Bus eller sprit!

   2023-10-30 - 14:24:43
Jaa, lite så blev lördagens tema...själv var jag dennadär....⬇️



Var ensam om denna skapelse iaf! 😂 Fick slående ovationer på krogen!

Det finns buttra människor och det finns bittra människor!

   2023-10-25 - 04:05:00
Tyvärr är det senare rätt vanligt...de man tror är fina vänner visar sig ofta tyvärr vara det när det passar dom, när de själva mår bra och står i centrum! 

Men så kommer dessa gnäll, du är för smal, du är för kräsen, du är för ditt å för datt...du ser sjuk ut! Ja men du själv då! Om du gått upp i vikt och mår dåligt av det, do something about it...JAG är väl medveten om min egen situation! 🤷🏼‍♀️
Mind your own business!!!
Jag FÖRSÖKER gå upp i vikt, men det går inte! Ska minska sprutorna och se om sockerdipparna håller sig i schack ändå och se om jag kan gå upp några gram. Vill iaf gå från 51-59kg!
Man behöver inte ha en kaxig attityd för det! Det som är skönt är att jag vidgat vyerna och träffat nya, positiva och glada människor som jag både har mycket kontakt med och umgås med. Och så har jag bästa Marille som aldrig sviker min sida! 
De som bara snor den lilla energi jag har just nu känner jag börjar göra sitt och jag är inte så värst brydd längre att sopa de som beter sig under mattan! Jag rensade bort min bästa vän sedan 43 år tillbaka i våras och det konstiga är att jag inte saknar det ständiga dramat kring personen och hennes liv!
 
 
 
Gonatt igen...
 
...hoppas jag!
Just nu har vi det såhär i sängen om nätterna, men jag offrar mig gärna! ❤️
 
 
 
 

schlappfenhelgen

   2023-10-22 - 10:09:55
Slapp, halvtråkig helg!
Börjat plocka o rensa ur badrummet som ska renoveras! 
Regnat flera dagar och jag hatart!

Var i stugan o hämtade ved i fredags så vi tog en bastu då både jag o M nu är krassliga och frös ihjäl! 

Fick en ny leksak häromdagen, alltid kul när det bara dyker upp paket man inte har en aning om vad det är. Denna gång en robotdammsugare (vi äger redan en) värd 10lax så på 9 månader har jag nu fått elektronikprylar för ca. 23.000 att recensera😂😅 Badar i elektronikprylar snart!
Philips denna gång! Good shit faktiskt!
Sist var det Jabra "buds" men dom ska jag skänka bort (värde 2500 spänn).
Espressomaskinen från KRUPS används flitigt av M och en latte med god syrup i kan slinka ner ibland. Men alltid svaga då kaffe i övrigt e rätt äckligt och jag blir darrig å får damp!

Nåja nog om det, nu ska jag o Bobby fortsätta chilla i soffan. Steffe har naturligtvis sovmorgon med pappa uppe i sängen som vanligt!🥰






Är det morgon nu?

   2023-10-18 - 02:55:03
Vaknade vid 01:30 och kan inte somna om!
Ligger i soffan med Bobby och myser. M börjar bli sjuk nu när jag precis blivit nästan bra efter en dryg veckas sjuka. Dock är når weird med halva mitt huvud...men det får vc ta hand om. Har ont vid beröring på hela sidan av ansiktet och upp över huvudet, när jag sväljer på samma sida och innanför örat. Även ögat är irriterat och ont. Skitskumt!
Men men...dagarna spenderar jag just nu med att fortsätta göra hundgodis. I helgen gjorde jag o pojkarna egna tuggben med kyckling eftersom dom.älskar dom, men jag aldrig i helvete mer kommer köpa sån skit. 
Det häftigaste är att grabbarna plötsligt börjat stoppa i sig massa grönsaker 🤣😳
Hur otippat är det, häromdagen satte dom i sig en hel skål med kokta morötter, broccoli och blomkål med redig aptit och det är en fortsatt favorit. Steffe som knappt ens äter hundmat!
Suveränt gött säger Steffe! ❤️
 Han har fått prova Joeys fina tröga och den är lite lång i ryggen men passar annars PERFEKT! Jag kände hur Joey såg ner på oss och log från andra sidan regnbågsbron, stolt över att se lillebror få bära hans tröja! ❤️❤️❤️


Annars då, jaooo badrummet måste göras om NU och kan ej användas så senare idag kommer företag 2 och lämnar offert. Skit med hus!


Nu ska jag försöka nanna lite mer....suss gott😘

Black n white

   2023-10-07 - 22:51:33
Svårt beskriva livet just nu, det svajar så mycket!
Ena stunden är det ok, andra känner jag mig helt trasig, förvirrad över livet, trött på att orka bry mig om något och orkeslös!

Idag har vi rensat undan det sista av sommaren i trädgården och varit till tippen med massa shit! Skönt det är gjort, men deprimerande!
HATAR verkligen årstiden som kommer nu, och den som kommer efter...å våren med för den delen. Den är bara skitig och full med damm, sand o pollen!
Badrummet har visat sig behöva renoveras, golvet i duschen har spruckit!

Söker lite inspiration på nätet men intresset o energin känns inte på topp där heller!
Bakat hundkex med grabbarna i förrgår, och idag gjort mer torkad kyckling!

Allt är lika mumsigt säger dom och Steffee ben-tjat har minskat en hel del faktiskt.

Torkat örter från örtlandet och tänker göra en kryddmix av det! 
Torkat det ibugn nu och ska fixa klart det i morrn.


Aja hur som helst...gonatt!

Nya vägar i livet!

   2023-10-03 - 22:20:31
Jag vet att det inte blivit mkt bloggande sista tiden men jag har ju lite skumma hobbies och har dessutom återhämtat mig efter en tuff tid!
 
Idag hände något jag faktiskt aldrig trott jag skulle göra, men som jag egentligen borde gjort för 20 år sedan. Jag har sökt till den utbildning jag är ämnad för!
Det finns planer med detta och studierna är på bara 1 år men kommer ge så mycket. Nu ska bara kommunen godkänna utbildningen då den är på annan ort så de får pröjsa den. Sedan finns det planer att om 2 år även kunna jobba ideellt inom området jag nu vill utbilda mig till.
Det är dags nu! 
 
Idag kom ett nytt samarbete på posten så håll utkik efter inlägg om det inom kort.
Mycket som händer nu! 
Jag har även tackat för mig på Tiktok på obestämd tid då det blivit en plattform enbart för vuxenmobbing vilket jag inte kan stå bakom! Så nu får lekstugan fortsätta utan mig!
 
Idag har jag o vovvarna gjort snask!
Igår var vi hos veterinären och de misstänkte till 90% att ham fått diabetes. 
Han hade socker i urinen men efter fler prover kunde vi andas ut och han har antagligen drabbats av Fanconis syndromet. Det är lite höga njurvärden och vi anade att det kunde vara det eller diabetes. 
Fanconis är en njursjukdom som drabbar fler och fler hundar som får ben och godis med torkad kyckling som dessutom produceras främst i Asien. Man har hört om denna sjukdom men tänkt att det kanske är överdrivet eller oklart om det är så att de faktiskt kan bli sjuka av dessa kycklinggodisar. Steffe är ju galen i det! Nu har vi kastat allt vad dessa heter åt helvete och istället har jag o djuren nu tillsammans tillbringat tid till att göra eget godis o torkat rostbiff och kycklingfilé. Det blev smaskens tycker dom!
 
Passade även på att baka lite kolasnittar när det ändå regnat hela dagen!
Vi har även bytt ut stolarna i vardagsrummet, men det är inte klart ännu så bild kommer senare.
 
Annars är det träningen som gäller, och att ta hand om mig själv och djuren o så M såklart. 
Nu ska jag lägga all toxic skit på Tiktok mm. Bakom mig, blicka framåt och göra det jag vill göra!
 
Nu e jag trött, nu ska jag nanna dudden!
 
Solong maddafakkaz....
 
 
 
 
 
 
 
 
 




RSS 2.0