VUNNIT RESA

   2017-09-26 - 11:03:27
JAG HAR VUNNIT FLYGRESA FÖR 2 TILL BANKOK!!!!
TRODDE DET VAR SCAM ELLER NÅT!!!
ME DET ÄR FAN SANT!!!!! Älskar Bkk och beroende på Manges semester så tar vi nog bussen ut till Koh Chang😍
 

Djur kliar!

   2017-09-25 - 21:08:12
Det är inte bara en dans på gröna ängar att vara viltvårdare🤣
 
Glömde nästan bort ett tag att jag är allergisk!
Men nu har jouren oroppat i mig mängder med kortison och ska köra en kur oxå så är redan bättre!
 
Jag spräckte ju mobilskärmen igen förra helgen...var inte ens 6 månader från när jag råkade köra över den förra med bilen🤣 tog det på försäkringen och värdet var så högt då blir nog inte då dyrt.
 
Annars rullar allting på, håll i er för ny är nya dmedjan nästan klar. Längtar att komma igång och har beställningar väntar😃
Måste komplettera m lite material sen jädrarns!
 
Nä nu paradise Hotel sen sova! 

Modiga kämpen "Splinter"

   2017-09-12 - 21:01:00
Många vilda djur har passerat här nu men fick in en liten musunge häromdagen som tassade rakt in i mitt hjärta. Har aldrig sett något så underbart! Och jag är helt förkrossad över denna underbara vän.
Han mådde rätt ok i början, men sen blev han dålig, sätt och vakade hos honom hela natten utan att blunda ens. Han blev bättre, sedan sämre igen. Pratade m. Vår rehabvet. Som gissade klinisk lunginflammation. Men han blev bättre igen...och sämre! Vakade en natt till...har gått med honom i behån både hemma och i skogen och handlat. Vi kände han skulle gå en chans till eftersom han ändå åt dom sjutton nu. Men så på dagen idag blev han jättedålig!
Vi åkte upp till veterinären här i Finspång där jag aldrig går normalt. Fick betala för besöket dessutom vilket man normalt inte brukar göra m. Vilda djur. Snåla jävlar! 
 
Lille "Splinter" här konstant viftat med sina små framtassar och tår och blivit lugn när han fått mitt finger att hålla i...helt fantastiskt härlig upplevelse. Han pep även mycket, tyvärr rosslade han en del i andningen med.
 
Så nu var det snällaste att få låta honom somna in. Jag vet inte varför, men föll verkligen för honom! När veterinären satte sprutan i lungan på honom pep han högt en sista gång innan jag åter tog upp honom och höll honom medan jag höll honom i tassen.
Sakta rann livet ur honom och min lille vän fick frid.
Har gråtit floder, så underligt (eller inte) att  jag älskade det knypet så jävla mycket. Satt med honom 3 dygn mot min kropp och skötte honom. 
Vi har begravt honom på tomten på platsen där vårat minnesmärke för alla våra äldkade djur ska stå. 
 
Vill hedra lilla "Splinter" med bilder ...lägg märke till hand tass ...
 
 
SOV GOTT MIN VÄN!
 
RSS 2.0