FRÅN TOPPEN TILL BOTTEN PÅ EN HALV SEKUND!

   2009-08-27 - 18:21:29
Jaha, då var det dags igen för en rapport av jobbet:(
I dag när jag kom kl. 8 fick jag först frågan av chefen så fort jag klev in genom dörren att vad gör du här nu, börjar inte du 10 i dag...nej svarade jag, jag börjar 8 och kör till 13 precis som alla torsdagar. Då började han med att han visste ju inte för jag hade ju inte gett honom något schema...men hallå???? Det är ju HAN SOM GJORT MITT SCHEMA!!! Jag sa i alla fall att frugan hans fått det flera gånger, men det sa han att det trodde han inte på.
Han var sur å rång hela jävla tiden och gick och muttrade åt mig och Malin. När tidningarna kommit så tänkte jag att jag packar upp dom eftersom malin precis fått äran att packa upp en miljon paket som folk beställt...så när jag är på väg till tidningarna säger chefen att Frida ska stå i kassan...!!!
ok, jag vände och ställade mig där precis som vanligt!!!
plötsligt säger han att jag ska plocka upp bananer och att va fan ser jag inte att det är slut lixom...ok sa jag bara och tänkte på ALLA DE GÅNGER som jag verkligen försökt ta mig för saker men blivit visad till kassan "där jag hör hemma" som han sagt...tar du kassan sa jag bara...och fick till svar att ja ser du en enda kund här inne eller??? Och att jag ju minsann fick vara lite flexibel och springa emellan...(precis som jag inte får annars när jag vill)
när jag kom ut på lagret sa han bara att jag fick minsann jobba hårdare annars hade jag inget där att göra!! Jag svarade inte utan tog banankartongen och gick ut.

Jag stod sedan i kassan igen och han kom fram till disken och sa att han ville ha.... Vad ville du ha sa jag för jag hörde inte vad han mumlade....
Det sa jag precis sa han bara tjurigt och han undrade om jag var döv också!
Han ville ha fönsterputsen, men malin hade inte heller hört vad det var han ville ha fast hon med var där.
JAG HÖRDE INTE!!! Sa jag bara till honom!!!

En kund kom in och det var tydligen rörigt i lådan där kreditlapparna ligger...ja nu har DOM rört till i lådan för dom klarar inget bla bla bla lapparna ligger upp å ner å bla bla bla...men det kommer någon att få igen för här så han var ju minsann inte orolig för den saken.
Sen lämnade han bara lådan framme och han sa att va fan ska den stå där eller??? Den ska göras i ordning jaha sa jag bara jag trodde du skulle göra det...och då såg jag att han hade lixom ådan upp å ner e det konstig om lapparna e upp å ner med då???


Sen fick jag veta att han sagt till Malin -ska tidningarna bara ligga där?
Malin svarade att ja men Frida var ju på väg att packa upp dom men fick ju inte...nej hon ska vara i kassan sa han då! Hur ska han ha det ska jag hämta saker och vara flexibel eller ska jag stå i kassan som ett fån utan kunder och bara glo????
Vilket jag än gör så är det FEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL!!!!
han kallade in mig i personalrummet men denna gång var jag smart och satte på mobilen på inspelning.
fick mig en rejäl utskällning om att jag bara stod i kassan o glodde jämt och jobbar dåligt och att han inte e någon jävla farsa som ska behöva säga till och be om att få allting gjort...!!!
Ja men när jag gör saker ska jag ju stå i kassan sa jag...men avbröts av att han bara sa att det ä inte det jag disskuterar nu...:S?????
Jag fick också skiten att Malin och jag tydligen pratar med varandra över huvudtaget för det får man inte göra på jobbet...det skulle vi träffas och göra utanför arbetstid i så fall.
Och det var NI Ni Ni Ni ...malin och jag frågade oss senare varför han i så fall inte tog henne också på det då???

När han sa att ja det var allt just nu så bröt jag ihop...jag storbölade i ca 30 minuter innan jag gick ut med tårar i hela jävla ansiktet och stallde mig tyst bakom kassan ...malin fanns i alla fall där och det kände jag!
Hon är en helt underbar människa!!!
Jag sa inte ett ord till honom mer ...och han åkte hem sen utan att säga något till mig heller...
Jag slutade 13 och åkte hem innan jag skulle på dbt. Jag höll mig tills jag hade duschat sen kom tårarna som en jävla ström och jag låg på handduken på badrummsgolvet å bara stortjöt!!!
jag grinade sen hela vägen till stan och tills min terapi började med maria.
Vi hann inte prata om det dock eftersom vi gick igenom det som skett i går på gruppen mm.
Fick också klart för mig att om jag ska backa så som jag gjort och må sämre och ha självskador å så ...då får jag inte gå kvar i terapin...det är ju också ett jävla hot att komma med...för att någon mår sämre ett tag...ja då ska man få sluta i terapin...ok, men jag behöver inte gå dit mer då om det är så!!!!!

Sen stannade jag på Dialect och fick veta att jag måste åka in med min nya mobil jag hämtade i fredags för kameran e ju cp och tar halvsvarta bilder...det är en DOA (dead on arrival) och ska bytas ut direkt...men det måste ju ske inom en vecka alltså i morgon. *suck*
Så nu ska jag till stan igen i morgon innan jag ska jobba...känns skitkul!

Jag hatar allt jag hatar mitt jobb..jag hatar min terapi....jag hatar hela jävla fucking världen!!!!


SPOTTA I GLASET?

   2009-08-26 - 19:20:34
Har mått sämre i några dagar, haft 2 självskador på denna korta tiden!
Inget större, men ändå...man ser ju ökningen!!!
Häromdagen flippade jag av att jag inte hitade bilnyckeln och hade bråttom iväg...i går flippade jag på nåt jag egentligen inte vet och i dag hade vi dbt grupp...först kände jag då jag kom dit att jag inte var i form...höll fan på att somna i bilen på väg in till stan...dom fick knappt kontakt med mig förrän Annika tog min arm och sa HEJ FRIDA!!! Då tittade jag upp från bordet och sa hej tillbaka...det gick väl bra i dag ...L var där och hälsade på och gav oss små presenter eftersom hon slutat. Det var kul att se henne igen!
Efter fikat hade vi en mindfulnessövning och det var om saliv och jag funderade lite på vad hon pratade om egentligen om jag hörde rätt...å så när hon sa att vi samlade vårat spott i ett glas och att vi skulle föreställa oss det i tanken så tänkte ja bara va faaan...och när hon sen sa berättade att vi skulle dricka upp det i glaset i tanken reste jag mig bara upp och gick ut i korridoren å satte mig å grinade!!!
Shiede kom ut sen och vi gick till hennes rum för att reglera mig...jag kände som om mindfulnessen som är ren, soft och fin för mig blev våldtagen i den där övningen och att det inte var mindfulness vi höll på med...tydligen hade hela övningen en poäng som jag missade eftersom jag gick...men det struntar jag i!!!
kom fram till att jag är väldigt väldigt oreglerad just nu troligen på grund av att jag har väldigt många sårbarheter just nu...
* oroliga tankar på att Joey ska dö
* Stökigt hemma
* Dåliga mat och motionsrutiner
* Kämpigt med jobba
* Idde
* mm mm mm


Allt sånt kan ju göra vem som helst upp å ner på alla sätt...och för mig kommer ala jobba tankar ut i handligar genom att visa ilska och det smäller på en sekund!
Jag träffade min läkare i måndags på psyk och han tycker att jag ska ha kvar alla mediciner som dom är, han tyckte att xanor var bra också då jag frågade om någon lugnande vid behov som verkar snababre än xanoren gör. i går tog jag oxascand som jag har hemma för att jag inte kom ner i känsla...har oxå börjat sova på Stilnoct igen. och av det kan man ju bli hur dum i huvet som helst...

Efter gruppen pratade Annia med mig oxå och sa att hon och Shiede märkt att jag inte är reglerad och har svårt med det då jag kommer från jobbet...
Hon sa jag ska fundera på vad som kan hjälpa mig...

Vi fick oxå rita ner en känsla på papper med färger och förklaringar...det var så himla bra och vi fick det i läxa med så jag åkte å köpte kritor och papper efteråt=)

Joey har varit hos farfar och farm i två dagar men i dag har han varit hos Catharina.
Morfar har varit här ensam i två dagar och fixat  å donat så nu är golven helt klara..även på toaletten=)

Jag har städat av allt jävla sågdamm i köket i alla fall...och ska ta tag i badrummet härnäst tror jag....
Nu ska jag slappa lite...jag e trött....kram


HAN FÅR JU INTE DÖ!!!

   2009-08-23 - 07:23:26


I natt har Joey legat i sängen nästan hela tiden...det tycker jag e så himla härligt...att varje gång man vaknar till så är han där, alldeles nära mig=)
Jag sa till mamma nu på morgonen att jag tycker han har blivit lite gammal sista tiden, alltså han håller iång och så...men någonting säger mig bara att han har åldrats...jag vet ine om det är så?!
Då sa mamma det värsta av allt....att hon tror inte han kommer leva över jul!!!!!!!!!!!!!!
Hon sa att hon verkligen inte tror det och att on som inte ser honom varje dag tycker han åldrats på bara några dagar....
Det är FRUKTANSVÄRT hur ska jag kunna leva den dag Joey försvinner från mig för alltid????
Jag kommer inte klara mig...jag kommer inte vilja leva utan honom!!!
Han är mitt allt, mitt hjärta...min livskamrat som alltid funnits genom de svåraste åren av mitt liv och han har fått utstå så mycket, min trogna kära vän!

Om jag hade varit en rik kändis hade jag gjort en diamant av hans aska, men det kostar hur mycket som helst och det kommer jag aldrig i livet att ha råd med:(

FRUKTANSVÄRDA TANKE:(
Jag VILL INTE leva den dagen han somnar in ifrån mig...jag har tidigare könt at dör han så dör jag och det gör jag forfarande och bara för att jag mår bättre nu så vet jag inte om jag kommer överleva förlusten av honom:(

Jag gråter....han är så UNDERBAR...det bästa som någonsin har hänt mig och det berättar jag för honom så ofta jag bara kan.

Vad ska jag göra?
vad gör jag om han försvinner från mig?

NÅGON HJÄLP MIG!!!


Jag ser bara utvägen att försvinna själv tillsammans med min älskade JOEY!!!


LÄGGA GOLV

   2009-08-21 - 11:29:44
I morgon ska vi lägga golven i hallen och köket...måste röja av lite så det är möjligt bara...=)
Funderar på hur jag ska göra med kommande vinters utlandsresa...om jag ska ge mig iväg å segla i Malaysia och Thailand några veckor ensam och träffa massa nya människor där...åka till Raht på Koh Chang vars ö jag inte var överförtjust i på grund av att den var lite liten och tråkig...eller ska jag göra nåt helt nytt...segla är ju iofs nytt för mig...ligga på ett stort däck och bara njuta, snorkla, dyka ocg kika på delfiner och hajar...men ja vet inte...(klia mig fundersamt på ett myggbett på armen)

Jag å Joey har precis varit ute å gått. Undra rom dom kan ringa och säga att min mobil kommit i dag då eller? Så man kan hämta den...börjar tröttna på att inte ha haft en egen mobil sen ja lämna in min i mars....seriöst fatta hur länge det är....Det verkar dra ihop sig till oväder ute...bra att vi gick en runda så Joey klarar sig ett tag=)
Det är helt mörkt inne här...huuuh;)

Nääh nu ska jag dra på några knop...ska inte jobba förrän 18-24 så jag har lite slapp tild i dag...skönt som bara den.
i går jobbade jag med Malin, det trivs jag kanon med...trivs med att jobba med alla systrarna=)
i dag ska jag jobba med chefen...det blir nog mindre ok...men det ordnar sig npg...!!!!
Nu e Joey lite orolig...undrar om de åskar??:S


EN SÖNDAG TILL MINDRE AV ENS LIV

   2009-08-16 - 19:58:53
Då var snart ytterligare en söndag till ända...just den här dagen kommer aldrig någonsin igen...visst är det konstigt när man tänker lite för mycket på det?:S

I natt hade jag några konstiga verkningar av xanoren jag tog igår tror jag...jag hade massa sjuka mardrömmar och vaknade och frös som en gris och var helt svettig...var rädd för att gå upp ur sängen för drömmarna....ja vet det låter lite knasigt för att sägas av en 30-åring...men så va det i alla fall...:P
Är fortfarande rätt seg, har "vädrat täcket" i mamma o pappas soffa några timmar...:P

hittade tapeten jag vill ha som fnd i sovrummet på nätet i går ...äntligen har ju fan letat asså...så jag lägger upp en bild på den så får ni säga vad ni tycker:)

kraaam


SMÅDEPP

   2009-08-15 - 15:51:52
I dag åkte mamma å jag till Norrköping och fixade hallgolv:) Det blev valnöt som jag nog trodde jag bestämt mig för;)
har ett dilemma med vad jag ska göra med hallen egentligen...??? Det finns så mycket underbara tapeter:(

Jag kan inte välja:(
Hämtade ut mina Scull Candy lurar så nu har dom "små" rosa och rastalurarma blivit storasyskon:)

Lägger in smaskiga bilder på dom....dom ligr å glor på mig, men jag har inte ens ork att pröva dom:(

Har plötsligt tappat sugen helt...vill inte göra ett smack...har ångest ...fan oxå...kanske ska ta en xanor och se om det hjälper eller inte.....dt värsta e aoa vällS skapligt lugnande:(

Äh....va faaaaan.....!!!!!
HOPPSAN VILKET OVÄDER

   2009-08-13 - 17:47:57
I dag har det åskat så in i bomben....haglat så det legat drivor av vitt hagel längs gatorna och regnat så jag nästan seglat bort på svallvågor utanför på gården:P

Jag har jobbat lite, varit hos frissan och haft det bra...somnade när jag satt i massagestolen med inpackning...:)
I går var jag på Valla med Joey...först ville inte veterinären ta blodprov, men jag insisterade på att hon skulle det. Hon tyckte inte det behövdes, att han inte verkade uttorkad...men då hon väl tagit provet var han LITE uttorkad...inget akut jag ska bara mäta hur mycket han dricker nu och om han dricker mer än en liter på en dag ska jag ta kissprov på honom och lämna in. Då ska han kushingtestas igen....

Sen var han på tassarnas Trim och blev fin...jag å Jenny var på IKEA...sen åkte vi till Kulla och stannade där syrran gjorde smaskig köttfärslimpa=)

Köpte STORA BILLIGA blommor på torget i Linköping:)

Nu ska jag fixa lite här...puss på era snablar:)

SLÖTT

   2009-08-11 - 18:55:03
Har jobbat...det är slött här just nu, har plockat lite här hemma, men nu fastnade jag vid datorn. Joey ligger breve och är trött. Han har ätit två små burkar thaihundmat=) Han tyckte det var dögott och blev så lycklig att han gosebusa på sängen efteråt=)
Har börjat kika på vart nästa resa ska gå...funderar på om det ska bli Thailand en 5e gång eller ska man välja Vietnam, Bali, Afrika, eller rent av åka till Jamaica å hälsa på dom=) ????

Åååhh...lika svårt varje år.....men jag ska nog ta jamaica nästa vinter tror jag=) Om det ska bli Thailand igen så ska vi nog ta flygstol =)

Lite thaibilder från senaste resan kanske???=)
 

GOLV TILL KÖK INHANDLAT

   2009-08-10 - 21:30:35
Jahapp i dag har jag varit med mamma och mmoster i stan, för min egen del skulle jag kika på golv och moster skulle få en gräsklippare av gänget eftersom hon hellre ville ha det än en utlandsresa i present då hon fyllde 50 förra året. (galna kvinna)
Jag hittade ett jättefint ekfanergolv som jag köpte till köket:) nu ska det bara på plats också...:P
Nåt i den här stilen blev valet i alla fall...
        I
        I
       VTill hallen har jag tänkt mig valnöt och då vill jag ha ett som ser ut ganska mycket som detta...just detta heter afrikansk Narrow 

                    I
                    I
                   Vhittade en underbar tapet som nog ska få flytta in och bli fondvägg i mitt sovrum...den var lite luden med så den passar att ligga å gnida sig mot i sängen *hähä*
Nu mot sängen ta mig 17

pöss

MITT HEM HAR FÅTT FÖRSTA STEGET MOT NY SKÖNHET

   2009-08-09 - 12:26:17
Ok...i går åkte jag och Kenta in och hämtade min nyka kyl och frys (17.000:-) Vi fick med oss Varis hit med och han hjälpte också till att få in och ut de gamla och dessutom mamma, pappa och Joey med.
Jag har nu bestämt att överskåpen inte ska in igen, det blev ycket bättre utan dom och jag har haft anledning att kasta MASSA grejer...innan jag hämtade skåpen kastade jag 5 kassar med skit, men nu har jag tappat räkningen.

Nästa steg är nytt golv i köket, det blir nog för mycket med rutigt så jag ska ha ek, måla taket, måla väggen bakom kyl och frys, nya bänkar i ek ny diskho och kran. Oh sedan ny spis och spiskåpa. och så klart nytt kakel eller moasik över bänkarna.

Hallen de bruna tapeterna ska målas vita, förutom ena sidan av väggen som troligtvis ska bli limegrön om jag inte hittar någon underbar tapet:) Det ska bli ekgolv även där och jag söker en brå som jag vet exakt hur sen ska se ut som ska få samma färg som fondväggen. Blir det tapet får jag väl täcka den med tapet då...haha
Nyya möbler i hallen...svarta tavlan ska slipas för magnet färgen gjorde det konstigt och klumpigt att skriva på så den ska slipas och målas igen.

Sovrummet ska få en fondvägg vid huvudänden i troligtvis brunt. (härlig varm brun)

Ja det är nog rapporten just nu

nu ska jag till Kulla.....det enda som kunde hjälpa mig att komma ner i känsla var att jag tog en xanor och sen sov 4 timmar igår....sen mådde jag mycket bättre...men inte helt bra.

BÄTTRE DAG?

   2009-08-08 - 08:28:24

Vaknade vid halv 6 i dag!
Lite nya rispor på armen men inte ens så djupa at det blöder..det enda som lugnade mig igår kväll var att jag gick och la mig. Jag somnade ganska fort, "Ann" på dbtn är en underbar nyfunnen vän för min del. Hon går i en av de andra grupperna och är tro det eller ej äldre än mig...:O Fick hennes nummer i onsdags och vi har redan fått jättebra kontakt tycker jag...absolut något att bygga på.

Ofta tycker jag att jag blivit så oättvist behandlad...jag har gått inom psyk i över 10 år och först 9 år efter att jag tog kontakt med psyk första gången  så fick jag en diagnos och behandling. År efter år efter år gick jag och mådde skit utan att veta varför och utan att kunna göra någe...nu sitter jag där med en grupp 20-åringar och min terapeut säger att man försöker fånga upp borderlinare så tidigt som möjligt (unga år) för att de ska få hjälp fort och kunna leva normalt...ok...men JAG DÅ? Mina kanske bästa år i livet blev bortkastade...för att jag inte fick hjälp:(
Borde man inte när man är mellan 20 och 30 vara lycklig, företagsam och älska livet????

Äh...kanske tänker jag för mycket...nu sitter jag i alla fall här, 31 år gammal utan mål i livet...:(
jag ska i alla fall hämta kyl å frys i dag så jag har städat ur i dom och fixat i köket...kasta massa gammal mat o skit det blev 5 kassar och 2 stora kassar till pappers rummet som vi har nu.
TUNGT men nu är det gjort. nu ska det bli fräscht här:)
Ska ju byta golv med=) Jag vet ine om jag ska överge det rutiga golvet eller inte? om jag ska ha det är det snyggast i en hall eller ett kök lixom??? var passar det bäst?
Ska måla lime i hallen tror jag ...eller halva hallen...eller nån cool tapet i glada färger sen ska jag byta bänkar i köket och sink å allt....det ska bli ganska fint när jag e klar....så det så:)
Puss


GLAD *update* I HELVETE HELLER:(

   2009-08-07 - 09:04:09
Jag vet inte varför men jag känner mig så härligt sprudlande på något vis. Kanske för att jag jobbar och sedan fakist är ensam ganska mycket och jag känner att jag kan göra vad jag vill när jag vill.
Tror att jag kommit till insikt med en del saker i mitt liv också som på sikt kommer bli bra och kommer att gynna mig.

I går träffade jag Shideh, en annan terapeut som hängt med mer än min egen och även är min färdighetstränare.
Jag tog upp min ilska som kan komma på en sekund och vara ett bra tag emellanåt. Det är inte alls som förr, men det är en del som är kvar att jobbas med. jag har dessutom inte varit så värst barnkär senaste åren och det har lixom blivit värre och värre för att nu vara nästan outhärdligt. Jag kan gå igång så fort jag ser ett barn speciellt om det är högljutt, skitigt eller bara jobbigt på någe sätt.

I går fick vi fram att det faktiskt är då att jag fortfarande är väldigt beroende av mina egna föräldrar och då framförallt min mamma. Vi har väldigt tät kontakt nuförtiden och redan som liten var jag ju rädd att min mamma skulle försvinna.

Då min egen rädsla kommer fram och visar mina egna egenskaper att vara det lilla barnet och blir lite trotsig, tjurigt och så, då går det ut över och accosieras då jag ser ett barn och eftersom jag hatar mitt eget beteende så är det klart jag hatar barn då jag ser det jag inte tycker ommed mig själv i dom.
Även att jag varit med om flera relationer där killarna haft egenskaper av att vara barnsliga och att jag behövt ta hand om dom ...det blir samma sak där. Jag ser de relationerna i barnen också. Därav min ilska som egentligen kommer från FRUSTRATION i de dåliga relationerna. frustrationen är en primär känsla och ilskan kommer på det eftersom frustrationen ofta är jobbig att handskas med...då kommer det som ilska och hat istället.

Låter det konstigt??? FRÅGA mig vad jag menar!!!

Snart ska jag åka och jobba. Solen skiner  å de e dövarmt och jag hatar det...:( Jag vill ha höst med klar luft och kyliga nätter.
i går gjorde jag mamma o pappas granne Anitas naglar. Hon ska på bröllop i morgon och ville vara fin. Tror jag ska börja lägga upp lite bilder på de manikyrer jag gör.

OBS! Jag bygger inte naglar, jag kan men gör det inte i första steget i alla fall.

Jag tar 30:- och var 10e gång får man gratis.
Har bara haft ett egenintresse i många år därav sysslar jag med detta då jag har tid och lust. Har dock ett par trogna kunder i familjen som pockar på att få komma till "Princess nails" nästan varje vecka.
jag jobbar mest med O.P.I lack då som i särklass är de bästa lacken med bäst hållbarhet och torktid.
jag ska skriva mer om min lilla företagsamhet senare....

Nej nu  ska vi snart dra...kram på er!
****************update*****************

Nu står Joey och kikar skrämt på mig från sovrummet....med all rätt...åkte upp till mamma å pappa för att spraymåla en korg jag köpt till badrummet.
mamma å jag skulle först åka och kolla på golv i morgon, men nu undrade hon i dag om vi kunde vänta med det och det kunde vi eftersom jag hade planer på att åka till syrran .....men sen ville dom inte ha mig där och eftersom min kyl och frys kommit in idag så tänkte jag ok, men då kan jag hämta det då. men nej det orkar ju mamma INTE göra och då sa jag att nej men då kan vi kolla golv som vi sa...men nej då har vi plötsligt avblåst det helt i hennes hjärna och det vill hon INTE!!!
Då flippa Frida ur....kasta in korghelvetet, skrek åt henne och Joey och åkte hem med däckskrik å helvete!!!

Så nu har ni fått se hur det är att ha borderline!!!!
Har fortfarande inte kommit ner i känsla utan sitter och lyssnar på There for you med Damian Marley som ska vara med på min begravning.  Grinar och vet inte hur jag ska få min ilska att lägga sig:(
Här kan jag faktiskt erkänna att jag använde min dbt och har identifierat mina känslor. Och den primära känslan är besvikelse och frustration.

Jag vill bara gå ut i köket och sprätta upp hela mig själv med första bästa jävla rakblad eller morakniv ja kommer över....och jag tror fan jag ska göra det NU!!!!! JAG ÄR ÄNDÅ EN SÅ JÄVLA DÅLIG MÄNNISKA!!!!!


SNÄLLA HÖSTEN KOM NU!!!

   2009-08-05 - 21:12:31
Jag vill ha HÖST ...HÖÖÖÖST!!!!!
Jag längtar efter att få kura in mig i mysiga stickade tröjor och scarfs=D
Tända ljus i massor och ligga på balkongen med ljusen och krama vovve, ta varma bad med doftande bubbelbitar från LUSH i och sen krypa ner mellan rena lakan=D
...kom hösten koooom!!!

I dag har jag jobbat litegrann och sen var jag på sista sommargruppen :)
Äntligen blir allt lite mer normalt med vanliga gruppen och mina goa brudar.
i dag var ganska ok i alla fall för det var nästan bara folk från den andra gruppen som varit igång ganska länge och dom känner man ju ganska väl=) Och då en av de två mongona inte var där så var det otroligt mycket mer städat än det varit senaste veckorna.
Jag kände mig faktiskt kompetent i dag, vi var inte så många och jag kände att jag verkligen kunde dela med mig av mina erfarenheter inom dbtn och ge andra mina egna tips...känns skönt för speciellt en behövde verkligen just ett sånt tips för at klara en sak i dag, jag hoppas hon kunde ha nytta av det i praktiken sen med.
Hon var jätteledsen:(

Sen har jag varit med mamma å moster å handlat lite och nu ska jag snart sova faktiskt=)

Kram mina godisbitar


MEN GUD SÅ TRÖTTA VI ÄR JA O LURVAS

   2009-08-04 - 19:49:18
I morse var jag hos tandläkaren eftersom jag har fri tandvård (pilutta er) så har jag munhälsobedömning en gång om året med tydligen :) Men det såg bra ut...inget skumt det enda är ju en tand som är sliten eftersom jag biter ihop så mycket... hon sa att aah jag ser att dom slipat på en tand för att du ska bita jämnare...ja skratta bara å sa att neeej ja har biiiitiiit ner den...då skratat hon med lite faktiskt:S

Jaha så åkte jag hem igen och var så jädrans trött i luvan å Jossan med så vi kröp ner i sängen inge och gick upp en kvart innan jag skulle lämna honom. I dag har han varit hos Biggan eftersom "dagis" jobbade.

norge ja....resan var kul...men jag har sovit och sovit och SOVIT!!!! Vi hade ju hyrt en minibuss som egentligen inte var så mini....jag hade 3 säten ensam och där har jag legat mycket av tiden med kudde och täcke och snarkat som en gris och vaknat vid varje mat och fikastopp...(för det är väl det som e det vesäntliga:P)
Jag har skrivit en del på min bok, mer än jag trodde jag skulle faktiskt:)
Känner lite som om någon i min närhet försöker grusa ner min bok och dess planer lite...men det skiter jag i!!!
mitt liv är mitt liv, det som hänt mig är ju sanningen och inget annat och så länge man ändrar namn i böcker ska det inte vara några problem som helst. har kollat upp det ja:) och givetvis kommer allt att ändras den dagen...

Ja norge var det ju.....
Jorå...flörta med en tysk, jagade blöta får, fick en gummispindel av syrran, tappade gummispindeln, fick en mössa av mamma, plaskat i regnpölar, druckit vatten från "fossen", ätit massa godis, spenderat dyra pengar i det dyra landet, shoppat lite, sovit, skrivit, tittat på vackra utsikter, åkt genom världens längsta tunnel ca 2.5 mil och stannat på mitten, fotograferat mycket, bott i hyttor, glott på kaniner, varit sur, klappat vovvar, frusit i 10 grader, glott på en karl utklädd till kvinna mitt i en "foss" längs Flåmbanan huldran), sovit mer och haft det jävligt gött helt enkelt=)

Jaah lite bilder kommer häääär:)

Puss på er mina underbara läsare=)HEMMA IGEN

   2009-08-02 - 00:00:55


Jag e rätt sliten efter Norgetrippen. Kom hem nyss...kan bara säga....om ni ska till Norge...TA MED MÖSSA Å VANTAR!!!! Jag hade mössa på mig o det behövdes...vantar hade jag inga....

Nu ska jag krypa ner i min egen säng å kolla på en dålig film...=) i morgon kommer Jossan hem till matte igen och det ska bli superskönt=)

Och vet ni vad....???.....jag har skrivit massor på min bok i min nya notebook=D

Har haft en liten svacka i går och i dag men nu är jag på G igen och jag mår tamigfan egentligen jävligt BRA!!!
Någon som läst min blogg har tagit avstånd pga mitt förflutna...men gör det då...det är inte DÄR jag står i dag ...alla gör sina egna val...så GÅ DÅ !!! Men de som inte kan se personen jag ÄR IDAG istället för det jag gått igenom och den person jag varit förut har inte så mycket att hämta här....för det är framåt som gäller för mig....jag fastnar inte i gammal skit!!!! det är slut med sånt nu och jag har kommit upp...det är bara justeringar som ska göras innan jag blir en superwoman;)
Jag har messat med Shiedeh i dag efter att jag fick numret av min gulliga L på dbtn och jag ska få individualtid med henne.
och du l du får se till att komma snart för gruppen är hemsk och jag står snart inte ut när det inte finns några vettiga människor med....MEN jag har faktiskt lärt mig att se de jobbiga personernas SVAGHETER!!!
helt sjukt...jag e inte lika förbannad efter det:O

Nähäpp alla glada by the way...ska nog göra ett gravtest i morrn....ja har typ varit lika medvetslös Norge runt som jag var då vi bilade runt Jamaica och sov konstant...sen har ja lite ont på konstiga ställen....men de e nog inget ...=D

Norge berättar jag mer om senare...puss o kram Jag älskar er...*mwah*

RSS 2.0