökad ytterligare
image127
mitt liv...vill flytta in
image128
en mindre skada i vintras...den andra armen är numera censurerad!!!


*lyfter vingarna*

VIDRIGA MÄNNISKA!!!

   2008-01-16 - 00:41:16

Japp nu har det visat sig att det jag trott hela tiden varit SANT!!! JOHAN som var otrogen mot mig med IDA som jag sedan förlät för att han sedan skulle göra slut med mig efter att ha lovat mig att allt skulle bli så bra igen och han skulle visa mig det....senast i jul frågade jag honom om Ida...han hade knappt kontakt med henne...tjaa varför man nu skulle ha kontakt alls med sin avslutade älskarinna....men se där ÅTER IGEN!!!!!! var min känsla den sanna!!! Jag visste det ....varför har ja annars tjatat om de tror han????? han nekade i jul...men ja hitta en sååå söööt bild på dom tillsammans på julafton i hans mammas hem...han är inte värd skiten under mina skor...jag önskar han vore DÖD!!! på riktigt DÖÖÖÖÖD!!!!!!!!!
Hur jävla falsk får man bli????? Jag litade på honom och det visste han...och han utnyttjade det så mycket han bara kunde!!!.....folk omkring mig...på dbtn...terapeuter säger att han beter sig som en psykopat och att han troligen är en...och jag har inte berättat annat än sanningen..men en psykopat är en person som inte bryr sig om vad andra känner utan bara gör allt för att få som han vill...bla....skit i han ....ja skulle vilja skjuta honom!!! Om jag fick skulle jag döda honom med mina bara händer...MEN DE FÅR MAN FAKTISKT INTE!!!

Nu till mitt nya lyckliga liv...min bebis, min Joey mitt allt...
image117
JAG TÄNKER ALDRIG SLUTA LE...FÖR DEN SOM VARIT DEN ÄRLIGA I DET HÄR JÄVLA SKITIGA SPELET ÄR JAG OCH DET VET VI ALLA OM !!!

image118
LYCKA ÄR BEBIS OCH ATT VETA ATT JAG ÄR DEN SOM BÄR STOLTHET I ALLT!!! dom förtjänar varandra...jag är för bra för honom!!!
image119
BLIR LITE BLEK OM NOSEN IBLAND MEN DET FÅR DET VARA VÄRT PÅ VÄGEN UPP...

image120
BEBIS SKA FÅ TUMMENSAKER I SIN SÄNG
image121
SLUTA ALDRIG LE...ALLA VET ATT DET ÄR JAG SOM HAR HEDERN!!!
VISAR SIG NÅGON AV DOM FÖR NÄRA FINSPÅNG SÅ LÄR DOM FÅ SPRINGA...Å DET ÄR INTE
JAG SOM JAGAR !!!
image122
EN LITEN UTLANDSVISTELSE E JU ALDRIG FEL HELLER...

image123


JAG HAR ÖVERVÄGT ATT LÄGGA UPP EN BILD PÅ DOM VIDRIGA MÄNNISKORNA SOM LEVDE ETT DUBBELLIV BAKOM MIN RYGG I ÖVER ETT HALVÅR...OCH SEDAN FÖRSÖKA SKITA NER MIG FÖR VAD DOM GJORT OCH GÖR...JAG ÄR INNERLIGT TACKSAM ATT JAG TESTADE MIG DIREKT DÅ JAG FICK VETA ...
ANGÅENDE BILDEN SÅ VILL JAG TYVÄRR INTE ATT DEN SKA SKITA NER MIN BLOGG...SÅ JAG AVSTÅR!!!


BRINN I HELVETET...HOPPAS NI E LYCKLIGA TILLSAMMANS...HAR MAN GJORT DET EN GÅNG KOMMER DET HÄNDA IGEN...OCH GLÖM NU INTE ATT HAN GJORT DET FLEEERA GÅNGER...INNAN MIN TID!!! ÄR HON SÅ BILLIG ATT HON TAR I HONOM EFTER ATT HA SAGT TILL MIG ATT HAN INTE ÄR VÄRD NÅGON ALLS AV OSS SÅ LÄR HON FÅ STÅ SITT KAST...HON KOMMER FÅ ÅNGRA SIG...OJOJOJ!!!


SUCK!!!

   2008-01-08 - 04:14:33
Mmm...så är det...kan fan inte sova.
..tänkte sova utan sömntabletter...jaa ni ser ju hur bra det går...ja skriver knappast i sömnen för fan!!!

image112
image113
image114
image115
image116

FRUSTRATION

   2008-01-02 - 01:03:45

Har varit jätteledsen...konstigt är väl ändå att varken psykjouren eller ens PIVA svarar i telefon...?????
Vart ska man vända sig då??? hänt lite nu i kväll...skriver mer senare....ska sova lite...lägger lite pics så länge...puss

image102
NYÅRSHUND

image103
SKITLEDSEN HISSÅKARE

image104
SKITLEDSEN NÅGRA HISSVÄNDOR SENARE...

image111
EN LUGNARE DAG

image105
UTAN HONOM VORE JAG DÖD FÖR 2.5 ÅR SEN

image107
SOVRUM

image108
VARDAGSRUM

image109
MINA ÅNGESTMÅLNINGAR FRÅN I SOMRAS HÄNGER NU I SOVRUMMET...EN MÖRK TUNNEL
...ÅNGEST OCH HOPP


image110
Den här gamla byrån har jag haft på vinden för att ha saker i ...skulle köra iväg den men ja börja gilla den på någe sätt...den ska få en ny spännande färg=) de ni...

Eng: this drawyer was about to be sent away i had it in my storage and i started to like it somehow when i should leave it....so

Tack mamma för att du är världens bästa mamma *förlåt*
Tack pappa för att du är världens bästa pappa ....med sjuk humor
Tack Marie för att du är min trolovade och min allra bästa vän...*blodssystrar till sista andetaget*
Tack Jenny för att du ger mig lite moral ibland..min älskade syster
Tack Pata för att du fixar det jag behöver ha hjälp med
Tack Idon för att du alltid lyssnar om det krisar och inte tar på en =)
Tack Johan för att du lärt mig inse att jag inte kan lita på NÅGON
Tack Anders...min Anders för att du funnits i alla år...tror det är 13 nu...vi är oslagbara...om 2 år gifter vi oss eller hur var det?=p
Tack Ron för det grymma sexet...
Tack Blom för att du fått mig inse att en del männoskor aldrig mognar och blir vuxnare:(
Tack Maria min terapeut för att du ens ooorkar göra kedjereaktioner på tavlan om mit kaotiska liv
Tack alla ni tjejer och samt Shiede och Annika som gjort att jag känt mig välkommen i färdighetsgruppen från första sekunden

Fuck off Psykjouren som säger jag ska ringa DBT numret som jag säger att jag inte fått för jag inte har det men som dom då kontrar med arr säga att det SKA jag ha fått.
Fuck off Norra enheten som säger du ska ringa DBT för det är din kontakt nu eller Lisbeth i Finspång fast min läkare tom skrivit i journalen att det är till NORRA jag ska ringa INTE FINSPÅNG ELLER DBT på dagtid...HATAR ER


Ahja höööör seeeen....*lyfter på kronan och höjer vingarna*FITTA!!!!

   2008-01-01 - 21:27:00

Jag mår skit...började redan i går ju...helskit mår jag...när världen firade in nyåret låg jag i sängen och sket i allt...kände bara att inte ett jävla år till...jag orkar inte....varför....varför är jag så jävla dum att jag inte tog chansen...???
Men det är inte för sent...Har inget minne av resten av natten...tydligen har dom försökt väcka mig, men jag har knappt varit kontaktbar så dom fick släpa ut mig på soffan...minns inte...i dag på väg hem i bilen somnade jag och då var det samma sak, jag är som medvetslös...är det nästan jämt när jag sover nuförtiden...det är skitkonstigt...hela mitt liv har jag varit otroligt lättväckt och även haft lätt att somna om .

Joey vill fortfarande inte gå ut och kissa ...dom jävla fitthuvena skjuter smällare o raketer i dag med...va fan e problemet va fan e så jävla rolige med det???? ja fattar inte va folk har för problem alltså...

Känner mig totalt jävla slut som människa...jag är ÖVERTYGAD om att 2008 kommer bli mitt sista år i livet...jag vet inte om mina farhågor från att jag var 16 år kommer att besannas...att jag aldrig blir 30 år...eller om det kommer ta längre tid...men jag kommer INTE att gå igenom ett år till så här...aldrig i livet...folk får ta det som tomma hot om dom vill...ja skiter i vilket jag ska fan visa dom att det är allvar...den dagen dom får begrava mig fattar dom att jag menat det hela tiden...hittade ju dagböcker från 1989 ...ville dö redan då...då var jag 11 år...hur normalt är det att en elvaåring vill dö och inte orkar med livet???? varför såg ingen mig???? varför hjälpte ingen mig????

Hittade även dagbok från 1995 när jag var med Jouko...han hotade att döda min hamster och drog mig i håret och slog mig nästan varje dag. Jag skulle kunna döda honom...i somras såg jag honom för första gången på år...han satt i slottsparken me en brud o en av sina äckliga ungar som han har me hundra brudar ....han kolla på mig och jag gjorde ett tecken till honom som visade att jag inte glömt ...och att han kommer få igen.....fast det gått så länge....han kommer få igen!!!!


Trivs inte i nya lägenheten...mår bara dåligt...skitdåligt...jag vill ingenting längre...jag vill bara få dö...lugnt och fridfullt....när jag tom velat det hela mitt liv...är det inte då RÄTT att få som jag vill??????


*ledsen*

RSS 2.0