Gott nytt år!

   2020-12-31 - 09:11:14
 

GOD JUL 2020

   2020-12-24 - 16:13:02
 

ARTHUR

   2020-12-24 - 16:11:29
Hunden Arthur, som slog följe med ett svenskt multisportlag under en tävling i Ecuador för sex år sedan, har nu vandrat vidare över regnbågsbron efter att ha varit sjuk en tid. ... Gatuhunden Arthur fick en köttbulle av Mikael Lindnord under en paus bland bergen i Ecuador. Efter det slog han följe resten av den tuffa tävlingen. I 4 dygn kämpade han för att hänga med i deras fotspår, de upptäckte 2 timmar efter deras första möte att han hade följt dom under tiden.
Sov gott Arthur, spring fri på de gröna ängarna tillsammans med Joey och alla de andra❤😭💔
Se den fantastiska storyn om Arthurs liv! Läs även boken!
 
https://youtu.be/cy6169GuZYk
 
 
 

Amöbornas depressiva värld

   2020-12-03 - 20:10:29
Finns en del äckliga små människor som genom åren livnära sig på sina lögner till andra familjemedlemmar vilket jag ser som oerhört tragiskt!
När vi var på begravningen i Fredags så visade det sig väldigt tydligt igen då dessa amöbor varken kunde hälsa på min man då han klart  TYDLIGT hälsade på 2 av dom som satt helt ensamma där, utan bara hade glott tillbaka honom 😂
Och innan hade deras "skötare" å hennes "grombl" till karl tittat rakt på mig...VÄNDER SIG OM och hälsar på syrran med bihang med näsan i vädret😂 Jag kan faktiskt bara skratta åt deras skitbeteende. Att detta utspelades på en begravning törs jag väl för fan egentligen inte skriva 😂 
 
Men det är faktiskt skönt, jag menar det verkligen att det är en lättnad att den sista länken som ens fanns emellan oss nu är borta och begraven!
Sörjer gör jag tyvärr inte speciellt heller...jag vet vad hon gjort och det är oförlåtligt! Jag ville helst inte följt med alls men för anhörigas skull så gjorde jag det. 
 
Glad att amöbdelen av folket som lever är bortsållat nu iaf!
Asså nåt e iiiiiiinte riktigt rätt där kanske🧐😂 som små skolbarn såg dom ut allihop...sträck på Er för helvete å stå upp för vilka skitmänniskor ni är istället face to face för att gå å håll varann i hand å kalla alla för hen å ha trosor med unicorns på er!
 
 
 
 




RSS 2.0